اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش پخش فیلم با xmega

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش پخش فیلم با xmega

نوشته اصلی توسط elfian نمایش پست ها
    سلام بر جناب طراح
    مهندس من تاپیک و مطالعه کردم اگر بحث بر نمایش RGB اطلاعات فیلم هست من قبلا نیاز پیداکردم به این مورد و امدم فیلم و تبدیل به GIF و بعد تبدیل به عکس فریم به فریم کردم و نشونش دادم سرعشم با استفاده از رم خو از آب درومد
    در مرحله فعلی دو کلیپ که یکی از دوستان با نام کاربری قبلی میلاد زحمت تبدیل آن را کشیدند،فعلا در دسترس است و بحث تبدیل فیلم مربوط به مرحله بعدی است که مشکل سرعت در نمایش برطرف شود. با توجه به اینکه فعالیت های انجام گرفته برای این پروژه در سال 93 انجام شده بود، سخت افزار آن مجددا با LCD جدیدی راه اندازی و آزمایش های جدیدی انجام شد که مطابق آن، با روش خاصی که قبلا در پرش از روی سکتورها پیاده شده بود، تصویر با مقداری افت کیقیت در حد 15 تا 16 فریم در ثانیه پخش می شود و LCD بکار گرفته شده که ظاهزا از نوع مرغوبی هم نیست بر خلاف مدل قبلی با افزایش میزان Over Clock در XMEGA دیگر جواب نمی دهد. در حال حاضر هم برای بهبود سرعت نمایش و بالا بردن تعداد فریم ها در ثانیه مشغول کار روی برنامه موجود هستم.
    جدیدترین ویرایش توسط طراح; ۲۳:۰۴ ۱۳۹۵/۰۶/۳۱.
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

در ادامه فعالیت های قبلی با بهینه سازی های انجام شده و Over clock در فرکانس 50 مگاهرتز، نمایشی با حداکثر حدود 16 تا 17 فریم حاصل شد. برای رسیدن به سرعت بیشتر دو کار دیگر را می توان انجام داد. یکی استفاده از DMA برای ارتباط با SPI که مستلزم تغییر پین ها در ارتباط با کارت SD است و با توجه به اینکه در این پروژه از روش خواندن Sector استفاده شده برای رسیدن به حداکثر ممکن در سرعت می توان کد این پروژه را به زبان اسمبلی هم نوشت. اما برای من این مورد تا حدی مبهم است که در اجرای این پروژه به غیر از یک جنبه فنی و غلبه بر یک صورت مسئله مشکل، چه کاربرد جدی و عملیاتی در حوزه عمل می تواند برای آن متصور باشد تا این توجیه وجود داشته باشد که وقت بیشتری را برای این کار صرف کنم.
      جدیدترین ویرایش توسط طراح; ۲۱:۳۹ ۱۳۹۵/۰۷/۰۲.
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح نمایش پست ها
        در ادامه فعالیت های قبلی با بهینه سازی های انجام شده و Over clock در فرکانس 50 مگاهرتز، نمایشی با حداکثر حدود 16 تا 17 فریم حاصل شد. برای رسیدن به سرعت بیشتر دو کار دیگر را می توان انجام داد. یکی استفاده از DMA برای ارتباط با SPI که مستلزم تغییر پین ها در ارتباط با کارت SD است و با توجه به اینکه در این پروژه از روش خواندن Sector استفاده شده برای رسیدن به حداکثر ممکن در سرعت می توان کد این پروژه را به زبان اسمبلی هم نوشت. اما برای من این مورد تا حدی مبهم است که در اجرای این پروژه به غیر از یک جنبه فنی و غلبه بر یک صورت مسئله مشکل، چه کاربرد جدی و عملیاتی در حوزه عمل می تواند برای آن متصور باشد تا این توجیه وجود داشته باشد که وقت بیشتری را برای این کار صرف کنم.
        دقیقا برای من هم سوال هست
        آیا واقعا در صنعت پروژه ای برای پردازش تصوری با XMEGA صورت میگیره؟
        البته اینجا بحث بر روی پخش فیلم هست که میتونه کاربرد های زیادی داشته باشه پخش فیلم اگر شدنی باشد قطعا در سیستم های HMI مانند یا حتی سیستم های مونیتورینگ خالی یا پنل های نمایشگر فروشگاهی میتونه کاربرد داشته باشه ولی سوال من این هست که آیا اگر همین امروز بخواهیم همچین دستگاهی رو بسازیم از میکروهای XMEGA استفاده میکنیم ؟

البته هدف کم ارزش کردن کار نیست ولی باید برای کاری که میکنیم دلیل داشته باشیم تا وقت بذاریم.
        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
          دقیقا برای من هم سوال هست
          آیا واقعا در صنعت پروژه ای برای پردازش تصوری با XMEGA صورت میگیره؟
          البته اینجا بحث بر روی پخش فیلم هست که میتونه کاربرد های زیادی داشته باشه پخش فیلم اگر شدنی باشد قطعا در سیستم های HMI مانند یا حتی سیستم های مونیتورینگ خالی یا پنل های نمایشگر فروشگاهی میتونه کاربرد داشته باشه ولی سوال من این هست که آیا اگر همین امروز بخواهیم همچین دستگاهی رو بسازیم از میکروهای XMEGA استفاده میکنیم ؟

البته هدف کم ارزش کردن کار نیست ولی باید برای کاری که میکنیم دلیل داشته باشیم تا وقت بذاریم.
          انجام این پروژه بیشتر جنبه تمرین و Challenge در جهت عملیاتی کردن قابلیت های میکروکنترلر را دارد. و گرنه اگر هدف پخش فیلم باشد، XMEGA با توجه به توان و مشخصاتش برای این کار اصلا میکروکنترلر مناسبی نیست.

