اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه کامل ساعت با منو ( DS1307 + Menu-system + Touch-Pad )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ساعت با منو ( DS1307 + Menu-system )

نوشته اصلی توسط rozeh
    خب اگه به تصویر زیر نگاه کنی متوجه می شی. از پین های 2 تا 7 پورت C سیم میاری و به دکمه وصل میکنی. به جای دکمه ها دقت کن، جاهایی که + شده باید دکمه بذاری.
    آقا این دو زاری من مثل اینکه له شده ! باز متوجه نشدم :sad:
    میشه لطف کنید و شبیه سازی پروتئوسش رو قرار بدید ؛ یک دنیا ممنون
    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
    ارتباط با من : ir02x6
    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

متاسفانه من با پروتئوس کار نمی کنم. :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
        متاسفانه من با پروتئوس کار نمی کنم. :sad:
        پس بی زحمت اگه با paint ویندوز کار کردید نحوه ی ساخت کی پد رو برام بکشید.
        با تشکر
        - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
        ارتباط با من : ir02x6
        طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

با سلام،

نسخه جدید با قابلیت تاچ کنترل ارائه میشود. در CodeVision و WinAVR کامپایل و تست شد ....

- کتابخانه TouchA برای سرویس ها و کنترل تاچ پد از طریق ADC میکرو اضافه شد.
          - کتابخانه ADC کامل و قابل استفاده توسط تمامی میکروهای AVR اضافه شد.
          - کتابخانه ( GLCD ( KS0108 برای استفاده منوهای تاچ، بطور جزئی ویرایش شد.
          - کتابخانه Menu برای قابلیت های تاچ کنترل، ویرایش گردید.
          - کتابخانه FONT با اضافه شده فلگ هایی برای قابلیت مد لایت و غیر فعال شدن قابلیت های فونت های فارسی و عربی ویرایش شد. ( در راستای کاهش حجم کد و آزاد سازی رم در موارد غیر ضروری )
          - کتابخانه RTC برای امکان فعال و غیر فعال شدن مد هالت ویرایش شد.

برنامه اصلی تست، ( فایل main.c ) جهت استفاده از حالت تاچ و کارکرد حرفه ای تر و کاربردی اصلاح گردید.
          ( فلگ فعال/غیر فعال سازی مد تاچ نیز در هدر فایل myHW.h قرار دارد )

با لمس کردن صفحه و یا فشردن کلید سمت چپ منو، وارد صفحه اصلی منو میشوید.
          با لمس کردن هر خط، آن خط انتخاب شده و با لمس کردن خط انتخاب شده، فانکش مربوطه اجرا خواهد شد.
          با لمس کردن هر گزینه، فانکش مربوطه اجرا میشود ( منوهای پائین صفحه، تنظیمات و ..... )

[glow=red,2,300]لینک آخرین نسخه در پست اول قرار داده شده است![/glow]
          مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ساعت با منو ( DS1307 + Menu-system + Touch-Pad )

خوبه. و بد هم نبود همین برنامه را میشد برای lcd 1100 هم نوشت .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
              با سلام خدمت دوست گرامی یه نگاهی به این تاپیک بنداز
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74969.15
              وه کو شیتان شیتی تو بوم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hanamohsen
                با سلام خدمت دوست گرامی یه نگاهی به این تاپیک بنداز
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74969.15
                سلام
                اینا را من قبلا دیده بودم ولی ربطی به این قسمت و این برنامه نداره ها؟
                اون برنامه فقط منو ها را تعریف کردن . در صورتی که اینجا برنامه ساعت همراه تاچ داریم . :mrgreen: گرچه معلوم نشد با چه دستوری میشه اطلاعات را روی محور x و y ال سی دی وارد ونوشت که نوشته ها حرکت نکنن . !!!

