اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

من میخوام یع پی مپ بسازم باید چیکار کنم؟

دیدگاه

پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

با سلام و تشکر از زحمتی که کشیدین
      برنامه به درستی اجرا میشه و متن های اون در محیط atmel studio بصورت فارسی نیست ولی روی میکرو درست نمایش داده میشه
      برای نمایش متن جدید باید اون رو با نرم افزار خاصی تبدیل به windows-arabic کنم یا باید مستقیم در متن برنامه بصورت فارسی تایپ کنم؟ روش دوم رو تست کردم جواب نداد
      باز هم از زحمات شما ممنون

دیدگاه

با سلام
        دوستان من در کدویژن در ویندوز 7 هر چی کلمه فارسی مینویسم کلمات چرت نشون میده،یعنی تو خود کدویژن کلمات فارسی را درست نشون نمیده میشه بفرمایید کجا باید درستش کنم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nourbakhsh Rad
          دوستان و اساتید محترم سلام، :bye

به پیوست کاملترین تابع فونت برای نوشتار فارسی، عربی و انگلیسی ( همزمان ) در هر نوع LCD گرافیکی با هر نوع اندازه ای رو بهتون تقدیم میکنم. ( من خودم با LCD رنگی N96 و KS0108 استفاده کردم ) باشد که مفید فایده افتد! :mrgreen:

- سعی شده با ارائه مثالهای متنوع در فایل Main.c روش استفاده از توابع توضیح داده بشه. ( فابل هگز هم ارائه شده است )

- نسخه پیوست برای LCD رنگی N96 بوده و درصورت نیاز به استفاده با KS0108 درایور LCD و دایرکتوری Graphic فعلی رو با فایل های ارائه شده در تاپیک ذیل جایگزین کنید.

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51530.0

- برای استفاده با هر نوع LCD گرافیکی دیگه، درایور مربوطه رو جایگزین کرده و دو خط اول هدر فایل Graphic.h رو که نقطه زدن و رسم مربع تو پر هستش رو با توابع LCD خودتون جایگزین کنید.

امکانات تابع فونت :
           امکان افزودن امکانات تابع فونت به راحتی به کلیه LCD های گرافیکی
           امکان تایپ آسان در سورس برنامه و بصورت کاملا استاندارد
           امکان استفاده از یک فونت در اندازه ها و حالت های مختلف
           امکان بزرگنمائی نوشته ها در جهت طولی و عرضی بطور مستقل
           امکان چیدمان نوشته بصورت راست چین، چپ چین و مرکز در محدوده دلخواه
           امکان ایجاد TextBox با رنگهای فونت و زمینه متنوع و انواع چیدمان
           امکان ایجاد چرخش 90 درجه ای و حالت آینه ای در نوشتار
           امکان تایپ فارسی و انگلیسی بطور همزمان و ترکیبی
           و خیلی امکانات دیگه .............. ( خودتون چک کنید، خسته شدم !!! )

و اما توضیحات :
           تابع فونت، از فونت های ایجاد شده توسط برنامه فونت ادیتور H. Reddmann استفاده میکنه. ( به پیوست ارائه شده ) از مزایای این فونت ادیتور اینه که میشه باهاش کاراکترها رو با طول های متغیر درست کرد ( این حالت برای فونتهای فارسی و عربی خیلی لازمه ) و خیلی مزایای دیگه مثل فراخوانی فونت های استاندارد ویندوز و .....
           دوتا فونت با این تابع ارائه شده، یکی فقط انگلیسی و دیگری فارسی – انگلیسی که خودم از روی فونت Absolute Farsi ویندوز درستش کردم. اصل فونتها جهت اعمال تغییرات احتمالی و یا راهنمای ایجاد فونت های جدید خودتون، ارائه شده.
           یه فایل PDF هم باهاشه که در اصل توضیحات و راهنمای هدر فایل PE_Map.h هست و جهت آموزش و یا در صورتی که بخواهید تغییرات و یا اصلاحاتی ایجاد کنید لازم میشه.
           در حد امکان با نوشتن توضیحاتی در فایل ها، خواستم که درک اونها رو براتون بهتر کنم تا بیشتر جنبه آموزشی داشته باشه.
           آخرین نسخه درایور LCD رنگی N96 که برخی اشکالات در روتین راه انداز بطور مشخص و سایر روتین های اون برطرف شده و چند تا روتین بدرد بخور هم بهش اضافه شده و یه خورده توضیحات هم برای درک بهتر بهش اضافه کردم، هم ارائه کردم! :nerd:
           آخرین نسخه تابع Graphic برای استفاده در LCD رنگی N96 و سایر LCD های بزرگ و رنگی با قابلیت رسم اشکال هندسی، خط، دایره، نقطه و .... با رنگهای متفاوت هم ارائه شده. در این نسخه برخی اشکالات نسخ قبلی برطرف شده و توضیحاتی هم به فایل ها اضافه کردم. :nerd:

سئوالی بود، در خدمتیم......... ( در ضمن، من باگی ندیدم، اگر مشکلی مشاهده شد، لطفا به من خبر بدین )

هرگونه استفاده غیر تجاری با ذکر منابع بلامانع است !!! :eek:

http://www.4shared.com/file/GDxAR2pH/PEfont_dist.html

کلا خوش گذشت ...

سلام میتونید بگید که چطور میشه ازاین کتابخانه برای lcd n96 با چیپست ssd1289 و کدویژن جدیدو میکروی atxmega128a1 استفده کرد.

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان
            من دوتا مشکل دارم موقع کامپایل کردن سورس اقا نوربخش ارور به من میده ک نتونستم حلش کنم
            من از کیل استفاده میکنم و میکرو هم stm32f103rb هست ک دائما ارور میده از دوستان تقاضا دارم کامپایل کنن ببین ای ارور مربوط ب چی میشه من که سر در نیاوردم ازش.
            http://s6.picofile.com/file/8247486218/test_Programing_STM.rar.html
            یک سورس دیگه هم هست به اسم osame اخرش که مال این سایته اونم ارور میده.واقعآ کلافم کرده
            https://sites.google.com/site/osamaslab/Home/projects-list/glcd-library#_ftn1
            هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl نمایش پست ها
              مشکل از خوندن رم نیست، چرا نکته انحرافی مطرح میکنی؟! شما باید یه نگاهی به (LcdNonTransparence(n در فایل Font.h بندازی، و اگر با ست کردن این هم حل نشد، باید قبلا چند تا Space ناقابل چاپ کنی تا اون قسمت صفحه پاک بشه!
              ( راستش روتین برنامه رو دیگه یادم نیست چطوریا بوده! خودت به بررسی جاتی بکن، برنامه از این نظر مشکل نداره! )
              دوستان عزیز کسانی که می تونن جواب بنده رو بدن لطفا :
              قابلیت Transparence در لغت به معنی شفافیته ، با توجه به اینکه کتابخانه آقای ایمانی فر برای همین lcd طراحی شده و در آن متون می تونن با پس زمینه شفاف چاپ بشن آیا این دستور همون قابلیت رو توی این کتابخانه ( کتابخانه آقای نوربخش ) ایجاد میکنه؟
              اگه جواب آره هست پس کاربردی که خود آقای نوربخش با ( توجه به نقل قول بالا ) گفتن چی هست؟ اوونجا اشاره شده که برای پاک کردن صفحه ، یه همچین چیزی کاربرد داره!!!!
              به عبارتی اگه کسی می دونه که اون تابع دقیقا چنذتا کاربرد داره بگه لطفا ، چیا هستن اوون کاربرد ها؟
              جدیدترین ویرایش توسط raptor_me; ۱۷:۴۶ ۱۳۹۵/۰۵/۰۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط raptor_me نمایش پست ها
                دوستان عزیز کسانی که می تونن جواب بنده رو بدن لطفا :
                قابلیت Transparence در لغت به معنی شفافیته ، با توجه به اینکه کتابخانه آقای ایمانی فر برای همین lcd طراحی شده و در آن متون می تونن با پس زمینه شفاف چاپ بشن آیا این دستور همون قابلیت رو توی این کتابخانه ( کتابخانه آقای نوربخش ) ایجاد میکنه؟
                اگه جواب آره هست پس کاربردی که خود آقای نوربخش با ( توجه به نقل قول بالا ) گفتن چی هست؟ اوونجا اشاره شده که برای پاک کردن صفحه ، یه همچین چیزی کاربرد داره!!!!
                به عبارتی اگه کسی می دونه که اون تابع دقیقا چنذتا کاربرد داره بگه لطفا ، چیا هستن اوون کاربرد ها؟
                Transparence یعنی شفافیتی(زلالی) که اون ورش دیده بشه. مثل شیشه.
                من جای شما باشم خودم گلوله ای اون هدر فایل و فایل Cشو بررسی میکنم ببینم دقیقا چطور کار میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh نمایش پست ها

