اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بردی برای ENC28j60

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بردی برای ENC28j60

سلام

اگر مشکلی ای سی داشته باشه یا المانها را اشتباه متصل کرده باشیم اشکالی برای کارت شبکه کامپیوتر پیش نمی اید؟نمی سوزد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alirf
      سلام

اگر مشکلی ای سی داشته باشه یا المانها را اشتباه متصل کرده باشیم اشکالی برای کارت شبکه کامپیوتر پیش نمی اید؟نمی سوزد؟
      به خاطر ایزوله بودن (همون فیلتر های سوکت) نباید مشکل خاصی به وجود بیاد.البته اگه یه اشتباه جزیی باشه یا چیپ سوخته باشه.یه دفعه خدا ولت نزنی بهش بگی چیزیش نمیشه :mrgreen:
      با اهم متر قیل از اتصال یه تست برای اتصال اضافی و درستی اتصال بر اساس دیتاشیت بزن,دیگه خیالت راحت باشه....
      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

سلام
        پایه های مک جک را چه طوری میشه تست کرد؟

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط mahanb
        بله! من 56 گذاشتم کار کرد.
        آقا کسی نبوددد جواب منو بده؟
        سلام

47 اهم جواب می دهد؟

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط alirf
        سلام
        پایه های مک جک را چه طوری میشه تست کرد؟
        سوکت شبیه این است ولی از bottom view باز هم نمی توانم پایه ها را تشخیص دهم؟
        http://www.terraelectronica.ru/pdf/HANRUN/HR911105A.pdf

اضافه شده در تاریخ :
        سلام
        مقاومتی که به پایه 14 متصل است؟2.7 کیلو اهم می باشد

اضافه شده در تاریخ :
        سلام
        یک سوکت دیگه خریدم ولی برای این یکی هم دیتا شیت پیدا نمی کنم راهنمایی می فرمایید

5-1605728-1
        rj717-cl1

اضافه شده در تاریخ :
        سوکت من 4 پایه بالا و 4 پایه پایین دارد

که پایه های بالا یک ردیف جلوتر است

که به صورت اوریب به هم بازر می دهند

دیدگاه

این شماتیک یه برد آماده با این چیپ هست.
          http://www.4shared.com/office/DVXN8sCF/in28j60_r1.html

هر نوع فیلتر دیگه ای هم بخرید 6 تا پایه اصلی که برای ارسال و دریافت هستند(همون پایه ها که به یه ترانس 3 سر وصل هستند)رو داره. بسته به نوع فیلتر ترتیب پایه ها رو تغییر بدید.
          پیدا کردن این پایه ها ساده هست.چون با یه سلف به هم وصل شدن پس باید هر 3 تا پایه دریافت به هم و هر 3 تا پایه ارسال به هم راه بده. به کمک این جهت شماره گذاری رو میتونید پیدا کنید!
          نوشته اصلی توسط alirf
          سوکت من 4 پایه بالا و 4 پایه پایین دارد

که پایه های بالا یک ردیف جلوتر است

که به صورت اوریب به هم بازر می دهند
          نمیشه که 4 تا ترانس توش باشه!
          بهترین کار اینه که زنگ بزنید به اون جایی که ازش خرید کردید و order number اونو ازش بگیرید.بالاخره خود این فروشنده هم با یه کدی اینا رو سفارش میده.اینم ندونه دیگه رو جعبه ای که ازش در اورده بیرون باید یه کدی باشه.
          منم شماره های روی این سوکت رو چند جایی امتحان کردم. چیزی پیدا نمیشد!!!
          [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

سلام

من یک سوکت GEL RJ000002 خریدم پایه 9 و 10 را باید زمین کنم ؟

اضافه شده در تاریخ :
            سلام
            بعد از اتصال پایه ها و قبل از اجرای برنامه روی میکرو ما باید rj45 را به برد متصل کرده و چراغ سبز روشن شود که اتصال برد و کامپیوتر به وسیله کابل کراس اوور انجام می شود
            درست می گم؟

اضافه شده در تاریخ :
            سلام
            پایه خروجی کلاک enc28j60چه فرکانسی است ؟همون 25 مگا هرتز است ؟چه طوری می توان تغغیر داد؟

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط morteza_64
            همون برنامه ای که پ کرده بودید رو پروگرم کردم

سلام
            این تنظیمات برای اسیلاتور خارجی درسته؟

دیدگاه

با سلام ...
              می خواستم بدونم با استفاده از این روش میتونیم 20 تا میکرو را به هم متصل کنیم ؟ یا فقط این روش برای اتصال میکرو به کامپیوتر هست ؟

با تشکر
              نکته اخلاقی :
              همه چیز و همه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز و هیچ کس دل مبند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h_zaman06
                با سلام ...
                می خواستم بدونم با استفاده از این روش میتونیم 20 تا میکرو را به هم متصل کنیم ؟ یا فقط این روش برای اتصال میکرو به کامپیوتر هست ؟

با تشکر
                تا چندین میلیون میکرو را میتونید به هم متصل کنید ، استاندارد شبکه در این مورد کاملا جوابگو هست
                آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
                تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
                آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
                هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط J0KER
                  تا چندین میلیون میکرو را میتونید به هم متصل کنید ، استاندارد شبکه در این مورد کاملا جوابگو هست
                  با سلام ...
                  بعد تبادل اطلاعات بین میکروها به صورت آی پی هست ؟ من میخوام مثلا یک سئوالی را مثلا میکرو1 بفرسته روی خط ، هرکدام از میکروها که جواب آن سئوال را داشت به میکرو1 جواب بده ، بعد اون تحلیل کنه و درنهایت عملیات مورد نظر انجام بشه . (در واقع نمیخوام حالت مستر و کلاینت باشه ، چون باید هر میکرو بتونه پیغام بفرسته و هم پیغام دریافت کنه)

