اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیام خطا در اجرای AVR Studio 5 و 6

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیام خطا در اجرای AVR Studio 5 و 6

سلام
    این خطا ها هنگام نصب رخ میده . و منم هر چی نت ورکر بود دانلود کردم ونصب کردم ویندوزم XP هست ولی اخرش باز خطا میده . کسی میدونه چی هیت مشکلش ؟؟

دیدگاه

کدوم خطا؟عکسی یا نوشته ای

دیدگاه

سلام
        منم همین مشکل رو دارم (اولین پست ) دقیقا همین پیام رو میده ، میشه دوستان بفرمایند که چطوری مشکل رو حل کردن ؟

دیدگاه

سلام بر همه
          دوستان چطوری باید یک پروژه آماده رو در اتمل استدیو باز کرد ؟

من فایل زیر رو باز می کنم ولی وقتی F7 رو میزنم پیام زیر رو میده .

متن ارور :
          کد:
          ------ Build started: Project: CHAR_LCD, Configuration: Debug AVR ------
          		Build started.
          		Project "CHAR_LCD.cproj" (default targets):
          		Target "PreBuildEvent" skipped, due to false condition; ('$(PreBuildEvent)'!='') was evaluated as (''!='').
          		Target "CoreBuild" in file "e:\Program Files\Atmel\Atmel Studio 6.0\Vs\Compiler.targets" from project "C:\Users\MEHRDAD\Desktop\exsample_xmega\[7] CharLCD\CHAR_LCD\CHAR_LCD.cproj" (target "Build" depends on it):
          			Task "RunCompilerTask"
          ========== Build: 0 succeeded or up-to-date, 1 failed, 0 skipped ==========
          لطفا کمک کنید .

دیدگاه

به این پیغام خطا در بازکردن پروژه های نسخه های پائین تر در برخی لینک ها اشاره شده:

http://asf.atmel.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=3113

http://www.avrfreaks.net/forum/compi...devent-skipped

...

در Atmel Studio یک گزینه clean (یا شبیه آن) وجود دارد که پیشنهاد می شود آن را اجرا کنید تا فایل های میانی پاک شوند و پروژه را کامپایل کنید و در صورت بر طرف نشدن مشکل، پروژه را یکبار از نو تشکیل دهید و فایل های پروژه را به آن add کنید.
            اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
            دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
            برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
            وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
            قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
            اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
            ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

تشکر استاد .
              پروژه رو از نو تشکیل دادم و فایل ها را نیز add کردم ولی مشکل همچنان وجود داره .
              روش اول را (clean) امتحان میکنم و نتیجه را عرض میکنم .

دیدگاه

سلام برهمه
                استاد من در همان فایل گزینه clean را زدم ولی مشکل همچنان وجود داشت .
                در یک فایل جدید همین کار را کردم و دیگر پیغام خطا وجود نداشت ولی دیگه فایل hex تولید نمیشه . :sad:

دیدگاه

با توجه به مشخص نبودن جزئیات کد شما، تنها بصورت کلی می توان قضاوت کرد که دلیلی ندارد در صورت ایجاد پروژه جدید و در صورت صحیح بودن کد، پروژه کامپایل نشود. مگر اینکه باگی در نسخه مورد استفاده شما وجود داشته باشد که در این رابطه از آخرین نسخه Atmel Studio استفاده کنید.
                  اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                  دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                  برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                  وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                  قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                  اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                  ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

تشکر استاد
                    ممکنه مشکل از ویندوز کامپیوتر باشه ؟ یا موجود نبودن یک فایل خاص ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X