اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

نوشته اصلی توسط mohammad...
    سلام
    دوست عزیز از صفحه 13 هم امتحان کردم همون لینک پایین عکس متاسفانه فایل حذف شده میگه فایل مورد نظر یافت نشد :cry2:
    اشکال نداره خودم اینجا فایل پی سی بی و پروتیوس و همچنین هگز رو قرار میدم .
    لینک دانلود فایل بسکام برنامه : http://s5.picofile.com/file/8146948526/term.bas.html
    لینک فایل پی سی بی : http://s5.picofile.com/file/8146956076/temp_PCB.rar.html
    لینک فایل پروتیوس : http://s5.picofile.com/file/8146963250/temp.rar.html
    خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد
    خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

نوشته اصلی توسط rahwar
      اشکال نداره خودم اینجا فایل پی سی بی و پروتیوس و همچنین هگز رو قرار میدم .
      لینک دانلود فایل بسکام برنامه : http://s5.picofile.com/file/8146948526/term.bas.html
      لینک فایل پی سی بی : http://s5.picofile.com/file/8146956076/temp_PCB.rar.html
      لینک فایل پروتیوس : http://s5.picofile.com/file/8146963250/temp.rar.html
      سلام
      آقا فایلا مشکی ندارن
      یه سوال دارم اون ال سی دی اصلا هیچی نشون نمیده مثلا مربعی چیزی نشون نمی ده؟
      برد جوجه کشی:
      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
        سلام
        آقا فایلا مشکی ندارن
        یه سوال دارم اون ال سی دی اصلا هیچی نشون نمیده مثلا مربعی چیزی نشون نمی ده؟
        آقا مشکل برطرف شد. :wow: :wow: :wow:
        اولا اون تغذیه +5 ولت باید بشه 12 ولت .
        دوم کنتراست مربوط به lcd رو باید به جای 10 کیلو از 5 کیلو استفاده کنیم . :biggrin:

دیدگاه

سلام
          من فقط میخوام مدار هیتر رو برای یه گلخانه کوچیک خونگی بسازم ولی خیلی تازه کارم :sad:
          راهنمایی میخواستم درمورد مدل وسایلی که باید ازشون استفاده کنم.(هیتر،فن،ترانزیستور،رله،موتور و مقدار مقاومت ها)
          موتور برای بکار انداختن تهویه ست؟
          همه ی اینا با 12 ولته؟المنتی که با 12 ولت کار کنه از کجا بیارم؟!فروشگاهو نیگا کردم فقط المنت هویه داره که با 220 ولته خودمم بخاری اکواریوم دارم ولی اونم 220 ولتیه!
          4تا باتری قلمی شارژی 3 ولت خوبه یا باید باتری ماشین بذارم یا دیمر یا ترانس...؟
          ضمن اینکه به lcd احتیاجی ندارم چطوری حذفش کنم؟

یا علی(ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammad MAhdi22
            سلام
            من فقط میخوام مدار هیتر رو برای یه گلخانه کوچیک خونگی بسازم ولی خیلی تازه کارم :sad:
            راهنمایی میخواستم درمورد مدل وسایلی که باید ازشون استفاده کنم.(هیتر،فن،ترانزیستور،رله،موتور و مقدار مقاومت ها)
            سلام
            میتونی از همین مدار دما سنج در صفحه اول استفاده کنی جواب میده . لیست قطعاتشم داخل فایل پروتیوس هست.
            موتور برای بکار انداختن تهویه ست؟
            بله موتور مداری که بهت گفتم برای تهویه هستش . داخل فایل پروتیوس نوشته تهویه.
            همه ی اینا با 12 ولته؟المنتی که با 12 ولت کار کنه از کجا بیارم؟!فروشگاهو نیگا کردم فقط المنت هویه داره که با 220 ولته خودمم بخاری اکواریوم دارم ولی اونم 220 ولتیه!
            راهنداز مدار و همچنین فن با 12 ولت کار میکنه . المنتی که با 12 ولت کار کنه نداریم مگر اینکه خودت با سیم های مخصوصی که برای المنت هست بسازی.بعدشم مگه المنت 220 ولت چه اشکالی داره؟ :eek: تو میخوای گرما تولید کنی و این دما رو کنترل کنی دیگه پس همون المنت 220 ولت جواب میده.
            4تا باتری قلمی شارژی 3 ولت خوبه یا باید باتری ماشین بذارم یا دیمر یا ترانس...؟
            بهتره از شارژر استفاده کنی یا یه 12 ولتی شو بخری.باتری بدردت نمیخوره.
            ضمن اینکه به lcd احتیاجی ندارم چطوری حذفش کنم؟