مورد بعدی اینه که مشکلی که از بابت نویز ، فاصله و .. پیش نمیاد ؟ فاصله هر میکرو 5-6 متر هست و حدود 20 میکرو باید به هم متصل بشن .
                  مورد آخر هم اینه که کلا راحت ترین ، سریع ترین و بی دردسرترین شیوه برای شبکه کردن این 20 میکرو چی میتونه باشه ؟ آیا همین اترنت ایده آل ترین هست ؟

با تشکر
                  نکته اخلاقی :

دیدگاه

این RJ000002 کاملا نایاب شده !!! سوکت های دیگه موجود در بازار هم که دیتاشیت براشون نیست !

1-از دوستان کسی سوکت شبکه با فیلتر داخلی با دیتاشیت (!) سراغ داره ؟؟ (محل خرید و دیتا شیت لطفا ذکر شوند!!)
                    2- نصف این موضوع به مبحث پیدا کردن پایه های سوکت شبکه مربوطه !! ولی یه کسی هست بتونه یه جمع بندی کنه که واقعا میشه بدون داشتن دیتاشیت ازش سر در آورد؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h_zaman06
                      با سلام ...
                      بعد تبادل اطلاعات بین میکروها به صورت آی پی هست ؟ من میخوام مثلا یک سئوالی را مثلا میکرو1 بفرسته روی خط ، هرکدام از میکروها که جواب آن سئوال را داشت به میکرو1 جواب بده ، بعد اون تحلیل کنه و درنهایت عملیات مورد نظر انجام بشه . (در واقع نمیخوام حالت مستر و کلاینت باشه ، چون باید هر میکرو بتونه پیغام بفرسته و هم پیغام دریافت کنه)
                      مورد بعدی اینه که مشکلی که از بابت نویز ، فاصله و .. پیش نمیاد ؟ فاصله هر میکرو 5-6 متر هست و حدود 20 میکرو باید به هم متصل بشن .
                      مورد آخر هم اینه که کلا راحت ترین ، سریع ترین و بی دردسرترین شیوه برای شبکه کردن این 20 میکرو چی میتونه باشه ؟ آیا همین اترنت ایده آل ترین هست ؟
                      با تشکر
                      به راحتی قابل انجامه
                      توش شبکه بهش میگن پکتهای برادکستینگ به آدرس رزور شده 255.255.255.255
                      هر زمان شما پکتی از نوع UDP به این آدرس بفرستید همه میکروها دریافتش میکنند
                      آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
                      تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
                      آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
                      هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

با تشکر از شما...
                        خوب حالا بخوام شروع کنم از کجا شروع کنم ؟ آموزشی پی دی افی چیزی موجود هست ؟ یا باید کل این تاپیک را بخونم ؟
                        با بسکام بنویسم یا کدویژن؟ کدوم راحتتره به نظرتون ؟

با تشکر
                        نکته اخلاقی :

دیدگاه

خیلی ها تونستن این برد رو بسازن من که هرچی زور زدم نشد که نشد حتی LED سبز هم روشن نمیشه.یکی شماتیکشو بزاره اینجا تا هممون از روش بسازیم.

راستی MAGJACK من هیچ شماره ای نداره فقط پایه 1و2و3 به هم وصل هستند و پایه های 4و5و6 هم به هم وصل هستند باید با آزمون و خطا سر وسط و... رو پیدا کنم؟

یکی یه راهنمایی درست حسابی کنه اینهمه شبهه در بیایم.

دیدگاه

سلام
                            من یک مشکل عجیب غریب دارم
                            رفتم پاساژ عباسیان (چهره)گفتم magjack بده.
                            یک کانکتوری داده که هیچ نام و نشونی نداره.یعنی هیچی روش نوشته نشده.
                            دوازده تا پایه داره که چهارتای ال ای دی هاش معلومه ولی اون هشت پین دیگه رو هیچی معلوم نیست.
                            چطور پایه ها رو پیدا کنم.
                            پیشاپیش ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nima_2000ir

3- اگر میخواهید با ATMEGA16 یا ATMEGA32 کار کنید باید حتما در فایل enc28j60.c باید شماره پایه هارو اصلاح کنید به این صورت
                              define ENC28J60_CONTROL_CS PORTB4
                              define ENC28J60_CONTROL_SO PORTB6
                              define ENC28J60_CONTROL_SI PORTB5
                              define ENC28J60_CONTROL_SCK PORTB7
                              و از نظر سخت افزاری هم به جای پایه PB2 از پایه PB4 و به جای پایه PB3 از پایه PB5 و به جای پایه PB4 از پایه PB6 و به جای پایه PB5 از پایه PB7 استفاده کنید
                              تغییرات مربوط به فایل enc28j60.c رو دقیقا کجای این برنامه باید وارد کرد؟
                              کسی با atmega32 جواب گرفته؟
                              اللهم صل علی محمد و آل محمد

دیدگاه

هیچکس منو دوست نداره
                                یعنی کسی نیست جواب سوال ها رو بده.
                                این لینک رو پیدا کردم
                                آیا درسته
                                http://mbed.org/cookbook/Ethernet-RJ45

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X