اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه صحیح افزودن کدهای نوشته شده ATMEL به IAR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه صحیح افزودن کدهای نوشته شده ATMEL به IAR

برای اطمینان یک پروژه جدید از نوع c ایجاد کردم و با ADD کردن فایل های درایور و اسمبلی پروژه جدید(نه دماسنج مذکور) بدون خطا کامپایل شد . گویا مشکل همان C++ بود که شما فرمودید.

و اما دماسنج:
    پروژه دماسنج را مجددا دانلود کردم .بدون هیچ تغییری با زدن clean و با کامپایل پروژه ارور مشاهده می شود .

بنابراین صورت مساله عوض شد .

مشکل اینجانب تقریبا بر طرف شد .

پروژه دماسنج ارور مذکور را (روی سیستم من) میدهد . اما پروژه ای که جدید ساختم (با انتخاب C ونه C++ ) بدون ارور می باشد .

با تشکر از راهنمایی های شما .

دیدگاه

پروژه مذکور را بررسی کردم و به دلیل یک عملیات copy/paste مشکلی در آن بوجود آمده بود که تصحیح شد و اگر مجددا امتحان کنید مسئله بر طرف شده است. در مورد خطای بوجود آمده هم مسئله همان نوع معرفی توابع اسمبلی در پروژه های ++C است که اگر به شکلی که بیان شد آن را معرفی کنید، خطایی بوجود نمی آید. یک مثال که پروژه از نوع ++C است و از ADC استفاده شده در همان صفحه پروژه ها موجود است:

http://knowledgeplus.ir/userfiles/PC_Temp_0.rar
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام دوستان
        میشه راهنمایی کنید ک اگه ی چیزی انجام بدیم ک کتابخونش موجود نباشه تو کدویژن ، چطوری میشه اونو اضافه کرد ؟!؟!
        دارم پروژه فشار سنج با ماژول ADXL345 انجام میدم ک کتابخونش تو کدویژن نیستش ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X