اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو LED 16*24 با میکرو AVR به زبان C و نرم افزارcodevision

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو LED 16*24 با میکرو AVR به زبان C و نرم افزارcodevision

دوستان عزیز سلام .من چند تا سوال در مورد این دات ماتریکس که عبارت "به نام خدا " رو نمایش میده دارم. ممنون میشم ازتون راهنماییم کنین.

یکی اینکه تو محیط پروتئوس چطوری با 6 تا دات ماتریکس 8*8 یه دات ماتریکس 24*16 ساخته شده .مراحل ساختشو برام بگین.

سوال دیگه اینکه نقش اون دی مالتی پلکسر74hc154 چیه و عملکردش تو این مدار به چه صورته.

سوال آخر اینکه چطوری OE آی سی های لچ (74LS373 ) از داخل آی سی (منظورم از روی آی سیه) یه هم وصل شدن . شیوه ی سیم کشی به این طریق به چه صورته ؟(اگه موسو روش نگه داریم علامتهای خط چین مشخص میشه) من هرکاری میکنم نمیشه . چه در حالتی که wire auto router روشن باشه و چه خاموش بازم نمیشه !!!

لطف کنید تا اون جایی که ممکنه کمکم کنید . از آقای نحوی هم تشکر ویژه دارم و ممنون می شم ازشون بهم کمک کنن.
    با تشکر .

دیدگاه

سلام
      دوست عزیز براش شروع به کار اول از دات ماترس 8*8 تکی شروع بکن
      وقتی با اصول ریفریش و محاسبات زمانبندن اون کمال آشنا شدی شروع بکن به ساخت فونت و شکل
      بعد تابلو رو از طرف ستون افزایش بده توی این حالت حالت سطر رو با میکرو درایو می کنی ( مابین اونا بهتره بافر باشه مثل بافر های ترانزیستور یا بافرهای معمولی ttl یا اگه خیلی وسواس دار uln2803 )

کلا دو تا حالت برای نشون دادن و نمایش تابلو روان وجود داره جاروب سطری و جاروب ستونی
      اینجا اگه شما با جاروب ستونی کار بکنی می تونی آدرس دهی ستون هاروبا مالتی پلکسر انجام بدی
      ولی اگه طول تابلو بزرگ بشه بهتره برای آدرس دهی از لچ ، شیفت رجیستر استفاده بکنی

حالا اگه تابلورو از طرف سطرها بزرگ بکنی باید همین کار رو که برای ستون های انجام دادی برای سطرها هم انجام بدی

برای سیم کشی راحت بهتره از سیم کشی باس ها استفاده بکنی اگه مستقیم می خوای این کار رو انجام بدی ctrl رو نگه دار و هر جهتی می خوای راحت توی زاویه های خاص سیم کشی بکن

موفق باشی

دیدگاه

آقای حاجی زاده سلام .مرسی از راهنماییتون . اگه میشه یه برنامه ساده(C ) با توضیح( فقط در مورد شیفت دادن ) یک فونت ساده مثل " ب"(روی دات ماتریکس 8*8) بهم بدین . یه مورد تو سایت پیدا کردم ولی برنامه نویسیش بیسیکه .من یه تاپیک هم در مورد همین تو قسمت AVR گذاشتم .اگه ممکنه یه کمکی بکنید .
        مورد دیگه اینکه من اصلا با bus توی پروتئوس آشنایی ندارم . اگه ممکنه در این مورد هم کامل توضیح بدین .
        از دوستان دیگه هم ممنون میشم اگه براشون ممکنه در این دو مورد کمک کنن.

دیدگاه

سلام
          دوست عزیز برید به بخش دانلود و مقاله اقای رضا سپاس یار رو در مورد آموزش AVR به زبان سی دانلود بکنید و بخونید توی مثالهای این جزوه در مورد کار با دات ماتریس و یه برنامه ساده اون توضیح داده شده

راستی دوست عزیز بهت توصیه می کنم اول این کار رو با بسکام انجام بدی اونوقت که دستت اومد چطوری ریفرش بکنی و یه کاراکتر ثابت رو نمایش بدی (با روش جاروب ستونی )
          بعد این کار یه کار ساده واسه شیفت دادن
          شما فرض بکن می خوای کارتون درست بکنی جوری که وقتی اون رو پخش می کنی یه حرف حرکت بکنه

