اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

USB در XMEGA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : USB در XMEGA

با سلام
    برای استفاده از CDC در Xmega فرکانس کاری میکرو چقدر باید باشه؟

دیدگاه

فرکانس کاری برای بخش usb روی 48Mhz تنظیم می شود.
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

فعال نشدن ماژول USB در ATXMEGA128A1-AU

با سلام

من چند وقته که کار با XMega شروع کردم الان می خوام با USB کار کنم که متاسفانه به مشکل خوردم.
        بعد از پروگرم کردن میکرو و اتصال کابل USB به میکرو هیچ اتفاقی رخ نمیده تا بشه مشکل رو پیدا کرد.

بررسی های انجام شده:
        • [li]تست پورت های میکرو مخصوصا پورت D میکرو[/li]
          [li]تست فرکانس های مختلف (INT OSC، PLL)[/li]
          [li]تست کابل USB (با شرایط مساوی برروی ATMega 8 و کتابخانه VUSB که 100 درصد بدون مشکل اجرا شد)[/li]
          [li]تست Pull-up خارجی برای USB (که در این مرحله بر روی Host پیغام USB Device Not Recognized نمایش داده می شود)[/li]
          [li]تست کد های مختلف موجود در ASF و اینترنت و پیشنهادی شما (LUFA و...) که باز هم تغییری نکرد[/li]

در بررسی های انجام شده تنها به یک مورد برخورد کردم که در سورس مربوط به ASF کدی نوشته شده که بررسی می کنه که Silicon Revision مربوط به میکرو مورد نظر کمتر از J یا عدد 0x0A نباشد که متاسفانه میکروی من هست (0x07) که نشون میده میکروی من قدیمی می باشد و احتمالا در بخش usb دارای مشکلاتی می باشد

حالا نمیدونم باید یک میکروی دیگه تهیه کنم یا راه حل دیگه ای وجود داره؟ (البته معلوم نیست که میکرو های دیگه مشکل نداشته باشند!!!)

لطفا من را راهنمایی کنید.
        با تشکر

دیدگاه

شماره ATXMEGA128A1-AU که در عنوان پست خود نوشته اید از خانواده A است که اصولا فاقد سخت افزار USB است و باید از سری AU مانند ATXMEGA128A1U-AU استفاده کنید.
          وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
          اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

نحوه اتصال usb به xmega32a4u و استفاده از usb_dfu_bootloader

با سلام خدمت اساتید گرامی:
            من چیز زیادی از XMEGAنمی دونم.الانم می خوام ی فایلی رو از طریق USB کامپیوتر به میکرو بفرستم(بدون استفاده از FT232 ).ولی نمی دونم چجوری می شه این کارو کرد.
            اول از همه رفتم سراغ آدرس زیر ولی هیچی سر در نیاوردم ازش:
            http://asf.atmel.com/docs/3.1.3/common.services.usb.class.cdc.device.example.stk60 0_atxmega32a4u/html/index.html
            سوالم اینه ایا باید به راحتی یو اس بی رو به D+,D-, میکرو وصل کنیم.یا سخت افزار دیگه ای می خواد؟.از نظر نرم افزاری برنامه ش چیه؟
            وسوال دیگم در مورد usb_dfu_bootloader:
            از نظر سخت افزاری چجوریه؟ پین PC3 چ کاربردی داره به چی باید وصل بشه؟ از طریق همون پورتای D+ , D- به کامپیوتر وصل میشه؟بعدشم می خوام وقتی یه برنامه رو میکرو بریزم یه چراغ روشن خاموش شه!! آیا خود فایل هگز موجود توو AVR1916 دارای این قابلیته؟یا باید واسش بنویسیم.؟

دیدگاه

در مورد فعال سازی usb ابتدا پست های قبلی تاپیک را مطالعه کنید. برای وارد شدن برنامه به بخش Bootloader در هنگام روشن شدن میکروکنترلر، در شماره های مختلف باید پین های متفاوتی را به زمین متصل کنید که مطابق جدول موجود در فایل pdf مرتبط، PC3 مربوط به سری های A4U و C4 است.در مورد فعال شدن LED هم ظاهرا در فایل pdf اشاره ای به آن نشده است. اما با تغییر در سورس برنامه می توان چنین مواردی را پیش بینی کرد که البته مستلزم تسلط زیاد و صرف وقت کافی است.

دیدگاه

پاسخ : فعال نشدن ماژول USB در ATXMEGA128A1-AU

نوشته اصلی توسط AliDotNet
                با سلام

من چند وقته که کار با XMega شروع کردم الان می خوام با USB کار کنم که متاسفانه به مشکل خوردم.
                بعد از پروگرم کردن میکرو و اتصال کابل USB به میکرو هیچ اتفاقی رخ نمیده تا بشه مشکل رو پیدا کرد.