دیدگاه

توجیه بهتر از کنترلر تابلو روان ؟! بازار تابلو روان هنوز به نیمه نرسیده و برای شما بسیار سودآور خواهد بود
            زودتر بوردشو آماده کنید بخریم
            نمونه های موفقی از شرکت های ایرانی در این زمینه داره بفروش میرسه که خیلی کاربردی تر و برتر از نمونه های خارجی هستش

TA2-Mini که خیلی پر استفاده س کنترلرش ATMega8 هستش و کلی افکت سه بعدی و جالب که کاملا روان پخش میکنه
            ECA هم که دیگه STM32 رو ارزونتر از AVR میاره دیگه اونش با شما
            If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ASHIT AXAR نمایش پست ها
              توجیه بهتر از کنترلر تابلو روان ؟! بازار تابلو روان هنوز به نیمه نرسیده و برای شما بسیار سودآور خواهد بود
              زودتر بوردشو آماده کنید بخریم
              نمونه های موفقی از شرکت های ایرانی در این زمینه داره بفروش میرسه که خیلی کاربردی تر و برتر از نمونه های خارجی هستش

TA2-Mini که خیلی پر استفاده س کنترلرش ATMega8 هستش و کلی افکت سه بعدی و جالب که کاملا روان پخش میکنه
              ECA هم که دیگه STM32 رو ارزونتر از AVR میاره دیگه اونش با شما
              همانطور که از جزییات فعالیت های آموزشی انجام شده در 7 سال گذشته قابل تشخیص است، در این نوع فعالیت ها اهداف اقتصادی دنبال نمی شود و هدف از این نوع وقت گذاشتن ها تنها کمک به ارتقای سطح دانش فنی رشته الکترونیک درایران و کمک به علاقه مندان است. در رابطه با این پروژه هم هر چند شباهت هایی با بحث کنترلر تابلو روان وجود دارد. اما سوال اصلی این است که همانطور که برای یک wave player کاربردهای مشخصی مانند اعلام طبقات یا پخش موسیقی در آسانسورها وجود دارد که کار روی آن را توجیه پذیر می کند، آیا برای یک video player ساده و ارزان قیمت روی LCD موبایل هم مورد مشابهی (که واقعا به آن نیاز جاری وجود داشته باشد و در حد تئوری نباشد) مطرح است یا نه.

دیدگاه

متاسفانه تولیدات داخل به قدری ضعیف هستند و آنقدر انتظارات کم هست که کسی به بعد زیبایی و یا رابط کاربری بهتر و .... توجهی نمیکنه و انصافا کسی هم بهایی به این موارد نمیده.
                شاید وقتی یک دستگاه ساده خریداری میکنیم همیکنه بتونه کارهای نوشته شده روی جعبه را انجام دهد برای یک تولید ایرانی کفایت کند ولی وقتی مشابه همان را از نوع چینی خرید میکنیم هنگام روشن کردن دستگاه یک انیمیشن شیک نمایش داده میشه و بعددستگاه آماده کار میشه.

هدف از این نوشته این هست که شاید دستگاه خاصی الان به ذهنمون نرسه ولی برای زیبا سازی و بهترکردن کیفیت تولیدات قطعا میتونه در موارد خاص مفید باشه
                I ❤️ ECA

دیدگاه

همانطور که از جزییات فعالیت های آموزشی انجام شده در 7 سال گذشته قابل تشخیص است، در این نوع فعالیت ها اهداف اقتصادی دنبال نمی شود و هدف از این نوع وقت گذاشتن ها تنها کمک به ارتقای سطح دانش فنی رشته الکترونیک درایران و کمک به علاقه مندان است. در رابطه با این پروژه هم هر چند شباهت هایی با بحث کنترلر تابلو روان وجود دارد. اما سوال اصلی این است که همانطور که برای یک wave player کاربردهای مشخصی مانند اعلام طبقات یا پخش موسیقی در آسانسورها وجود دارد که کار روی آن را توجیه پذیر می کند، آیا برای یک video player ساده و ارزان قیمت روی LCD موبایل هم مورد مشابهی (که واقعا به آن نیاز جاری وجود داشته باشد و در حد تئوری نباشد) مطرح است یا نه.
                  اون که آره - اصن در این زمینه روایت داریم که میگه :
                  هستند در این دنیا مردمانی نیک منش - آزاد مردانی که دنیا را با خرد و اندیشه ای پاک آباد می دارند و چه بسیار مردمی در پی ایشان رستگار خواهند شد
                  هم اینکه فایلها و پروژه ها را آزادانه توسعه می دهند و جویندگان دانش از آن بهره مند می شوند پس هر دم آنان را سپاس گویند و هرگز از یادها نخواهند رفت
                  چه دنیای زیباییست زندگی در کنار مردمی نیک سرشت. پس درود بر آنها و نیاکان پاکشان.
                  آیا گواه نمی دهید؟!

دیدگاه

الان داشتم اینو میدیدم

که یاد گفته شما افتادم. نمیدونم چقدر شدنی باشه ولی فکر میکنم نزدیکترین ویژگی ها به چیزی رو که گفتین داشته باشه.
                    یه ویدیو (و MP3) پلیر ساده و کوچیک (به اندازه ی نمایشگر گوشی های کنونی) برای ماشین که توجیه اقتصادی هم میتونه داشته باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X