هیچی میای چند ده تا عکس رو می کشی
          مثلا a
          می خوای از سمت چپ به راست حرکت بکنه
          فرضا فونت شما هم 8 سطر و 5 ستونه
          0 0 0 0 0 0 0 0
          0 0 0 1 1 0 0 0
          0 0 1 0 0 1 0 0
          0 1 0 0 0 0 1 0
          0 1 1 1 1 1 1 0
          0 1 0 0 0 0 1 0
          0 1 0 0 0 0 1 0
          0 1 0 0 0 0 1 0

حالا برای این کار کافیه همین ماتریس بالا رو در نظر بگیری و در اولین لحظه ستون 1 رو روشن بکنی و اولین ستونی از سمت راست رو وارد بکنی
          توی لحظه دوم این دیتا رو با روشن کردن ستون دوم همون دیتای قبلی رو نشون بدی و همون لحظه دیتای ستون دوم ماتریس بالائی رو توی ستون اول نشون بدی

بایا همه چی بهم پیچ خورد

شما همون برنامه رو که بهت گفتم مال اقای سپاس یار رو بخون من فعلا باید یاد بگیرم چطوری قابل فهم حرف بزنم :redface:

اگه نشد اونوقت برات یه برنامه کوچولو می نویسم

دیدگاه

سلام دوست عزیز.اختیار دارین شما که " قابل فهم حرف زدنتون " خیلی خوبه :surprised: :wow: مرسی از راهنماییت.میرم بخونمش ببینم به کجا می رسم .اگه مشکلی بود مجددا مزاحم میشم. :nice:

دیدگاه

با سلام می شه لطفا در مورد برنامه ی LED 16*24 یه توضیحی بدین؟

دیدگاه

اول ازت ممنونم بابت این پروژه.
                داداش میشه این چند خط رو یکم توضیح بدی؟
                سوال اصلیم روی buffershowfonte که چرا با temps اون رو or کردی؟

به چه درد میخوره؟

کلا کار temps رو نمی فهمم؟

for(i=0;i<=1;i++)
                {
                buffershowfonte[i][j]=buffershowfonte[i][j]>>x;
                temps=tempshowfont[i+1][j];
                temps=temps&cx;
                temps=temps<<(8-x);
                buffershowfonte[i][j]=buffershowfonte[i][j]|temps;
                }
                }

//--------------------------- for read byte from bufferfontblock
                for(j=0;j<16;j++)
                {
                buffershowfonte[2][j]=buffershowfonte[2][j]>>x;
                temps=tempf[j];
                temps=temps&cx;
                temps=temps<<(8-x);
                buffershowfonte[2][j]=buffershowfonte[2][j]|temps;
                bufferfontblocke[j]=bufferfontblocke[j]>>x;
                }
                هستم اگر می روم گر نروم نیستم

دیدگاه

کسی که به ما جواب نداد
                  مشکل ما حل شد

حالا روی چیزهای دیگه ای گیرم

اگه کسی میتونه توی هر کدوم از این زمینه ها کمک کنه بی زحمت یه سر به اینجا بزنه:
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47053.0

اضافه کردن افکت
                  اضافه کردن کیبورد
                  اضافه کردن حافظه ی خارجی به میکرو
                  برای تابلو روان به زبان C

ممنون
                  هستم اگر می روم گر نروم نیستم

دیدگاه

سلام علیکم میشه بگید چطوری میتونیم خودمون نوشته اضافه کنیم.
                    مثلا بنویسم فروشگاه مسعود و هر موقع هم بخواهیم عوض کنیم.
                    با تشکر :eek: :read: :applause:
                    نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                    barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

دوستان من با proteos isis profesional که اجرا میکنم ارور میده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نحوی
                        سلام . خوبی دوست عزیز ؟
                        من لینک رو عوض کردم دوباره دانلودش کنید یه فایل بهش اضافه کردم با پسوند SEN و با نام ledavr . شما باید پروتئوستون رو باز کنید بعد منوی فایل رو بزندی برید در قسمت import section بعد این فایلی که بالا اسمش رو گفتم رو انتخاب کنید بعد از اینکه براتون بازش کرد به هر نامی که خواستید ذخیره اش کنید .
                        دوستان من این کارو با isis 7 profesional باز میکنم.اما برای اجرا ارور میده.

دیدگاه

khiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiii mamnoooooon aliiiiiiiiiiiiiiiiii booood
                          :job: :job: :job: :job:

دیدگاه

سلام
                            ممنون از اینکه این پروژه رو ارائه دادین
                            من میخواستم دانلودش کنم واجراش کنم اما نمی دونم چه طور باید دانلودش کنم
                            ممنون میشم کمکم کنید

دیدگاه

سلام وقت بخیر...این فایل پروتئوس نداره که

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X