سلام. من بالاخره xmega رو راه اندازی کردم. حالا می خوام از طریق rs232 با پورت سریال کامپیوتر ارتباط برقرار کنم. باید از چه مداری استفاده کنم.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
rs232 .در xmega
Collapse
X
-
پاسخ : rs232 .در xmega
سلام. من بالاخره xmega رو راه اندازی کردم.
می تونی از همون MAX232 استفاده کنید مطابق نقشه داخل دیتاشیتش .
اینم کد :
کد://This function is used to initialize the USART //at a given UBRR value void USARTInit(uint16_t ubrr_value) { //Set Baud rate UBRRL = ubrr_value; UBRRH = (ubrr_value>>8); //UBRRH=0x00; //UBRRL=0xCF; /*Set Frame Format >> Asynchronous mode >> No Parity >> 1 StopBit >> char size 8 */ UCSRC=(1<<URSEL)|(3<<UCSZ0); //Enable The receiver and transmitter UCSRB=(1<<RXEN)|(1<<TXEN); } //This function is used to read the available data //from USART. This function will wait untill data is //available. char USARTReadChar() { //Wait untill a data is available while(!(UCSRA & (1<<RXC))) { //Do nothing } //Now USART has got data from host //and is available is buffer return UDR; } //This fuction writes the given "data" to //the USART which then transmit it via TX line void USARTWriteChar(char data) { //Wait untill the transmitter is ready while(!(UCSRA & (1<<UDRE))) { //Do nothing } //Now write the data to USART buffer UDR=data; fcpu_delay_ms(40); }
البته کد مربوطه به Mega هست نه Xmega !- به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .
-
می تونی از آی سی MAX232 استفاده کنی ولی باید یا تبدیل ولتاژ انجام بدی یا از آی سی های مبدل استفاده کنی.
پیشنهاد من MAX3232 هست که نیاز به انجام کارهای بالا نداره و ولتاژ کاریش 3 ولت هست.در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط siyavash2kمی تونی از آی سی MAX232 استفاده کنی ولی باید یا تبدیل ولتاژ انجام بدی یا از آی سی های مبدل استفاده کنی.
پیشنهاد من MAX3232 هست که نیاز به انجام کارهای بالا نداره و ولتاژ کاریش 3 ولت هست.oo: من توی مدارایی که تا حالا ساختم با Xmega از max232 استفاده کردم و مشکلی هم نداشتم . :eek:
- به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .
دیدگاه
-
من همون 5 ولت رو بهش می دم و به تغذیه میکرو هم 3.3 ولت ولی کار می کنه . البته Receive اش رو امتحان نکردم . چون تو پروژه هایی که اخیرا داشتم همش Send مورد نیاز بوده . ولی توی Send هیچ مشکلی نبوده . :rolleyes:- به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .
دیدگاه
-
منظورم Receive میکرو بود . من از میکرو می فرستم سمت کامپیوتر و دریافتم در کامپیوتر مشکلی نداشته .
اما برعکسش رو فعلا چک نکردم هنوز البته توی برد جدیدم که تا آخر این هفته حاضر میشه باید این کار رو هم انجام بدم .
در ضمن برای تنظیم کلاک در Xmega نیازی به تغییر فیوز بیتها نیست .
دقیقا نمی دونم چطوری باید 32 مگا هرتز بشه ولی می دونم که باید از کریستال خارجی 16 مگاهرتز استفاده کنید با کد زیر کلاک خارجی رو استفاده کنید و می دونم که باید با تغییراتی در کد اونو 2 برابر کنید که امیدوارم دوستای دیگه این قسمت رو بفرمایند . ما هم استفاده کنیم .
کد:// System Clocks initialization void system_clocks_init(void) { OSC.XOSCCTRL=0XCB; OSC.CTRL = 9; while(!(OSC.STATUS & 8)); CCP = 0xD8; CLK.CTRL = 0x03; CLK.PSCTRL = 0x01; }
- به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .
دیدگاه
-
چطور می شه PLL در میکروی xmega رو در حد اکثر سرعت قرار داد؟
$lib "xmega.lib"
$external _xmegafix_clear
$external _xmegafix_rol_r1014
Config Osc = Enabled , 32mhzosc = Enabled 'We use internal 32MHz
Config Sysclock = 32mhz , Prescalea = 1 , Prescalebc = 1_1 'Internal 32MHz, no prescaler
در این دستورات کجا مشخص می کنیم که PLL فعال باشه.
دیدگاه
-
اگه max232 با 5 ولت تغذیه بشه خروجی اون هم در حدود 5 ولت میشه و این ولتاژ ممکنه باعث اسیب دیدن پایه های میکرو بشه.در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
دیدگاه
-
با سلام خدمت دوستان
بنده با استفاده از برد آموزشی xmega که استاد کی نژاد زحمتش رو کشیدن یه برنامه ساده مربوط به پورت سریال رو راه اندازی کردم به طوری که دایم یه کاراکتری رو به پورت سریال کامپیوتر میفرسته و در سمت کامپیوتر با یه برنامه ترمینال ساده اون عدد رو دریافت میکنم . در این حالت جریان کشیده شده از مدار حدود 20 میلی آمپر هستش . ولی بعد از یک بار خاموش روشن کردن تغذیه برد در حالی که پورت سریال کامپیوتر از طریق کابل به مدار وصل هستش ، جریانی حدود 400 میلی آمپر از برد کشیده میشه . اما اگه کابل از برد جدا باشه و مدار رو خاموش روشن کنم و بعد از روشن شدن مدار بعدش بیام و کابل رو به مدار وصل کنم همون 20 میلی آمپر جریان مصرف میشه . ممکنه دلیل این امر رو بفرمایید و راه حل اون رو؟
ممنون"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط siyavash2kاگه max232 با 5 ولت تغذیه بشه خروجی اون هم در حدود 5 ولت میشه و این ولتاژ ممکنه باعث اسیب دیدن پایه های میکرو بشه.
نوشته اصلی توسط tictactoeبا سلام خدمت دوستان
بنده با استفاده از برد آموزشی xmega که استاد کی نژاد زحمتش رو کشیدن یه برنامه ساده مربوط به پورت سریال رو راه اندازی کردم به طوری که دایم یه کاراکتری رو به پورت سریال کامپیوتر میفرسته و در سمت کامپیوتر با یه برنامه ترمینال ساده اون عدد رو دریافت میکنم . در این حالت جریان کشیده شده از مدار حدود 20 میلی آمپر هستش . ولی بعد از یک بار خاموش روشن کردن تغذیه برد در حالی که پورت سریال کامپیوتر از طریق کابل به مدار وصل هستش ، جریانی حدود 400 میلی آمپر از برد کشیده میشه . اما اگه کابل از برد جدا باشه و مدار رو خاموش روشن کنم و بعد از روشن شدن مدار بعدش بیام و کابل رو به مدار وصل کنم همون 20 میلی آمپر جریان مصرف میشه . ممکنه دلیل این امر رو بفرمایید و راه حل اون رو؟
ممنون- به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .
دیدگاه
-
با سلام
توی این مدار که بنده دارم از max232 استفاده شده و خازنها 1 میکرو هستند. اما اینجا همون اضافه جریان هستش
اگه max232 با 5 ولت تغذیه بشه خروجی اون هم در حدود 5 ولت میشه و این ولتاژ ممکنه باعث اسیب دیدن پایه های میکرو بشه.
ممنون"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.
دیدگاه
دیدگاه