دیدگاه

با سلام،

گرچه معلوم نشد با چه دستوری میشه اطلاعات را روی محور x و y ال سی دی وارد ونوشت که نوشته ها حرکت نکنن . !!!
                  نقل قول از خودم!
                  هگزی که شما با پروتئوسش گذاشتید رو دیدم، نوشته ها از بالا به پائین حرکت میکرد ولی پروژه کاملی که گذاشتید اینطور نبود. فایل های کامل اونی که حرکت میکنه رو ( با هگزی که خودتون کامپایل کردید ) بزارید تا بررسی اش کنم. احتمال میدم که یه جایی اشتباه کردید و یا اینکه یه مشکلی توی کامپایل و یا پروتئوس باشه ...
                  اصلا کاری نداره، فقط باید کمی وقت بزارید ( در حد 2 ساعت، ضمن اینکه چون منو برای این نوع LCD تبدیل شده، اصلا کاری نداره ) و چند تا پارامتر رو دست کاری کنید. بیشتر صافکاری برنامه میخواد تا برنامه نویسی! متاسفانه من وقتش رو ندارم که این کار رو انجام بدم!

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

با سلام واقعا با دیدن این پروژه و پروژه ی منوتون از سطح بالای شما در برنامه نویسی جا خوردم...بهتون تبریک میگم ..این برنامه واقعا یه کلاس اموزشی هستش..لطفا در زمینه ی نوشتن برنامه تو این سطح مارو راهنمایی کنین..چه منابعی بهترین منابع هستن..خوشحال میشم ..راهنماییمون کنین..بازم تشکر

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                      آقای نوربخش واقعا دمت گرم کارت خیلی درسته :rolleyes: شما این کارارو میکنی ما میفهمیم هیچی بلد نیستیم :biggrin:
                      من میخوام از هدر lcdت استفاده کنم.یه سری فولدرها رو آوردم تو برنامم error نمیده ولی 52تا warning میده که فکر نکنم مهم باشن :redface:
                      از بین فولدرا ks0108, font, graphic و چندتا فایل app_config ,myHW ,cv_GNU_comp , SHN_utils رو اضافه کردم.
                      یه مستطیل بالاخره تونستم بکشم و تو پروتئوس هم دیدم :biggrin:
                      ولی هر کاری کردم نشد یه bmp نشون بدم :sad:
                      این کد رو نوشتم واسه bmp
                      کد:
                      KS108_DrawBitmap(faradic_int_set,0,0,NORMAL);
                      من از این هدر فقط دوتا دستور clear و bmp رو احتیاج دارم.

دیدگاه

با سلام،

آقای نوربخش واقعا دمت گرم کارت خیلی درسته :rolleyes: شما این کارارو میکنی ما میفهمیم هیچی بلد نیستیم :biggrin:
                        آقا نفرمائید. شرمنده میکنید. ممنونم ....

من از این هدر فقط دوتا دستور clear و bmp رو احتیاج دارم
                        احتمالا هدر فایل عکست مشکل داره، یا اینکه به درستی تبدیل نشده. اول برای تست، از همون عکس myClock.bmp و هدر فایلش Cface.h که در پوشه BMP هست استفاده کن و نشونش بده ( برنامه تولید BMP هم همونجاست، قبلا هم در مورد روش استفاده از اون توی سایت توضیح داده شده، اسم برنامه رو سرچ بزنی پیدا میشه! ) روش نشون دادن BMP هم توی هدر فایل AnalogClock.h هست .....

یه سری فولدرها رو آوردم تو برنامم error نمیده ولی 52تا warning میده که فکر نکنم مهم باشن :redface:
                        نه، مهم نیست، کدویژن داره خودشو لووس میکنه، تحویلش نگیر!

پی نوشت :
                        راستی، اگر خواستی از توابع استاندارد GLCD توی کدویژن هم استفاده کنی، به اینجا یه سری بزن، برنامه نمونه و پروتئوسش هم موجوده! حواست باشه که آخرین نسخه اش تویه پست 18 فکر کنم باشه :mrgreen:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=65459.0

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پروژه کامل ساعت با منو ( DS1307 + Menu-system + Touch-Pad )

آقا می فرمام :biggrin: دقیقا همینه :mrgreen: :biggrin: خواهش میکنم :icon_razz:

نوشته اصلی توسط Nourbakhsh Rad
                          با سلام،
                          احتمالا هدر فایل عکست مشکل داره، یا اینکه به درستی تبدیل نشده. اول برای تست، از همون عکس myClock.bmp و هدر فایلش Cface.h که در پوشه BMP هست استفاده کن و نشونش بده ( برنامه تولید BMP هم همونجاست، قبلا هم در مورد روش استفاده از اون توی سایت توضیح داده شده، اسم برنامه رو سرچ بزنی پیدا میشه! ) روش نشون دادن BMP هم توی هدر فایل AnalogClock.h هست .....
                          نه، مهم نیست، کدویژن داره خودشو لووس میکنه، تحویلش نگیر!

