درود
من یه فرد تازه کار هستم و بردی آماده کردم که از xmega128a1-au استفاده میکنه
از هر 16 پایه a & b به عنوان ورودی adc استفاده کردم و به هر دو a & b avcc ورودی 3.3V وصل کردم
یه برنامه با microC نوشتم و Adc رو تنظیم کردم ولی در جواب با اشکالات زیادی مواجه بود
مثلا در جواب خوندن مقدار b0 , b7 از یک ورودی مقدار می گرفت چیزی که من تنظیم نکرده بودم و با کوچیکترین تغییر در کونفیگ نامربوط، جای ورودی ها عوض می شد!!
توی این کار من به سرعت نمونه برداری نیاز دارم و حتی اگه رزولوشن 0 تا 10 هم باشه مشکلی ندارم
ولتاژ دریافتی از سنسور بین 0 تا 3.3 هست
سوال ها:
1- الان atmel stadio و iar رو دانلود کردم نمیدونم با کدوم بهتره که کار کنم؟
2- چطور توی نرم افزار پیشنهادی شما Adc رو تنظیم کنم تا vref مساوی با avcc باشه؟
3- در صورت امکان طریقه تعویض یک کانال adc با یک پورت دیگه رو هم توضیح بدید.
4- برای خوندن ورودی به صورت دیجیتال به طوری که فقط یک پین خونده بشه چیکار باید کرد؟
با سپاس فراوان
من یه فرد تازه کار هستم و بردی آماده کردم که از xmega128a1-au استفاده میکنه
از هر 16 پایه a & b به عنوان ورودی adc استفاده کردم و به هر دو a & b avcc ورودی 3.3V وصل کردم
یه برنامه با microC نوشتم و Adc رو تنظیم کردم ولی در جواب با اشکالات زیادی مواجه بود
مثلا در جواب خوندن مقدار b0 , b7 از یک ورودی مقدار می گرفت چیزی که من تنظیم نکرده بودم و با کوچیکترین تغییر در کونفیگ نامربوط، جای ورودی ها عوض می شد!!
توی این کار من به سرعت نمونه برداری نیاز دارم و حتی اگه رزولوشن 0 تا 10 هم باشه مشکلی ندارم
ولتاژ دریافتی از سنسور بین 0 تا 3.3 هست
سوال ها:
1- الان atmel stadio و iar رو دانلود کردم نمیدونم با کدوم بهتره که کار کنم؟
2- چطور توی نرم افزار پیشنهادی شما Adc رو تنظیم کنم تا vref مساوی با avcc باشه؟
3- در صورت امکان طریقه تعویض یک کانال adc با یک پورت دیگه رو هم توضیح بدید.
4- برای خوندن ورودی به صورت دیجیتال به طوری که فقط یک پین خونده بشه چیکار باید کرد؟
با سپاس فراوان
دیدگاه