بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان سلام.
یکی از دوستان در خصوص تابلو روان راهنمایی خواسته بود، چند ماه پیش یه پروژه مرتبط انجام داده بودم و الان با توضیحات نسبتا بیشتر توی سایت قرار دادم.
مطلب در خصوص نحوه طراحی سخت افزاری و نرم افزاری تابلو های روان یا تابلو LED هست.
در مورد بخش سخت افزار فکر کنم تمامی مطالب بررسی شده و به موارد مختلف پرداخته شده و از این منظر توضیحات جامعی ارائه شده.
در مورد بخش نرم افزار هم پیشنهاد هایی شده که چطوری میشه تابلو روان رو راه اندازی کرد ولی وارد جزئیات نشدم. علتش هم اینکه که عمده هدفم طراحی سخت افزاری تابلو بوده.
بخش زیادی از مطالبی که در این آموزش مشاهده میکنید بصورت پراکنده قبلا در سایت بوده، من فقط ایده ها رو جمع آوری کردم و دسته بندی کردم و به همراه توضیحات در این آموزش قرار دادم.
بخش هایی که در این آموزش به اون پرداخته شده:
- تابلو روان چیست؟
- انواع تابلو روان
- طراحی سخت افزاری تابلو روان
- تراشه 74595
- تراشه UDN2981
- برد سخت افزاری برای تامین ولتاژ دلخواه
- تراشه 74238
- نحوه استفاده از FET
- مدار محافظ تابلو روان
- نرم افزار
- نحوه پیمایش سطر ها و ستون ها
- نحوه انتقال اطلاعات به ستون ها
در آخر هم کلمات کلیدی:
سخت افزار تابلو روان یا تابلو LED، پیمایش سطر و ستون، LED ،آDOTMatrix LED، مدار راه انداز LED ، شیفت رجیستر SIPO.
اگه سوالی در خصوص این آموزش دادید لطفا در
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52250.new#new
مطرح کنید.
موفق باشید.
دوستان سلام.
یکی از دوستان در خصوص تابلو روان راهنمایی خواسته بود، چند ماه پیش یه پروژه مرتبط انجام داده بودم و الان با توضیحات نسبتا بیشتر توی سایت قرار دادم.
مطلب در خصوص نحوه طراحی سخت افزاری و نرم افزاری تابلو های روان یا تابلو LED هست.
در مورد بخش سخت افزار فکر کنم تمامی مطالب بررسی شده و به موارد مختلف پرداخته شده و از این منظر توضیحات جامعی ارائه شده.
در مورد بخش نرم افزار هم پیشنهاد هایی شده که چطوری میشه تابلو روان رو راه اندازی کرد ولی وارد جزئیات نشدم. علتش هم اینکه که عمده هدفم طراحی سخت افزاری تابلو بوده.
بخش زیادی از مطالبی که در این آموزش مشاهده میکنید بصورت پراکنده قبلا در سایت بوده، من فقط ایده ها رو جمع آوری کردم و دسته بندی کردم و به همراه توضیحات در این آموزش قرار دادم.
بخش هایی که در این آموزش به اون پرداخته شده:
- تابلو روان چیست؟
- انواع تابلو روان
- طراحی سخت افزاری تابلو روان
- تراشه 74595
- تراشه UDN2981
- برد سخت افزاری برای تامین ولتاژ دلخواه
- تراشه 74238
- نحوه استفاده از FET
- مدار محافظ تابلو روان
- نرم افزار
- نحوه پیمایش سطر ها و ستون ها
- نحوه انتقال اطلاعات به ستون ها
در آخر هم کلمات کلیدی:
سخت افزار تابلو روان یا تابلو LED، پیمایش سطر و ستون، LED ،آDOTMatrix LED، مدار راه انداز LED ، شیفت رجیستر SIPO.
اگه سوالی در خصوص این آموزش دادید لطفا در
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52250.new#new
مطرح کنید.
موفق باشید.
دیدگاه