ببخشید وقتی که روی عنوان یک پروژه در atmelstudio راست کلیک میکنم و کتابخانه ای رو اضافه میکنم ، این کتابخانه در پایین libraries قرار میگیره ولی در فایل شما در قسمت dependencies قرار داره ، تفاوت در چیه ؟
ببخشید تابع dtostrf کجاست ؟ و دیگر اینکه شکل موج حسگر با اسیلوسکوپ مشاهده شد و تقریبا ذوزنقه ای است ، نمیشه همین رو به پایه T0 داد ؟
این تابع داخل کتابخونه avr-stdlib.h قرار داره
نمیدونم امتحان کنید ببینید جواب میده فقط حواستون باشه با تقسیم ولتاژ حداکثر ولتاژتون رو به زیر 5 ولت برسونید
نوشته اصلی توسط aseok
ببخشید وقتی که روی عنوان یک پروژه در atmelstudio راست کلیک میکنم و کتابخانه ای رو اضافه میکنم ، این کتابخانه در پایین libraries قرار میگیره ولی در فایل شما در قسمت dependencies قرار داره ، تفاوت در چیه ؟
اون کتاب خونه ها رو نمیدونم چی هستن که اضافه میکنید من فقط فایل هایی که لازمشون دارم رو کنار فایل پروژه کپی میکنم و اول برنامه ائنا رو فراخوانی میکنم. همین.
نوشته اصلی توسط aseok
ببخشید کتابخونه های مربوط به قابلیت های میکرو مثل مبدل آنالوگ به دیجیتال و... رو کجا میشه پیدا کرد ؟
ببخشید میخواستم تعدادی جمله رو ذخیره کنم و به صورت دلخواه نمایش بدم ، در واقع اونها رو در یک مجموعه قرار بدم و اعضای مجموعه رو برای نمایش فراخوانی کنم ، چطوری باید اینکار انجام بشه ؟ لطفا راهنمایی فرمایید .
دیدگاه