اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه کامل دفتر نقاشی دیجیتال با LCD گرافیکی و صفحه لمسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل دفتر نقاشی دیجیتال با LCD گرافیکی و صفحه لمسی

برای اینکه همه این حرفا تموم بشه فایل رو تو 4shared پ می کنم!
    http://www.4shared.com/file/C2YULVkX/Graphic.html
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سلام به همگی

من دارم این پروزه رو انجام میدم برای واحد طراحی مدار چاپی استادم گفته که اگه انجامش بدهم 20 میگیرم این درسو

الان که روی برد برد بستم این مدار کار نکرد و فکر کنم دلیلش رو هم بدونم فکر می کنم کریستال رو به اشتباه به مدار وصل می کنم :cry2:

فکر کنم باید اون طوری که تو دیتاشیت دیدم دوتا خازن هم استفاده کنم

اگه کسی هست که بدونه چجوری باید کریستال رو به مدار وصل کنیم کمکم کنه ممنون می شم و اینکه شاید مشکل از جای دیگه ای باشه

هر تجربه ای دارین بگین تا ببینیم باید من چکار کنم ممنون از همراهی گرمتان :biggrin:

فایلی که زمیمه کردم مداری هست که خودم درون پروتل باز سازی کردم
      فایل های پیوست شده

دیدگاه

سلام
        میتونی تو دیتا شیت آی‎سی دقیقا ببینی که کریستالو چه جوری وصلش کنی.
        دوتا پایه کریستال به دوتا پایه مورد نظر آی‎سی وصل میشن، از طرف دیگه همون دوتا پایه به دو تا خازن 22pF وصل میشن و اون یکی پایه‎های خازنها به زمین متصل میشه

دیدگاه

آقا سینا دستت درد نکنه دمت گرم باید برم تستش کنم ایشالا که درست می شه

در مورد دیتا شیت هم حق با شماست

باز هم ممنون
          فایل های پیوست شده

دیدگاه

سلام به همه من آخر این مدار رو درست کردم ولی الان با تاچ مشکل دارم و اون رو توی شکل نشون دادم و اینکه وقتی ال سی دی روشن می شه یک سری نقطه روی اون تشکیل میشه (بالا سمت چپ) دلیل اون می تونه چی باشه من بدونه تاچ هم امتحان کردم و باز هم به وجود اومد اون نقطه ها :read:

اگه کسی دیتا شیت تاچ رو داره برام بگذاره ممنون میشم . :biggrin:
            فایل های پیوست شده

دیدگاه

اگه منظور از لینک همون hotfile هست که پیغام میده remove شده.چه کار کنیم؟؟؟؟ :bye :bye
              mer30

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل دفتر نقاشی دیجیتال با LCD گرا&#16

نوشته اصلی توسط arash_k
                سلام به همه من آخر این مدار رو درست کردم ولی الان با تاچ مشکل دارم و اون رو توی شکل نشون دادم و اینکه وقتی ال سی دی روشن می شه یک سری نقطه روی اون تشکیل میشه (بالا سمت چپ) دلیل اون می تونه چی باشه من بدونه تاچ هم امتحان کردم و باز هم به وجود اومد اون نقطه ها :read:

اگه کسی دیتا شیت تاچ رو داره برام بگذاره ممنون میشم . :biggrin:
                سلام دوست عزیز.
                ببین اون نقطه ها به خاطر نویزی هست که ADC میکرو میگیره و فکر نکنم بشه کاری کرد . اما بازم شما توی دیتاشیت قسمت noise canceler رو ببین شاید کمکت کنه اگر هم خیلی برات مهمه از یک آی سی ADC خارجی که نویز کمتری بگیره استفاده کن . البته یادت باشه همیشه از قلم برای کشیدن استفاده کن .
                موفق و سربلند باشید .
                [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

سلام دوستان
                  برای حل مشکل نویز در ADC که برای مدار arash_k پیش امده بهتر به جای اتصال مستقیم مقاومت های pull-up به vcc به پایه AVCC وصل بشه یا که یک فیلتر برای تغذیه تاچ پد قرار بدید مثل فیلتری که برای پایه AVCC قرار داده شده.
                  یا می توانیم تغذیه تاچ پد را از پایه های میکرو تامین کنید با یک مقاومت 100 اهمی.
                  به احتمال زیاد منبع تغذیه شما نویز شدیدی داره یک فیلتر پایین گذر RC با تغذیه سری خیلی خوب میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                    برای بار صدم دوستان عزیز لینک ضمیمه شده سالمه و قابل دانلوده! تا حالا 504 دفعه هم دانلود شده!
                    سلام
                    دوست عزیز لینک مشکل زیر را داره
                    This file is either removed due to copyright claim or is deleted by the uploader
                    حاصلظرب توان در ادعا مقداری ثابت است.هرچه توان انسان کمتر باشد ادعای او بیشتر است و هرچه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر میگردد.(دکتر حسابی)

دیدگاه

سلام آقای شفقی ممنون دانلودش کردم!!
                      حاصلظرب توان در ادعا مقداری ثابت است.هرچه توان انسان کمتر باشد ادعای او بیشتر است و هرچه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر میگردد.(دکتر حسابی)

دیدگاه

از اینجا بگیریدش!
                        نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                        برای اینکه همه این حرفا تموم بشه فایل رو تو 4shared پ می کنم!
                        http://www.4shared.com/file/C2YULVkX/Graphic.html
                        It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

linkesh kharabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                          درعجبم ازمردمی که به دنیایی مشتاقندکه ازآن دورمیشوندوگریزان ازآخرتیکه که روزبه روزبه آن نزدیک میشوند.

دیدگاه

سلام

ببخشید که وسط بحث سوال می کنم
                            من هنگامی که دستم رو روی صفحه لمسی می گزارم یک مقدار X می خوانم و یک مقدار Y که روی LCD کاراکتری نمایش می دهم
                            روی LCD گرافیکی هم یک منو طراحی کردم و نمایش می دهم که مثلا دکمه OK روی منو داراری تغییر X بین مثلا 250 تا 300 است و تغییرات Y بین 120 تا 150 است
                            حالا من باید با دستور If به این صورت( 150<ایکس<120 ) می خونم ولی If جواب نمیده !!!!
                            الوریتمی برای خواندن صفحه لمسی نیست ؟؟ یا فقط باید باد دستور If خواند ؟؟؟

ممنون
                            http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

خیلی ممنون
                              فایل شما کامل کامله
                              خسته نباشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X