اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

asf.h چطوری به atmel studio اضافه میشه ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : asf.h چطوری به atmel studio اضافه میشه ؟

همه فایلهایی که در پروژه به آن نیاز دارید باید در مسیر پروژه کپی شوند. در ضمن هدف شما از استفاده از asf.h چیست؟ این فایل یک هدر هست که پروژه شما رو به کدهای ASF مرتبط می کند که در آن هدرها و سورسهایی ( پسوند c.) هست که همه سورسهای مورد نیاز باید به پروژه Add شوند و فایلهای هدر اگر نیاز بود و در صورتی که از طریق asf.h انجام نشده بود می توانند include شوند. در مورد تنظیمات پروژه هم بستگی به کدهای ASF دارد که آیا برای استفاده نیاز به اعمال تنظیمات خاصی هست یا خیر که باید در توضیحات و یا Document های مربوط به کدها جستجو کنید.
    در Help نرم افزار در رابطه با استفاده از ASF توضیح داده شده و همچنین ممکن هست PDF هایی هم مرتبط با کد مورد استفاده در سایت اتمل موجود باشد.
    اما همانطور که بارها گفته شده استفاده از ASF کار رو پیچیده تر می کند و بهتر هست تا زمانی که مجبور نشدید از آن استفاده نکنید. (دلیل پیچیده بودن کدها این هست که سعی شده در یک سورس کد چند خانواده و یا چندین شماره از میکروکنترلرها پشتیبانی شوند که برای این کار از شرطها و ماکروهای پیش پردازنده زیادی استفاده شده که خوانایی و درک کدها را سخت تر می کند و اینکه فایلها در پوشه های تو در تو قرار گرفته اند)
    گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

ممنون
      هدف من فقط استفاده از asf نیست و من تو استفاده از همه ی کتاب خونه ها مشکل دارم . الان چند تا عکس از مراحل کار قرار میدم بی زحمت شما بفرمایید کجای کار ایراد داره ؟

دیدگاه

روی آیکن برنامه کلیک کردم .
        در صفحه باز شده new project رو زدم .
        c/c++ executable project رو انتخاب کردم .
        نام میکرو و محل ذخیره رو مشخص کردم .

بعد

طبق عکس زیر فایل ها رو در محل پروژه کپی کردم :

بعد در اول برنامه معرفی کردم :

بعد add کردم :

بعد F7 رو زدم :

در آخر با ارور زیر روبه رو شدم :

دیدگاه

از آنجایی که فایلها در مسیر پروژه قرار دارند برای include نباید از <...> استفاده کنید. باید از "..." استفاده کنید.
          گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

ممنون که جواب میدی .
            این کار رو هم کردم ولی بازم ارور میده :

دیدگاه

وقتی از <> برای include استفاده شود کامپایلر در مسیر نصب خودش به دنبال فایل هدر می گردد و چون پیدا نمی کند Error می دهد. پس فقط برای هدرهای مربوط به کامپایلر از <> استفاده کنید مثل delay.h!
              حالا در داخل هدرهای داخل پروژه که شامل asf.h هم می شود هرجا هدر adc.h به صورت <> اینکلود شده آنرا تغییر دهید. برای همه هدرهای داخل پروژه این کار رو انجام دهید چون شما این فایلهارو دستی کپی کردید (از ASF Wizard استفاده نکردید) پس باید این تغییرات رو اعمال کنید تا کامپایلر خطا نگیرد.(دقت کنید که اصلا فایلهای مورد نظر در مسیر پروژه وجود دارد یا خیر)

دیدگاه

آقا ممنون . تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم .

دیدگاه

سلام
                  adc.h تو پروژه من فقط تو asf.h اینکلود شده که طبق فرمایشات شما تغییرات رو ایجاد کردم ولی تغییری نکرد .

دیدگاه

دوست عزیز کمی به کامپایلر اعتماد داشته باشید. وقتی این فایل در مسیر پروژه وجود ندارد انتظار دیگری نداشته باشید. همانطور که قبلا هم گفتم asf.h هدر فایلی هست که کدهای ASF رو به پروژه مرتبط می کند(بسته به کدهای ASF محتویات آن متفاوت هست). این کدها باید در مسیر پروژه وجود داشته باشند.(من فرض کردم شما اینهارو دستی در پروژه قرار داده اید). برای اینکه کدهای ASF در پروژه شما قرار گیرند باید از ASF Wizard استفاده کنید. نحوه کار با ASF Wizard رو در Help نرم افزار مطالعه کنید. اینطور نیست که فقط با اینکلود کردن، کدهای مورد نظر در دسترس باشند. پیشنهاد می کنم یک پروژه جدید از طریق New Example Project ایجاد و فایلها و کدهای ایجاد شده رو مشاهده کنید.

دیدگاه

آقا ممنون . دوباره باهاش ور میرم .
                      اینو خوب اومدی : به کامپایلر اعتماد داشته باش . بله اعتماد دارم ولی به علم خودم درباره کامپایلر شک دارم .

دیدگاه

منم زیاد بلد نبستم وبه صورت تجربی وبا کمک دوستان دراین انجمن یه جیزابی متوجه شدم
                        این بحث روی وب برای خودش یه پایگاه داره
                        بعضی دستورات نیاز به فایل های سرایند مخصوص دارن شما باید از طریق این منو اونارو تو برنامتون وارد کنین
                        ودر این پایگاهاینترنتی شما متوجه میشین برای اجرای کد خاص چه مسیری رو دنبال کنین
                        شما ابتدا باید متوجه بشین دستور مورد نظر شما در کدام مسیر هستش معمولا یه تشابه اسمی هستش بعد برین به سراغ ویزارد بعد فایل سرایند در منوی کمپایلر اضافه میشه یعنی وقتی include رو میزنین گزینه های بیشتری بر ای ورود دارین
                        بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X