Transparence یعنی شفافیتی(زلالی) که اون ورش دیده بشه. مثل شیشه.
                  من جای شما باشم خودم گلوله ای اون هدر فایل و فایل Cشو بررسی میکنم ببینم دقیقا چطور کار میکنه.

بله شما درست می فرمایید ولی کلی گشتم این دستور به هیچ جا ختم نمیشه ! یعنی هیچ منبعی ازش پیدا نمیکنم.
                  راستی یه سوال دیگه عبارت extern که پشت متغیر می نویسند یعنی چی؟

دیدگاه

دوستان ، برای من به هنگام استفاده از توابع Puts , PutCharEN مشکلی به وجود اوومده: داخل پرانتز این توابع اگر رشته به شکل "ABC" بنویسی به راحتی به نمایش در میاد اما اگر همین ABC رو داخل یک متغیر char بریزیم و داخل پرانتز این توابع متغیر char را قرار دهیم ، عبارت به درستی نمایش داده نمیشه ! درواقع میاد در چنین حالتی کل مقدار متغیر رو ادرس یک حرف محسوب میکنه و میره از تابع فونت ( به اوون ادرس اشتباهی ) اوون حرف رو پیدا و به نمایش درمیاره و من همیشه فقط یک تک حرف روی lcd میبینم.
                    کسی این مشکلو حل کرده تا حالا؟؟؟؟؟

دیدگاه

دوستان کسی هدر فایل فونت 8x8 فارسی نداره؟
                      تمام این تاپیک رو خوندم
                      خودم یکی دارم خطش خوب نیست و "ک" درست کار نمیکنه

دیدگاه

با سلام خدمت ذوستان کسی میدونه چطور میتوان به طور صحیح نوشته فارسی رو معکوس با دستور reverse(1) ;m نمایش داد.ممنون
                        هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

سلام،
                          کسی تا به حال از این کتابخانه (یا موارد مشابه) در آردوینو تبدیل و استفاده کرده؟ چطور میشه از کتابخانه ای که به کدویژن میخوره در نرم افزار آردوینو استفاده کرد؟

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
                            میشه برخی از حروف این فونت جناب نوربخش رو تغییر داد؟ من با نرم افزار Font Editor H.Reddmann فونت های جناب نوربخش رو باز کردم چند حرفش رو edit کردم اما نمیتونم به h. تبدیل کنم. با نرم افزار LCD Font generator هم که فونت طراحی میکنم و به کتابخانه ها اضافه می کنم نمایش نمیده (انگار دیکودر فونت جناب نوربخش با اون فونت مشکل داره) .
                            [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

سلام
                              شما فرمودید که یه فایل main.c هم هست که توش مثال هایی را زدید اما تو فایلی که من دانلود کردم به جز فونتها چیزی نبود..............

دیدگاه

سلام. آیا کتابخانه ای است که بتوان توسط آن روی ال سی دی کارکتری 2*16 حروف فارسی نوشت. البته می دانم که در هر لحظه بیشتر از 8 کاراکتر نمی شود نوشت. ولی همین 8 کاراکتر برای کار من کافی است. مثلا می خواهم عباراتی مانند " نور کم" یا " نور زیاد" یا " دما کم " یا " دما زیاد" و . . . را روی ال سی دی نمایش دهم و به روش معمول باید تک تک حروف را در جای مناسب روی ال سی دی نمایش دهم . اگر یک کتابخانه ای باشد که جمله فارسی 8 کاراکتری را بگیرد و نمایش دهد خیلی مناسب است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X