اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خانواده جدید میکروکنترلرهای AVR با نام XMEGA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خانواده جدید میکروکنترلرهای AVR با نام XMEGA

نوشته اصلی توسط Ali_Asadzadeh
    سلام
    بچه ها متاسفم که اینو می گم
    ولی xmega به دلیل داشتن DES وAES قابلیت صادرات به ایران رو نداره.
    همانطوری که SAM7XC تو ایران گیر نمیاد .(اونم DES و AES) داره.
    پس الکی دل خودتونو خوش نکنید!
    دیتاشیت رو ملاحظه کنید:
    http://datasheets.maxim-ic.com/en/ds/DS5250-DS5250F.pdf
    فقط سه صفحه اش رو گذاشته برای بقیه اش باید با شرکت سازنده قرارداد ببندید و اعتمادش رو جلب کنید :biggrin:
    There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

سلام
      دوست عزیز موضوع اصلا جلب اعتماد نیست.
      چونکه وزارت دفاع امریکا هر وسیله ای که encryption داشته باشه رو صادراتشو به ایران وغیره... می گیره.
      ATMEL الان میکرو نمونه به همه کشورها میده ولی به ایران نمیده. :sad:
      این لینک رو هم ببینی بد نیست.
      http://www.avrfreaks.net/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=7 1402

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali_Asadzadeh
        سلام
        دوست عزیز موضوع اصلا جلب اعتماد نیست.
        چونکه وزارت دفاع امریکا هر وسیله ای که encryption داشته باشه رو صادراتشو به ایران وغیره... می گیره.
        ATMEL الان میکرو نمونه به همه کشورها میده ولی به ایران نمیده. :sad:
        این لینک رو هم ببینی بد نیست.
        http://www.avrfreaks.net/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=7 1402
        بله اما قرار نیست که این وسیله مستقیم از آمریکا به اینجا بیاد. قوانین سایر کشورها این اجازه رو به اونها میده تا به عنوان Reseller قطعه رو به ما بفروشند.
        نگران نباشید XMEGA هم به دستتون میرسه
        There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار

بله اما قرار نیست که این وسیله مستقیم از آمریکا به اینجا بیاد. قوانین سایر کشورها این اجازه رو به اونها میده تا به عنوان Reseller قطعه رو به ما بفروشند.
          نگران نباشید XMEGA هم به دستتون میرسه

اصولا برادران ما در چین و شانگهای هیچ تقاضایی را بی پاسخ نمی گذارند ! البته به شرط اینکه تابلو بازی در نیاوریم.

اگر غرب کشور زندگی می کنید ، بسیار راحتتر است از نمایندگیهای ترکیه ATMEL خرید کنید، البته توسط شخص ثالث ( یا رابع ! )
          It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
          گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
          چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل

دیدگاه

چه کاریه حالا که در دسترس نیس

مگه ای ا ام یا 32بیتیها چشونه/./.؟؟؟سرعت بالاتر....رم و قدرتای سخت افزاری دیگه

البته ببخشیداااااا
            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

مشکل اینه که این 32 بیتی ها هم تو ایران پیدا نمیشن

دیدگاه

دلیل اینکه نمی زارن به دست ایرانیا برسه چیه؟ مگه خیلی پیشرفتس؟
                کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید
                  با سلام
                  نه لزوما چیز خاصی نیستند. دولت آمریکا قوانینی گذاشته که صادرات هر قطعهآ‌ای که encryption داشته باشد به ایران ممنوعه. سری XMEGA هم دارای AED DES هست.
                  من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید
                    وحید جان ، ما رو مثلا تحریم کردن ! من با سایر جوانب امر کاری ندارم ولی توی فیلد الکترونیک عملا چنین محدودیتهایی خیلی کاربرد نداره :

روزی روزگاری کامپیوتر 486DX که معرفی شد بلافاصله مشمول تحریم ایران شد چون فکر می کردند که قراره باهاش سیمولیشنهای آنچنانی در ایران انجام بشه! جالب اینکه به فاصله چند ماه توی هر شماره مجله "سیستمهای کامپیوتری" ( از گروه علم الکترونیک و کامپیوتر ) چند تا تبلیغ 486 با برند های معتبر امریکایی چاپ می شد.

یه روزی هم H-Spice قرار بود نیاد اینور آب که همون سال توی دانشگاه پروژه آز-الکترونیک 3 رو از ما با این کد می گرفتند.
                    It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
                    گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا چراغی فر

وحید جان ، ما رو مثلا تحریم کردن ! من با سایر جوانب امر کاری ندارم ولی توی فیلد الکترونیک عملا چنین محدودیتهایی خیلی کاربرد نداره :

روزی روزگاری کامپیوتر 486DX که معرفی شد بلافاصله مشمول تحریم ایران شد چون فکر می کردند که قراره باهاش سیمولیشنهای آنچنانی در ایران انجام بشه! جالب اینکه به فاصله چند ماه توی هر شماره مجله "سیستمهای کامپیوتری" ( از گروه علم الکترونیک و کامپیوتر ) چند تا تبلیغ 486 با برند های معتبر امریکایی چاپ می شد.

