اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

mmc xmega bascom کسی پروژه داره

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : mmc xmega bascom کسی پروژه داره

نوشته اصلی توسط R-man
    سلام آقای کی نژاد،
    با بورد startkit شما هم من نتونستم mmc رو بخونم،
    نه با bascom و نه با IAR
    روی بورد شما پین PD.5 و PD.6 را هم پول پ کردم، و یه خازن 10 میکرو هم در کنار 100 نانو قرار دادم،
    برنامه هم همون برنامه پیشنهادی خودتون در سایتتون هست، با فرق اینکه جای lcd معمولی یه lcd گرافیکی قرار دادم
    در برنامه bascom هم همون پروژه دوستان و خودتون که در بالا ذکر شد و قرار دادم، ولی باز جواب نداد.
    دو ورژن مختلف bascom یعنی ورژن 2.0.7.5 و ورژن 2.0.7.3 رو تست کردم، ورژن 1.11.9.8 که در اختیار داشتم متاسفانه xmega رو نداشت.
    ولی با توجه به تستی که با IAR انجام دادم، ظاهرا مشکل نرم افزار نداره، پیشنهاد خاصی ندارید ؟
    با توجه به اطمینان از صحت عملکرد نسخه نوشته شده با IAR، ممکن است مشکل مربوط به mmc یا سوکت آن باشد. در مواردی مشاهده شده که یکی از پین های سوکت در هنگام قرار دادن کارت حافظه به سمت داخل کج می شود و ارتباط سخت افزاری برقرار نمی شود.
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

با سلام خدمت دوست تازه وارد R-man
      طبق فرمایش استاد مشکل باید سخت افزاری باشه ولی در هر صورت.
      ببین برادر شما اگر از 9.8 استفاده کنی که فایل dat برای 128a1 براش موجوده میتونی از کتابخونه مهندس کی نژاد استفاده کنی.
      اگر ورژنای بالاتر رو داری باید از خود کتاب خونه bascom استفاده کنی.
      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

ممنون از پاسخ های سریعتون،
        من با بورد استارکیت استاد کی نژاد کار میکنم، پروسسور 64a3 است. برای همین از شما در مورد تغییرات کتابخانه برای استفاده از 64ش3 سوال کردم، با این حال میخوام همونطور که استاد گفتن سوکت رو عوض کنم نتیجه رو اعلام میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسام الفتی
          با سلام خدمت دوست تازه وارد R-man
          طبق فرمایش استاد مشکل باید سخت افزاری باشه ولی در هر صورت.
          ببین برادر شما اگر از 9.8 استفاده کنی که فایل dat برای 128a1 براش موجوده میتونی از کتابخونه مهندس کی نژاد استفاده کنی.
          اگر ورژنای بالاتر رو داری باید از خود کتاب خونه bascom استفاده کنی.
          ورژن بالاتر بیسکام و هم دارم، الان مشکلی که وجود داره اینه که با lcd گرافیکی جواب نگرفتم، یعنی کد استاد و که اجرا میکنم فایل تست ایجاد میشه، ولی با گرافیکی نه
          میشه نحوه استفاده از کتابخانه بسکام و در ورژن بالاتر بگید، یا یه کد نمونه برام بفرستید

دیدگاه

سلام من قبلاً گفته بودم دوستان من نحوه راه اندازی MMC با XMEGA در Help بسکام در سایت توضیح داده ولی کسی دنبالش نرفت هر چند من خودم تست کرده بودم جواب داده بود اما امروز کار پیش اومد دوباره اومدم برنامه رو تست کنم ضمیمه پروژه کنم دیدم کار نمی کنه تا این لحظه کلی بالا پاین کردم برنامه رو 3 بار برنامه رو مجدد نوشتم نرم افزار ورژن 2.0.7.3 یا ورژن قبلی رو 3 بار نصب کردم که تا الان با ورژن 2.0.7.5 مشکل حل شد خطا بی مورد میگرفت
            دیدم خیلی ها دنبال این مطلب هستند گفتم بذارم اینجا تا استفاده کنند
            http://www.parsgig.com/radpour/AVR%20XMEGA
            پسورد: www.Parandelec.ir
            :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کنجکاو خان
              سلام من قبلاً گفته بودم دوستان من نحوه راه اندازی MMC با XMEGA در Help بسکام در سایت توضیح داده ولی کسی دنبالش نرفت هر چند من خودم تست کرده بودم جواب داده بود اما امروز کار پیش اومد دوباره اومدم برنامه رو تست کنم ضمیمه پروژه کنم دیدم کار نمی کنه تا این لحظه کلی بالا پاین کردم برنامه رو 3 بار برنامه رو مجدد نوشتم نرم افزار ورژن 2.0.7.3 یا ورژن قبلی رو 3 بار نصب کردم که تا الان با ورژن 2.0.7.5 مشکل حل شد خطا بی مورد میگرفت
              دیدم خیلی ها دنبال این مطلب هستند گفتم بذارم اینجا تا استفاده کنند
              http://www.parsgig.com/radpour/AVR%20XMEGA
              پسورد: www.Parandelec.ir
              :wow:
              سلام
              خیلی ممنون، مشکل حل شد.

دیدگاه

با سلام. اگه می خواهید برنامه بدون خطا کامپایل بشه این خط رو بعد از فعال سازی اینتراپت اضافه کنید.
                $lib "xmega.lib" : $external _xmegafix_clear : $external _xmegafix_rol_r1014
                به این صورت

$regfile = "xm64a3def.dat"
                $crystal = 32000000 '32MHz
                $hwstack = 128
                $swstack = 128
                $framesize = 128

Config Osc = Disabled , 32mhzosc = Enabled '32MHz
                Config Sysclock = 32mhz '32Mhz
                Config Priority = Static , Vector = Application , Lo = Enabled 'config interrupts
                Enable Interrupts
                $lib "xmega.lib" : $external _xmegafix_clear : $external _xmegafix_rol_r1014

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X