اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط mahdi.7
    والا مغازه ها که LC مترشون رو نمیدن من اندازه بگیرم! پرسیدم ازشون
    دانشگاه هم من ورودی بهمنم حالا نمیتونم برم شاید هم اصلا LC متر نداشته باشن!
    دوستان اگر کسی LC متر خوب مثل هیوکی (نه ویکتور های چینی!) دارن و اصفهان هستن یه هماهنگی بکنن من برسم خدمتتون برای اندازه گیری 2 تا خازن ناقابل!
    فعلا دنبال کسی میگردم که یدونه درست حسابیشو داشته باشه
    دوستان این LC متر دقتش خوبه الکی نمیگم اون فایل اکسل توی سایتش رو دانلود کنید ببینید اندازه گیری هارو مقایسه کرده منم کالیبرش کنم توی همون رنج میشه
    واقعا این پروژه خیلی با ارزشه.
    دیگه به هر حال دستت رو می بوسه که یه طوری سر و تهش رو هم بیاری. :smile:

خبر جدید!

دوستان من با سازنده و طراح این پروژه(پروژه مهدی) یعنی آقای نارد(Nard) صحبت کردم. این تاپیکش:

Questions to Nard(plons)(about his LC meter)

بعد از صحبت گفت که یکی از دوستان برزیلی نسخه زبان C رو داره. منم بهش پیغام دادم اونم جواب داد و حالا برنامه زبان C واسه LC متر مهدی آماده هستش:

دانلود

دیدگاه

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

اره روح الامین جان پروژه ی خیلی بدرد بخوریه امکان نداره یه مهندس الکترونیک یه روز به LC متر احتیاج پیدا نکنه! اماده های خوبش که خیلی گرونه پس باید یکی خوبشو ساخت!
      من که دنبالشم یکی LC متر هیوکی یا fluke یا مارک های خوب داشته باشه بتونم برای حداکثر دقتش کالیبرش کنم
      خبر جدید!

دوستان من با سازنده و طراح این پروژه(پروژه مهدی) یعنی آقای نارد(Nard) صحبت کردم. این تاپیکش:

Questions to Nard(plons)(about his LC meter)

بعد از صحبت گفت که یکی از دوستان برزیلی نسخه زبان C رو داره. منم بهش پیغام دادم اونم جواب داد و حالا برنامه زبان C واسه LC متر مهدی آماده هستش:

دانلود
      :eek: :surprised:
      داداش ایـــــــــــول!! چجوری این طرفو پیداش کردی؟
      این حرفش خیلی برام جالب بود:

It's been 5 years since I built Elmcie: still no need for external calibration ! Still happy with it
      قربون دستت چند تا عکس های LC متر منم بزار ببینن بفهمن توی ایران هم کارای قشنگی میکنن (مخصوصا 2 تا عکسی که صفحه اول گذاشتم) یا لینک اینجا رو بده ببینه. دستت درد نکنه

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        داداش ایـــــــــــول!! چجوری این طرفو پیداش کردی؟
        این حرفش خیلی برام جالب بود:
        قربون دستت چند تا عکس های LC متر منم بزار ببینن بفهمن توی ایران هم کارای قشنگی میکنن (مخصوصا 2 تا عکسی که صفحه اول گذاشتم) یا لینک اینجا رو بده ببینه. دستت درد نکنه
        خودش مدیر سایت هستش توی فریکس. کاملا میشناسمش. من این چیزی که شما ساختی رو قبلا زیر چشم کرده بودم. می خواستم با SMD بسازمش. :smile:
        عکس و لینک هم گذاشتم. برو ببین. :job:
        مشکل کالیبره رو هم مطرح کردم. شاید روش دیگه ای داشته باشه واسه این مشکل.

دیدگاه

داداش دستت درد نکنه عالیه :applause:
          فقط اونجا گفتی LC متر جناب نوربخش از روی این LC متر ساخته شده اشتباهه چون کلا طراحی و برنامش با این LC متر فرق میکنه!! کپی این LC متر نیست!
          حالا که مشکل کالیبره کردن رو هم گفتی قربون دستت این مشکل سلف توی مدار که گفته 100 میکرو باشه اما من بخاطرش کلی دور خودم میچرخیدم رو هم بگو. بهش بگو چرا با 100 میکرو فرکانس روی 300 تا 400 کیلوهرتزه و اشتباه میشه و باید سلف بین 60 تا 80 میکرو باشه تا فرکانس بین 500 تا 600 کیلوهرتز باشه
          دوباره ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
            داداش دستت درد نکنه عالیه :applause:
            فقط اونجا گفتی LC متر جناب نوربخش از روی این LC متر ساخته شده اشتباهه چون کلا طراحی و برنامش با این LC متر فرق میکنه!! کپی این LC متر نیست!
            حالا که مشکل کالیبره کردن رو هم گفتی قربون دستت این مشکل سلف توی مدار که گفته 100 میکرو باشه اما من بخاطرش کلی دور خودم میچرخیدم رو هم بگو. بهش بگو چرا با 100 میکرو فرکانس روی 300 تا 400 کیلوهرتزه و اشتباه میشه و باید سلف بین 60 تا 80 میکرو باشه تا فرکانس بین 500 تا 600 کیلوهرتز باشه
            دوباره ممنون
            اشکال نداره. اینم یه سوتی بود. :biggrin:
            سلف توی این(L1):