خوب اگه به avr واردی و سر در میاری میتونی فایل بسکامشو تغییر بدی و lcd رو حذف کنی .
            یا علی(ع)
            در پناه حق :smile:

دیدگاه

سلام
              ممنون از راهنماییتون :redface:
              ولی در فایل پروتیوس مدل ترانزیستور ها(لطفا به اسم بگین مثلا 2N2222) و مقدار مقاومت ها وجود نداره!
              رله 12 ولت؟چند امپر باشه؟!فرقی نمیکنه؟
              اگر بخوام براش اداپتور بگیرم حدودا چند امپر جریان میکشه؟فکرنکنک به 1 امپر برسه.میرسه؟! :question:
              برنامه ی میکرو رو احتمالا خودم بتونم درستش کنم :agree:

دیدگاه

سلام
                ممنون از راهنماییتون :redface:
                ولی در فایل پروتیوس مدل ترانزیستور ها(لطفا به اسم بگین مثلا 2N2222) و مقدار مقاومت ها وجود نداره!
                رله 12 ولت؟چند امپر باشه؟!فرقی نمیکنه؟
                اگر بخوام براش اداپتور بگیرم حدودا چند امپر جریان میکشه؟فکرنکنک به 1 امپر برسه.میرسه؟! :question:
                برنامه ی میکرو رو احتمالا خودم بتونم درستش کنم :agree:
                سلام
                شرمنده دیر جوابتو میدم
                مدل ترانزیستورها هستش داخل پروتیوس وگرنه من چطور میدونم. ولی خب مدلشون یکی bc338 و tip41 و یک رگولاتور 7805 هستش . ولی برای اینکه خیالت راحت بشه ، نوار سمت چپ پروتیوس لیست قطعاتشو زده .
                رله ها هم همه 12 ولتن . خب آمپرشون هم 5 تا 10 آمپر براساس ولتاژشون هست.
                منبع تغزیه برای تغزیه مدار هستش آمپری به اون صورت نمیکشه . نه به یک آمپر نمیرسه .
                برنامه هم با خودت . اگر هم مشکل داشتی دوستان باتجربه زیادن .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rahwar
                  سلام
                  شرمنده دیر جوابتو میدم
                  مدل ترانزیستورها هستش داخل پروتیوس وگرنه من چطور میدونم. ولی خب مدلشون یکی bc338 و tip41 و یک رگولاتور 7805 هستش . ولی برای اینکه خیالت راحت بشه ، نوار سمت چپ پروتیوس لیست قطعاتشو زده .
                  رله ها هم همه 12 ولتن . خب آمپرشون هم 5 تا 10 آمپر براساس ولتاژشون هست.
                  منبع تغزیه برای تغزیه مدار هستش آمپری به اون صورت نمیکشه . نه به یک آمپر نمیرسه .
                  برنامه هم با خودت . اگر هم مشکل داشتی دوستان باتجربه زیادن .
                  سلام
                  اقا من شرمنده ام که اینقدر سوالای مبتدی میپرسم ولی تا حالا تو عمرم رله دستم نگرفتم!فقط سوال اخر رله تک کنتاکنت چیه؟رله تک کنتاکت 12 ولت 12 امپر بگیرم خوبه؟یکیم هست تک کنتاکت 12 ولت 30 امپر سوزنی!
                  ممنون برنامه نویسی خودم یه خرده pic کار میکنم احتمالا بتونم درستش کنم
                  اقا یا علی(ع)

دیدگاه

سلام
                    اقا من شرمنده ام که اینقدر سوالای مبتدی میپرسم ولی تا حالا تو عمرم رله دستم نگرفتم!فقط سوال اخر رله تک کنتاکنت چیه؟رله تک کنتاکت 12 ولت 12 امپر بگیرم خوبه؟یکیم هست تک کنتاکت 12 ولت 30 امپر سوزنی!
                    ممنون برنامه نویسی خودم یه خرده pic کار میکنم احتمالا بتونم درستش کنم
                    اقا یا علی(ع)
                    داداش دشمنت شرمنده :smile:
                    رله تک کنتاکت یعنی اینکه تنها یه وسیله رو می تونه کنترل کنه یعنی داخلش یه کلید داره اگه تک کنتاکت باشه دو تا پایش برای تغذیه رله هست 3 تا پایه ی بقیه هم برای قطع و وصل برق به صورت نرمال بسته و نرمال باز هست
                    که می تونی یه وسیله برقی رو وصل کنی و کنترل کنی
                    امام اگر دو کنتاکت باشه یعنی اینکه علاوه بر اون دو پایه ی تغذیه رله 6 تا پایه هم داره در واقع دو تا کلید میشه که اگر رله وصل بشه این دو کنتاکت عمل می کنند و در واقع دو تا وصیله برقی رو قطع و وصل می کنند
                    بله شما رله 12 ولت بگیرین با آمپراژ 15 آمپر که الان موجود هست فکر کنم 12 آمپر نباشه یا 7 امپر هست یا 10 آمپر یا 15 یا 30 و 40 و ...
                    برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام دوستان
                      مدار رطوبت این تاپیک رو ساختم اما رطوبتو فقط منفی نشون میده در حالی که داخل دستگاه پر رطوبته . چه باید کرد . هر کاری کردم مشکل برطرف نمیشه. در واقع حساسیت لازم رو نداره . :question: :cry2:
                      و دوم اینکه گاهی نوشته های روی lcd گاها به هم میریزه مخصوصا وقتی متور چرخاننده و فن تهویه بام کار میکنن. در این مورد حتی با تغزیه مدارم یک خازن ظرفیت بالا موازی کردم اما باز مشکل پابرجاست؟ :question: :cry:

دیدگاه

دوستان عزیز تاپیک خیلی بهم ریخته است لطفا یکی از دوستان فایل جمع بندی را بزاره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rahwar
                          سلام دوستان
                          مدار رطوبت این تاپیک رو ساختم اما رطوبتو فقط منفی نشون میده در حالی که داخل دستگاه پر رطوبته . چه باید کرد . هر کاری کردم مشکل برطرف نمیشه. در واقع حساسیت لازم رو نداره . :question: :cry2:
                          و دوم اینکه گاهی نوشته های روی lcd گاها به هم میریزه مخصوصا وقتی متور چرخاننده و فن تهویه بام کار میکنن. در این مورد حتی با تغزیه مدارم یک خازن ظرفیت بالا موازی کردم اما باز مشکل پابرجاست؟ :question: :cry:
                          ببخشید که دیر جواب میدم
                          شما طبقه ی مربوط به رطوبت سنج رو درست نبستین احتمالا
                          یا اینکه اعدادی که تعریف شده مثلا اون دو تا عدد هست برا HS1101 یکی 6033 , دیگری 7351 این اعداد رو پیدا کن و به جای 6033 بزار 5000 و به جای 7351 هم بزار 8000 ببین رطوبت تغییر می کنه یا نه
                          من می گم در صورتی که منوی تنظیم رطوبت نداشته باشه این یکم سخته شما اگه مایلی البته با اجازه ی مهندس سامی لینک دانلود رو اینجا بزارین من یه منو تنظیم رطوبت واسش اضافه کنم
                          البته اول از همه باید سخت افزارت رو ببینم که چجوری بستی که رطوبت منفی نشون میده
                          اگه می تونی یه عکس کوچولو از اون مدار رطوبت سنجت بگیر بزار اینجا
                          اما اگه حین کار موتور و تهویه و ... ال سی دی به هم میریزه باید بگم که اگه ال سی دیت زیاد از مدار دوره باید سیماش رو کوتاه کنی تا نسبت به نویز حساسیتش یکم بیاد پایین بعدش دو سر ولتاژ میکرو خازن 10 میکرو و 100 نانو موازی کن و یک خازن بزرگ 1000 میکرو به بالا البته 25 ولت هم بعد از رگولاتور بزار اینا رو انجام بده ببین چی میشه
                          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام مهندسین گرامی من دستگاه کامل جوجه کشی رو ساختم, کیبورد ال سی دی گرافیکی, مدار الارم, رطوبت سا,ز هیتر ,همه چی داره منو های مختلفی هم داره یک سال روش کار کردم کاملا صنعتی کسی خواست میل بزنه tel9700@gmail.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nokiamorr
                              سلام مهندسین گرامی من دستگاه کامل جوجه کشی رو ساختم, کیبورد ال سی دی گرافیکی, مدار الارم, رطوبت سا,ز هیتر ,همه چی داره منو های مختلفی هم داره یک سال روش کار کردم کاملا صنعتی کسی خواست میل بزنه tel9700@gmail.com
                              سلام یکی به من کمک کنه
                              یه پی سی بی دیپ بزارید کار کردن با این اس ام دیه سخته
                              بعدش یه فایل جمع بندی بزارید من که نفهمیدم چی شد دوستان بهتره همه مطالب رو تو یه فایل زیپ قرار بدید این جور ادم متوجه نمیشه که باید چیکار کنه مرسی خیلی گلین
                              مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

سلام
                                من دارم یه دستگاه جوجه کشی با ابعاد 70*40*40 سانتیمتر میسازم
                                برای اندازه گیری دما یه سنسور ds1820 کافیه یا دوتا بزارم بهتره(چون میخوام مطمئن باشم دما تو کل جعبه یکسان باشه ) ؟؟
                                بهترین محل قرار گیری سنسور دما و رطوبت کجاست ؟؟
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X