اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بردی برای ENC28j60

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بردی برای ENC28j60

نوشته اصلی توسط J0KER
    شما ظاهرا پکت لاست دارید ، کابلی که استفاده کردید برای ارتباط بین کامپیوتر و ماژول لن از این آماده ها است یا خودتون درست کردید ؟
    اگه آماده هست که هیچ ، ولی اگه خودتون درست کردید از چه جنسی استفاده کردید ؟
    منبع تغذیه تون را چک کردید نویز نداشته باشه ؟
    کابل استانداره ،تغذیه هم مورد نداره
    می خور که شیخ و حافظ و مفتی و محتسب
    چون نیک بنگری همه تزویر میکنند

دیدگاه

با سلام
      در مورد این مدار چند تا نکته باید بگم که شاید به بقیه کمک کنه
      1- کابل شبکه نباید از نوع نظیر به نظیر باشه در غیر اینصورت جواب نمیده وحتما باید استاندارد باشه
      2- اگر می خواهید چند تا از این مدار در یک شبکه داشته باشید حتما باید ادرس MAC رو براشون عوض کنید در غیر اینصورت MAC مهم نیست
      3- اگر میخواهید با ATMEGA16 یا ATMEGA32 کار کنید باید حتما در فایل enc28j60.c باید شماره پایه هارو اصلاح کنید به این صورت
      define ENC28J60_CONTROL_CS PORTB4
      define ENC28J60_CONTROL_SO PORTB6
      define ENC28J60_CONTROL_SI PORTB5
      define ENC28J60_CONTROL_SCK PORTB7
      و از نظر سخت افزاری هم به جای پایه PB2 از پایه PB4 و به جای پایه PB3 از پایه PB5 و به جای پایه PB4 از پایه PB6 و به جای پایه PB5 از پایه PB7 استفاده کنید
      و اگر می خواهید از این برد به صورت اینترفیس با کامپیوتر استفاده کنید می توانید از دستورات UDP در زبان برنامه نویسی مورد نظر استفاده کنید مثلا در دلفی از توابع استاندارد UDP استفاده شود که با یک جستجوی ساده درمورد UDPCLIENT یا UDPSERVER می توانید این برنامه های آماده را پیدا کنید در مورد نوع ارسال دستورات UDP در فایل WEB ضمیمه شده در پروزه(سایت مرجع) توضیح داده شده است
      در مورد تنظیمات FUSE BIT ها فقط اگر از مدار این بخش استفاده می کنید فیوز بیتها را در حالت اینترنال با فرکانس کاری 8 مگا هرتز و اگر از مدار جدید داخل سایت مرجع استفاده می کنید فیوز بیت را در حالت EXTERNAL CLOCK تنظیم کنید

دیدگاه

درود بر همه دوستان عریر
        من کل این تاپیک رو از خیلی وقت پیش می خوندم
        و حالا می خوام همین بورد رو روی atmega 32 اجرا کنم
        حتما از تغییرات آقای نیما هم استفاده می کنم و لی 2 تا سوال دارم
        1- کسی شماتیک این سیستم رو برای Mega32 داره ؟
        2- برنامه بس کام که بتونم با هاش به صورت Udp و یا وب سروی استفاده کنم رو کسی داره
        برنامه جناب بن قطعه قطعه هست و من واقعا سر ازش در نیاوردم ممنونم میشم کمک کنید
        معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

سلام جناب رستمی
          واقعا ممنون از راهنمایی ات،چند تا سوال داشتم

1. 28j60 رجیسترهاش نیازی به برنامه ریزی ندارن؟ اگه دارن چطوری میشه انجام داد؟
          2. من یه rj45 با فیلتر دارم که هر زوج پایه ورودی به یک پایه حروجی وصله و 4 پایه دیگه هیچ اتصالی ندارن
          میشه یه توضیحی بدین
          ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.Saleh
            سلام جناب رستمی
            واقعا ممنون از راهنمایی ات،چند تا سوال داشتم

1. 28j60 رجیسترهاش نیازی به برنامه ریزی ندارن؟ اگه دارن چطوری میشه انجام داد؟
            2. من یه rj45 با فیلتر دارم که هر زوج پایه ورودی به یک پایه حروجی وصله و 4 پایه دیگه هیچ اتصالی ندارن
            میشه یه توضیحی بدین
            ممنون
            ۱. مطمئنا نیاز به تنظیم دارند، اما من دقیقا با جزئیاتش آشنا نیستم و از سورسآ‌کد آماده استفاده کردهآ‌ام. اگر دیتاشیت قطعه و کد نوشته شده را مطالعه بفرمائید مطمئنا با جزئیاتش آشنا خواهید شد.