یه روزی هم H-Spice قرار بود نیاد اینور آب که همون سال توی دانشگاه پروژه آز-الکترونیک 3 رو از ما با این کد می گرفتند.
                      با سلام
                      نه این طوری هم نیست، مثلا ما الان در رشتهآ‌ خودمون نیاز به ابزارآ‌های EDA-tool طراحی تراشه دارم که چون دانشگاهآ‌های ایران به علت تحریم با تولید کنندهآ‌های امریکایی این برنامهآ‌ها ارتباط ندارند نمیآ‌توان این ابزارآ‌ها را در دانشگاه نصب کنند. البته شاید اگر تحریمآ‌ها نیز برداشته شود به علت نبود قوانین سختآ‌گیرانه copy-right در ایران، سازندگان این نرمآ‌افزارآ‌ها از فروشآ‌ آنها به دانشگاهآ‌های ما خودآ‌داری کنند. امیدوارم زودآ‌تر کشور قوانین copy-right رو جدی بگیره تا وقتی که تحریمآ‌ها از بین بره ما حداقل مشکلآ‌ قوانین کپیآ‌رایت رو نداشته باشیم.
                      من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

حالا این encryption چی هست؟ :biggrin:
                        محمد حسین سعادت فر

---------------------------------------------
                        آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعادت فر
                          حالا این encryption چی هست؟ :biggrin:
                          با سلام
                          یعنی شما فرض کن میآ‌خواهی یک دیتای محرمانه را کد کنی و سپس بر روی خط ارتباطی ارسال کنی تا کسی این وسط نتواند از دیتا استفاده کند. معمولا روشآ‌های encryption محاسباتی زیادی نیاز دارند و پیادهآ‌سازی نرمآ‌افزاری آنها امکان پذیر نیست به همین دلیل این الگوریتمآ‌ها را به صورت سختآ‌افزاری در میکروآ‌ها و پردازندهآ‌ها قرار میآ‌دهند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط manian

با سلام
                            نه این طوری هم نیست، مثلا ما الان در رشتهآ‌ خودمون نیاز به ابزارآ‌های EDA-tool طراحی تراشه دارم که چون دانشگاهآ‌های ایران به علت تحریم با تولید کنندهآ‌های امریکایی این برنامهآ‌ها ارتباط ندارند نمیآ‌توان این ابزارآ‌ها را در دانشگاه نصب کنند. البته شاید اگر تحریمآ‌ها نیز برداشته شود به علت نبود قوانین سختآ‌گیرانه copy-right در ایران، سازندگان این نرمآ‌افزارآ‌ها از فروشآ‌ آنها به دانشگاهآ‌های ما خودآ‌داری کنند. امیدوارم زودآ‌تر کشور قوانین copy-right رو جدی بگیره تا وقتی که تحریمآ‌ها از بین بره ما حداقل مشکلآ‌ قوانین کپیآ‌رایت رو نداشته باشیم.
                            [/quote]

بله ، با روشهای منطقی و قانونی همینطوره ،
                            ولی هستند دانشگاههایی که به نام یه جای دیگه لایسنس نرم افزار رو می خرن و حالشو می برن. یادمه که دوره دانشجویی نرم افزار Hspice برای یونیکس و یه نرم افزار طراحی Layout آی سی رو دانشگاهمون همینطوری خریده بود.

البته من در حالت کلی با شما موافقم و از وضعیت موجود فروش نرم افزارها راضی نیستم ولی یادمون نره که همه ما با نسخه های کامل PSPICE, HSPICE, Protel, Altium Designer, Foundation ,... توی دوره دانشجویی استفاده کامل کردیم و بالا اومدیم در حالیکه همین ها که دم دست خیلی از دانشجوهای خارجی نبود و نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا چراغی فر
                              ولی یادمون نره که همه ما با نسخه های کامل PSPICE, HSPICE, Protel, Altium Designer, Foundation ,... توی دوره دانشجویی استفاده کامل کردیم و بالا اومدیم در حالیکه همین ها که دم دست خیلی از دانشجوهای خارجی نبود و نیست.
                              شما توی کدوم دانشگاه درس می خوندید؟
                              محمد حسین سعادت فر

---------------------------------------------
                              آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....

دیدگاه

سلام به دوستان
                                آقا استادمون یک مقاله راجب تکنولوژی ساخت قطعات از ما می خواهد.
                                من گفتم که در مورد میکرو کنترولر ها تحقیق می کنم ولی چیزی گیرم نیامد.
                                آساتید چیزی ندارند :wow:
                                با ید در اون روشهای lpe,mbe,.. باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X