http://www.aplomb.nl/TechStuff/Elmci...f2_websize.png
            دقیقا مشکل رو نفهمیدم. جریان این فرکانس چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
              اشکال نداره. اینم یه سوتی بود. :biggrin:
              سلف توی این(L1):

http://www.aplomb.nl/TechStuff/Elmci...f2_websize.png
              دقیقا مشکل رو نفهمیدم. جریان این فرکانس چیه؟
              اره همین سلف L1 که 100 میکرو هانریه با خازن کنارش وظیفه ی تولید فرکانس بیس اسیلاتور رو دارن (فرکانس پایه اسیلاتور که بدون وصل کردن قطعه ی مورد اندازه گیری تولید میشه) قضیش اینه که فرکانس بیس باید بین 500 تا 600 کیلو هرتز باشه (این فرکانس رو میکرو توی مراحل کالیبره کردن نشون میده) اما وقتی سلف روی مدار من 100 میکرو بود فرکانس روی 380 کیلوهرتز بود و در نتیجه مدار درست کار نمیکرد و مقادیر رو کمتر از اندازه واقعی نشون میداد و وقتی که سلف رو عوض کردم و حدود 65 میکرو گذاشتم درست شد.
              ازش بپرس که اشکال کار از کجا بوده؟؟ ببخشید برای تو هم زحمت درست کردیم :redface:

الان لینک سایت avr freaks رو دوباره دیدم طراحش پست گذاشته که من میتونم برات 2 تا خازن رو بفرستم کالیبراسون رو انجام بدی :eek: :surprised: طرف از هلند حاضره 2 تا دونه خازن فسقلی رو بفرسته!!
              چقـــــــــــــدر با فرهنگ و انسان دوست هستن بعضی ها oo: من که خیلی حال کردم با این حرکتش!

نوشته اصلی توسط abritco
              اقایون لطف میکنید lc متر جناب نوربخش هم لینک بدید.
              دوست عزیز لینک ها توی پست اول و دوم جناب نوربخش هستند!!

دیدگاه

پرسیدم ببینیم حالا جریانش چیه.

دیدگاه

خب فکر کنم بهترین تاپیک lcمتر های ایرانی باشه.خب من کاملشو نخوندم به چند دلیل ولی اون طور که متوجه شدم دو مدل ساخته شده.یکی ایرانی ویکی هم خارجی بومی شده :biggrin:
                  کیا تا حالا اینارو ساختن وجواب گرفتن؟
                  من الان سرم شلوغه حداقل تا 45 روز اینده.خواستم یدونه میکتور88cبگیرم.که میگن تو بازار نیست.اونایی هم که از قبل دارن میفروشن 150تومن (تو ایسام یکی داره :twisted
                  حالا چکار کنم؟
                  45روز دیگه بیام واین رو بسازم یا.... :redface:
                  [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

LC l متر ویکتور 88c رو اصلا با این دوتا LC متر مقایسه نکنین دقت ویکتور در برابر این دوتا هیچه اون فقط یه option ارزون و کم دقته توی مولتیمترش! منظورتون از کی تا حالا جواب گرفته رو متوجه نشدم اخه هر دو LC متر ساخته شدن و عالی کار میکنن!
                    انتخاب با خودتونه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      LC l متر ویکتور 88c رو اصلا با این دوتا LC متر مقایسه نکنین دقت ویکتور در برابر این دوتا هیچه اون فقط یه option ارزون و کم دقته توی مولتیمترش! منظورتون از کی تا حالا جواب گرفته رو متوجه نشدم اخه هر دو LC متر ساخته شدن و عالی کار میکنن!
                      انتخاب با خودتونه
                      تازه به قول شما واسه وکتور 88سی ،بی کیفیت بیا ببین بازار سیاه درست شده.
                      منظورم این بود که چند نفر ساختن ؟وخواستم نظراتشونو بدونم.کغ اگه واقعا قابل قبوله مام بریم تو کارش البته خیلی تمیز وزیبا.
                      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

LC متر من که خارجیه رو حتما افرادی ساختن ولی نمیدونم چند نفر هستن! توی انجمن خودمون نمیدونم چند نفر اقدام به ساخت کردن

دیدگاه

با سلام
                          من پی سی بی رو دانود کردم ولی باز نمیشه ارور کروپت میده اگه امکانش باشه یک بار دیگه اپلود کنید
                          با تشکر

دیدگاه

اپلود سنتر پرشین گیگ چند روزه دچار مشکل شده به خاطر همین فایل خرابه. مشکلش برطرف شد دانلود کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                              اپلود سنتر پرشین گیگ چند روزه دچار مشکل شده به خاطر همین فایل خرابه. مشکلش برطرف شد دانلود کنید
                              متاسفانه بعد از هک شدن قسمتی از سایت پرشین گیگ بعضی از فایل ها پاک و یا کراپت شدند ، که متاسفانه تمای لینک های این پروژه در پرشین گیگ شما صدمه دیدند ؛
                              ممنون میشم فایل های مورد نیاز LC متر خودتون رو دوباره پلود کنید و قرار بدید ؛ از جمله عکس ها و پی سی بی و کد و ...
                              ممنون
                              - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                              ارتباط با من : ir02x6
                              طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

همچنین نظرتون درباره این چیه

Simple to build digital LC meter with tiny2313 & 7seg
                                راهنمای فارسی + PCB + کد هگز

http://ir02x6.persiangig.com/sch/sim...r.rar/download
                                - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                                ارتباط با من : ir02x6
                                طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X