پی نوشت :
                          راستی، اگر خواستی از توابع استاندارد GLCD توی کدویژن هم استفاده کنی، به اینجا یه سری بزن، برنامه نمونه و پروتئوسش هم موجوده! حواست باشه که آخرین نسخه اش تویه پست 18 فکر کنم باشه :mrgreen:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=65459.0
                          اومدم بنویسم حلش کردم دیدم جواب دادی :biggrin:
                          دستت درد نکنه همین هدر خیلی عالیه و به کارم اومد تو پیاده سازی هم جواب گرفتم 3 سوت :biggrin: مرسی واقعا نمیدونم چطور باید تشکر کرد
                          مشکل دقیقا همون بود که گفتی، من با fast lcd کار کرده بودم.تو برنامه خودت که چک کردم دیدم 5تا عدد اول هدر عکس هست.بعد متناسب با سایز عکس خودم به هدر عکسم اضافه کردم درست شد :biggrin: :wow:
                          بازم ممنون :icon_razz: البته بازم مزاحم میشماااا :biggrin: :mrgreen: :biggrin: :mrgreen:

دیدگاه

سلام و با عرض شرمندگی :biggrin:
                            آقا اینم حل شه دیگه سوال ندارم :biggrin:
                            من واسه اینکه یه عدد رو تو یه مختصات خاص بنویسم از این روش استفاده کنم ولی هیچی نشون نمیده!
                            فرض کن temp یه integer باشه
                            کد:
                            itoa(temo,str);
                            SetCursor(89,0);
                            puts(str);
                            جاییشو اشتباه انجام دادم؟؟ به خدا دیگه مغزم جواب نمیده، هنگ هنگم :biggrin:
                            مرسی واسه وقتی که میذارین دوستان :icon_razz:

دیدگاه

با سلام،

راستش الان با موبایل وصلم و کتابخونه در دسترسم نیست!
                              اول ممکنه فونتی رو include نکرده باشی
                              دوم اینکه فعلا از ماکروهای آماده استفاده کن، اگر درست یادم باشه، Drawstring یا یه چیز تو این مایه ها، شاید داری مختصات نادرست میدی.....

پی نوشت :
                              از DrawStringAt استفاده کنی بهتره ( مراجعه شود به هدر فایل Font.h ) مثلا اینطوری :
                              (DrawStringAt(1, 5, Ctemp, BLACK, WHITE

این SetCursor بیشتر برای اشکال و نقطه و این چیزا خوبه، بهتره از SetLine یا SetLineX استفاده کنی ...

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

آقای نوربخش مرسی به خدا کاش میتونستم یه جوری جبران کنم :rolleyes:
                                عددا رو تونستم با همون دستور DrawStringAt بیارم
                                فقط اینجا شماره line با ستون 8تایی میدیم انگار!
                                دستوری نیست که بشه مختصات پیکسلی بش داد که عدد رو چاپ کنه؟؟
                                --------------- ویرایش :biggrin: :biggrin: :biggrin:
                                آقا تو زیر برنامه DrawStringAt قسمت SetLine رو به SetLineX تبدیل کردم.ستونیش پیکسلی شد :biggrin: :biggrin:
                                ولی واسه سطریش هنوز پیدا نکردم :rolleyes:
                                اگه شما زودتر جواب دادی بگو راهی هست که سطری رو هم بشه پیکسلی آدرس داد به جای lineیی :biggrin:

البته تو همین حالتم خوبه ولی اگه اونطوری بشه عالی میشه :biggrin:
                                تو این حالت فکر کنم یه مشکلی هم هست.چندتا پیکسل تو سطر پایینتره. بعد اگه line 7 رو انتخاب کنی ، اون پایین فقط خط خطی نشون میده!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X