۲. دقیقا توضیح در چه مورد ؟ بهتره یک شماتیک هم از سوکت خود قرار دهید.
            چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سلام
              جناب رستمی شرمنده بابت تاخیر
              من دارم روی نقشه mega32 کار می کنم،می خواستم کل فایلشو attach کنم ولی پیدا نکردم
              میشه راهنمایی کنین؟ :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.Saleh
                سلام
                جناب رستمی شرمنده بابت تاخیر
                من دارم روی نقشه mega32 کار می کنم،می خواستم کل فایلشو attach کنم ولی پیدا نکردم
                میشه راهنمایی کنین؟ :redface:
                درود به شما ،
                فکر کنم امکان ضمیمه کردن فایل برای کاربران با تعداد پستهای کم فراهم نباشه
                شما میتونید فایلتون رو در وبسایتهای پلود فایل قرار بدید و لینکش رو در اینجا بگزارید.
                http://www.mediafire.com
                http://rapidshare.com
                http://www.4shared.com

یا به من ایمیل کنید تا در اینجا قرارش بدم. ایمیل من: hamid.r1988 روی جیآ‌میل
                چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سلام جناب رستمی
                  فایل دستتون رسید؟
                  چطوری از سالم بودن rj-45 مطمعن بشم؟
                  با مولتی متر که امتحان کردم پایه های 1و2و3و بهم وصل بودن :surprised:
                  (RJ000002 GEL)
                  میشه یه راهنمایی کنین؟
                  ممنون

دیدگاه

بروبچ همونطور که میدونید enc28j60 حداکثر تا سرعت 10مگابیت را ساپورت میکنه
                    برای سرعتهای بالاتر مثل 1000 چی پیشنهاد میکنید؟
                    احتمالا باید فقط با armباهاش کار کرد ، و باز هم احتمالا ای سی های RealTek باید بیان توی کار

مثال اجرائی جائی سراغ دارید؟شماتیک ؟ هرچیزی....
                    آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
                    تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
                    آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
                    هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

دوستان من برد رو ساختم و با بسکام ازش جواب گرفتم
                      برنامه رو هم تحلیل کردم و هرجور که میخاستم خروجی داشتم
                      ممنون از راهنمائی همه دوستان
                      اگر سوالی بود در خدمتم
                      سخت است حرفت را نفهمند،

سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند

دیدگاه

موفق به پیاده سازی tcpil هم شدید؟
                        سعی کردید مبدل سریال به اترنت بسازید ؟
                        Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط syavash_kasraeee
                          موفق به پیاده سازی tcpil هم شدید؟
                          سعی کردید مبدل سریال به اترنت بسازید ؟
                          من سورس کد برد AVR Ethernet رو که از فروشگاه سایت خریده بودم با نرم افزار AVR Studio کامپایل کردم, اما کلی خطا داشت.
                          سورس کد پروژه شماره 5 کتاب 11 پروژه با AVR رو که تو کدویژن نوشته شده با تغییرات مورد نیاز برای پایه های ال سی دی روی همین برد پروگرام کردم و جواب داد.

آی سی ENC28j60 یک پین مربوط به اینتراپت خروجی داره که تو هیچ کدوم از این پروژه ها ازش استفاده نشده.(با وجود اینکه به پین اینتراپت میکرو متصل شده !)
                          اگر بشه طوری برنامه رو تغییر داد که فقط با دریافت دیتا , برنامه وارد روتین بررسی اون بسته بشه خیلی بهتره. چون در این حالت میکرو زمان بیشتری برای انجام کارهای دیگه پیدا میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد یعقوبی
                            من سورس کد برد AVR Ethernet رو که از فروشگاه سایت خریده بودم با نرم افزار AVR Studio کامپایل کردم, اما کلی خطا داشت.
                            سلام
                            در مورد این خطاها ، یه نکته بگم خدمتتون
                            اگر کد رو با خود winavr کامپایل کنید، بدون هیچ مشکلی کامپایل میشه ! یعنی پروژه رو با winavr باز کنید و بعداً کامپایل کنید
                            ولی با avrstudio کلی خطا میده !
                            که این خطاها مربوط به Avrstudio هستند و خود برنامه درست کار می کنه
                            انگاری یک سری استانداردهایی داره که winavr گیر نمیده ولی vrstudio گیر میده.
                            من کد رو تصحیح کردم و توی avrstudio هم بدون هیچ گونه مشکلی کامپایل میشه
                            فقط الان شرکتم و شب برسم خونه کد رو براتون میزارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr_mnf
                              اگر سوالی بود در خدمتم
                              مهندس میشه برنامه کامل رو به زبان بسکام اینجا بزاری استفاده کنیم.من از سایت Ben که چیزی نفهمیدم پراکنده هست ( به خاطر ضعف زبان )
                              سخت افزارش رو دارم همونی که تو فروشگاه گذاشتن فقط به زبان بسکام می خواهم تا کمی تغییرات توش انجام بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr_mnf
                                اگر سوالی بود در خدمتم
                                دوست عزیز میشه سورس برنامه رو با توضیحاتش بزاری ممنون میشم
                                معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...