پاسخ : شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی
سلام
وقتی نام یک فایل bitmap رو به متد bmpfile میدم تا هدرش رو بخوننه برای نمایش روی lcd کد 3 رو به عنوان خطا برمیگردونه! که مربوط به عدم تطابق با عبارت BM در اول فایل عکس هست!
در حالیکه عکس من bitmap 24 bit با سایز کم هست. کسی میدونه ایراد از چی هست؟
نوشته اصلی توسط ZJ-BJ
سلام
وقتی نام یک فایل bitmap رو به متد bmpfile میدم تا هدرش رو بخوننه برای نمایش روی lcd کد 3 رو به عنوان خطا برمیگردونه! که مربوط به عدم تطابق با عبارت BM در اول فایل عکس هست!
در حالیکه عکس من bitmap 24 bit با سایز کم هست. کسی میدونه ایراد از چی هست؟
با سلام به دوستان گرامی
من قبلا یه مدار با vs1003 بستم و ازش جواب گرفتم . 3 تا رگولاتور گذاشته بودم یکی برای 3.3 ولت و یکی برای 2.7 ولت و دیگری برای ولتاژ 2.5 ولت . یه خورده حجم مدار زیاد شده بود . اما الان میخوام که یک ولتاژ 3.3. ولت داشته باشم و با یک دیود 1n4007 استفاده کنم و دو تا ولتاژ AVDD و CVDD رو بسازم . میشه در حدود 2.8 ولت . به نظر شما این یکی کردن ولتاژهای مذکور مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ این مدار رو بستم ولی متاسفانه از یک دیود شاتکی استفاده کردم و فقط 0.3 ولت افت ایجاد کرده بود و ولتاژ 3 ولتی به AVDD و CVDD داده شده . فکر کنم سوخته باشه . نظر شما چیه؟
توی یک app note نوشته بود که برای بررسی درستی کارکرد این آی سی باید ولتاژ سر مثبت خازن 1 میکروفاراد که به پایه 44 وصل شده را اندازه بگیرید و مقدار آن باید 1.3 ولت باشد . اما ولتاژ اون فقط حدود 0.3 ولت بود . و پایه DREQ هم منطق صفر بود . به خاطر همین گفتم شاید سوخته باشه . دوستان لطفا نظرشون رو بگن.
ممنون
"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.
کسی نیست یه راهنمایی کنه؟ ممنون میشم
"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
نوشته اصلی توسط tictactoe
با سلام به دوستان گرامی
من قبلا یه مدار با vs1003 بستم و ازش جواب گرفتم . 3 تا رگولاتور گذاشته بودم یکی برای 3.3 ولت و یکی برای 2.7 ولت و دیگری برای ولتاژ 2.5 ولت . یه خورده حجم مدار زیاد شده بود . اما الان میخوام که یک ولتاژ 3.3. ولت داشته باشم و با یک دیود 1n4007 استفاده کنم و دو تا ولتاژ AVDD و CVDD رو بسازم . میشه در حدود 2.8 ولت . به نظر شما این یکی کردن ولتاژهای مذکور مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ این مدار رو بستم ولی متاسفانه از یک دیود شاتکی استفاده کردم و فقط 0.3 ولت افت ایجاد کرده بود و ولتاژ 3 ولتی به AVDD و CVDD داده شده . فکر کنم سوخته باشه . نظر شما چیه؟
توی یک app note نوشته بود که برای بررسی درستی کارکرد این آی سی باید ولتاژ سر مثبت خازن 1 میکروفاراد که به پایه 44 وصل شده را اندازه بگیرید و مقدار آن باید 1.3 ولت باشد . اما ولتاژ اون فقط حدود 0.3 ولت بود . و پایه DREQ هم منطق صفر بود . به خاطر همین گفتم شاید سوخته باشه . دوستان لطفا نظرشون رو بگن.
ممنون
با سلام
من هم از یک دیود 4148 برای رسیدن از 3.3 ولت به 2.8 استفاده نمودم. برای AVDD ( به علت جریان مصرفی کم، تا 3.0 ولت ایجاد می شود )
برای رسیدن به 2.5 ولت، تعداد 2 تا از 4007 ها را موازی نمودم ( برای CVDD ) و حدود 2.7 ولت دریافت می کنم.
چند نوبت برای رسیدن به جواب مطلوب، دیودها را تعویض و حتی حذف نمودم و 3.3 ولت را به آی سی رساندم. نسوخت.
الان با آن وضعیت دیودها کار می کند.
با سپاس
گشتی در لاله زار
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0
سلام ممنون از پاسختون
من به این علت فکر کردم سوخته که ولتاژ خازن سر پایه 44 رو اندازه گیری میکردم و 0.3 ولت نشون میداد. به همین خاطر فکر کردم سوخته. یه سوال . اگه ولتاژ AVDD و CVDD یکی باشه مشکلی پیش میاد؟ من جفتشو با یک دیود 2.8 میرسونم. تست کردم و با یک دیود 1n4007 جفت ولتاژها رو از سر اون دیود گرفتم و ولتاژ 2.8 ولت بود. شاید شما چون جدا جدا ولتاژها رو با دو تا دیود میسازین و به هرکدوم میدین جریان کمتری میکشه و 3 ولت افت میکنه.
توی دیتا شیت تو بخش maximum absolute حداکثر ولتاژ قابل تحمل AVDD و CVDD رو 2.8 نوشته. خب 3 ولت میتونه آی سی رو بسوزونه. اینطور نیست؟
ممنون
سلام.کسی نیست یه راهنمایی کنه؟ ممنون میشم
با سلام .ممنون از زحمات شما.
موقع کامپایل کردن این کد با کدویژن 2.05.3 خطا میده . از دستور mem_cpy خطا میگیره و درست کامپایل نمیشه . ممکنه بنده رو راهنمایی کنید؟
ممنون
دیدگاه