بررسی های انجام شده:
                • [li]تست پورت های میکرو مخصوصا پورت D میکرو[/li]
                  [li]تست فرکانس های مختلف (INT OSC، PLL)[/li]
                  [li]تست کابل USB (با شرایط مساوی برروی ATMega 8 و کتابخانه VUSB که 100 درصد بدون مشکل اجرا شد)[/li]
                  [li]تست Pull-up خارجی برای USB (که در این مرحله بر روی Host پیغام USB Device Not Recognized نمایش داده می شود)[/li]
                  [li]تست کد های مختلف موجود در ASF و اینترنت و پیشنهادی شما (LUFA و...) که باز هم تغییری نکرد[/li]

در بررسی های انجام شده تنها به یک مورد برخورد کردم که در سورس مربوط به ASF کدی نوشته شده که بررسی می کنه که Silicon Revision مربوط به میکرو مورد نظر کمتر از J یا عدد 0x0A نباشد که متاسفانه میکروی من هست (0x07) که نشون میده میکروی من قدیمی می باشد و احتمالا در بخش usb دارای مشکلاتی می باشد

حالا نمیدونم باید یک میکروی دیگه تهیه کنم یا راه حل دیگه ای وجود داره؟ (البته معلوم نیست که میکرو های دیگه مشکل نداشته باشند!!!)

لطفا من را راهنمایی کنید.
                با تشکر
                منم اولین بار کار با این میکرو این مشکل برام پیش اومد که بعد از کلی ور رفتن فهمیدم مشکل از اتصال پایه های D+ و D- روی پایه پین usb بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                  سلام
                  بله به شرطی که با یه پروگرامر برنامه بوت لودر USB تو میکروکنترلر ریخته بشه از اون به بعد این امکان هست مثل هر رابط دیگه ای که داخل میکروکنترلر وجود داره
                  و اینکه یک سوال رو در چند جا مطرح نکنید کمکی به سریعتر جواب دادنش نمیکنه و خلاف قوانین انجمنه
                  با تشکر
                  باید این پروگرمر حتما pdi باشه ؟
                  بدون بوت لودر نمیشه به هر نحوی usb رو بدون میان افزار فعال کرد >؟
                  امکان پاک شدن بوت لودر هست ؟
                  فیوز بیت و لاک بیت ها توی نرم افزار فلیپ وجود نداره ؟ قضیه چیه ؟
                  :rolleyes:
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

پروگرامر مورد نیاز برای برنامه ریزی اولیه بوت لودر می تواند از نوع PDI یا JTAG باشد. استفاده کلی از بخش usb برای مصارف عمومی ارتباطی به بخش بوت لودر ندارد و بدون وجود آن هم می توان از usb استفاده کرد. اما برای استفاده از usb برای پروگرم کردن میکروکنترلر، باید از قبل برنامه بوت لودر روی آن ذخیره شده باشد. به جز یکسری شرایط خاص مانند قطع و نوسانات تغذیه در هنگام برنامه ریزی و مانند آن، در شرایط معمول برنامه بوت لودر بدون جهت پاک نمی شود (به همان دلیلی که سایر نقاط flash بدون دلیل پاک نمی شود). در مورد Lockbit و Fusebit هم معمولا توسط پروگرامر اصلی و در هنگام برنامه ریزی بوت لودر در وضعیت لازم قرار داده می شوند.

دیدگاه

usb xmega asf

عرض سلام خدمت اساتید گرامی

بنده قصد راه اندازی usb ایکسمگا را با استفاده از asf دارم. طبق دستور العمل atmel که در آدرس http://asf.atmel.com/docs/3.11.0/xmegaau/html/udi_cdc_quickstart.html
                      آمده عمل کردم. اما وقتی میکروکنترلر را به لپتاپ متصل می کنم این error را دریافت می کنم...
                      device descriptor request failed..

