It could measure up to 50 MHz and worked quite okay
It counts up to at least 52 MHz. I couldn't find any signal source in the lab that could supply more than 52 MHz, so it may go a bit higher, but the fClock(typ) for the HC590 is about 35-40 MHz, so you shouldn't really count (no pun intended) on more.
این یک شمارنده است که پالس های ورودی را تا فرکانس 50 مگا هرتز میتونه بشمرد.
iran-pc جان به نظر شما چیز عجیبیه ؟؟؟؟؟
آخه راجع به چی توضیح بدم ؟ :redface: :rolleyes:
متن هم گفته که :
"این مدار میتونه حداقل پالس ورودی را تا 52 مگاهرتز بشمره . من نتونستم سیگنال بیش از 52 مگاهرتز در آزمایشگاه تولید کنم ولی ممکنه بتونه فرکانس بالاتر هم بتونه بشمره . چون فرکانس نامی HC590 بین 35 تا 40 مگاهرتز است بنابراین اندازه گیری فرکانس های بالاتر ممکنه مقادیر مطمئنی نباشد"
سلام.
همین دیگه.
میکرو های avr نهایتا 16 مگا هرتز رو ساپورت میکنه.
میخوام ببینم از مدار دیگه ای چیزی استفاده کرده که تا 50 مگ رو جواب داده؟
آهان حالا مفهوم سوال شما را فهمیدم .
احتمالا هنوز شماتیک مدار را ملاحظه نکردید.
بله از TTL استفاده میکنه 74HC590
دوعدد 74HC590 را بصورت کانتر 16 بیتی بسته و با میکرو آنها را خوانده و نمایش میدهد.
سلام. دوستان من به گوشم خورده بود وقتی فرکانس کاری میره بالا، حتی یه تیکه سیم هم میتونه خاصیت سلفی یا خازنی بگیره به حودش! با فرض صحت این مطلب آیا این کار ممکن است؟ 2.5 Ghz یا 50Mhz!!!! اختلالی در کار ایجاد نمیشه؟ :question:
سلام. دوستان من به گوشم خورده بود وقتی فرکانس کاری میره بالا، حتی یه تیکه سیم هم میتونه خاصیت سلفی یا خازنی بگیره به حودش! با فرض صحت این مطلب آیا این کار ممکن است؟ 2.5 Ghz یا 50Mhz!!!! اختلالی در کار ایجاد نمیشه؟ :question:
در مداری که دوستمون گذاشتن در قسمت کانتر اصلی ، طراحی فیبر بصورت فرکانس بالا انجام شده .
برای 50 MHz هم این مسایل ( برای مدار کانتر) بحرانی نیست .
دیدگاه