این هم فایل c
                      کد:
                      /**
                      * \file
                      *
                      * \brief Empty user application template
                      *
                      */

/**
                      * \mainpage User Application template doxygen documentation
                      *
                      * \par Empty user application template
                      *
                      * Bare minimum empty user application template
                      *
                      * \par Content
                      *
                      * -# Include the ASF header files (through asf.h)
                      * -# Minimal main function that starts with a call to board_init()
                      * -# "Insert application code here" comment
                      *
                      */

/*
                      * Include header files for all drivers that have been imported from
                      * Atmel Software Framework (ASF).
                      */
                      #include <asf.h>

static bool my_flag_autorize_cdc_transfert = false;
                      bool my_callback_cdc_enable(void)
                      {
                      	my_flag_autorize_cdc_transfert = true;
                      	return true;
                      }
                      void my_callback_cdc_disable(void)
                      {
                      	my_flag_autorize_cdc_transfert = false;
                      }

void task(void)
                      {
                      	if (my_flag_autorize_cdc_transfert) {
                      		udi_cdc_putc('A');
                      		udi_cdc_getc();
                      	}
                      }

void usb_init(void)
                      {
                      	udc_start();
                      }

int main (void)
                      {
                      	board_init();

sysclk_init();
                      	irq_initialize_vectors();
                      	cpu_irq_enable();
                      	sleepmgr_init(); // Optional

udc_start();

while(1)
                      	{
                      		sleepmgr_enter_sleep(); // Optional
                      	}
                      	// Insert application code here, after the board has been initialized.
                      }
                      فایل conf_usb را هم در صورت نیاز می تونم قرار بدم. چون طولانی بود نذاشتم.اما مطابق با دستور العمل اتمل است.

دیدگاه

در پست زیر و پست بعد از آن یکسری توضیح داده ام که ممکن است برای حل مشکل شما مفید باشد:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...4797#msg424797

دیدگاه

با سلام خدمت استاد محترم جناب کی نژاد و سایر دوستان
                          با توجه به اینکه فعلا میکروکنترلر xmega از داشتن واحد داخلی usb host بی بهره است ,می خواستم ببینم دوستان محترم و صاحبنظر برای مثلا اتصال یک فلش مموری به این خانواده و تجهیز آن به واحد usb host چه راهکار عملی و قابل دسترس را پیشنهاد می کنند؟
                          با تشکر
                          مشخصات من در لینک زیر
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg698645#msg698645

www.********

دیدگاه

در لینک زیر USB Host به صورت نرم افزاری برای Mega32 پیاده سازی شده.
                            گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid68
                              با سلام خدمت استاد محترم جناب کی نژاد و سایر دوستان
                              با توجه به اینکه فعلا میکروکنترلر xmega از داشتن واحد داخلی usb host بی بهره است ,می خواستم ببینم دوستان محترم و صاحبنظر برای مثلا اتصال یک فلش مموری به این خانواده و تجهیز آن به واحد usb host چه راهکار عملی و قابل دسترس را پیشنهاد می کنند؟
                              یک روش استفاده از IC های جانبی مانند محصول زیر است:

http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%...87-ch376s.html

در مورد این ماژول زمانی مقداری وقت گذاشتم و تا حد شناسایی فلش توسط میکروکنترلر هم پیش رفتم. اما تا جایی که به خاطر دارم، در اطلاعات آن ابهاماتی وجود داشت که نیاز به صرف وقت کافی داشت و به دلایلی انجام کار نیمه کاره باقی ماند. در هر صورت برای کسی که اصرار به استفاده از AVR یا XMEGA با قابلیت usb host را داشته باشد، شاید وقت گذاشتن برای حل مشکلات کار با چنین ماژول هایی توجیه پذیر باشد.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : USB در XMEGA

سلام به همه و سلام ویژه به اساتید
                                یه سوال تکراری داشتم!
                                (همه کامنتهای تاپیک رو خوندم، از اونجایی که آخرین مطلب این تاپیک مربوط به 2 سال پیش است، گفتم مجدد سوال کنم شاید تغییری ... فرجی...)
                                میخواهم توی یه پروژه بین دو تا میکرو اطلاعات جابه جا کنم، با شرایط زیر:
                                -میکروها xmega32a4u
                                -صرفا استفاده از پورتهای USB بدون استفاده از تراشه جانبی
                                -اطلاعات در حجم حداکثر 4 تا 10 کیلو بایت و به صورت بلاک (یک توده اطلاعات)
                                -سرعت انتقال چندان مهم نیست (تا چند ثانیه) و انتقال یک طرفه است
                                .
                                -ضمنا بنده تا حالا با USB کار نکردم حتی با اون تراشه ft232 هم کار نکردم!
                                دنبال آماده نیستم!!
                                فقط یک جوانمردی پیدا بشه چندتا سرنخ و document خوب راجع به موارد زیر معرفی کنه بقیش حله:
                                -اصول ارتباط USB و مکانیزم عملکردش (نمیخواد خیلی حرفه ای و پیچیده باشه، در همون حدی که توی XMEGA ها ساپورت میشه!)
                                -کتابخونه های Atmel Studio 6.2 در این زمینه (چند تا هست؟ به چه دردی میخورند؟ توابع مفیدشون؟ ...)
                                -مثالی، کدی، ... در این زمینه
                                خدا قوت.
                                ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X