اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط ir02x6 - وحید اسدی
    همچنین نظرتون درباره این چیه

Simple to build digital LC meter with tiny2313 & 7seg
    راهنمای فارسی + PCB + کد هگز

http://ir02x6.persiangig.com/sch/sim...r.rar/download
    من این lc متر رو ساختم. تاپیکش هم هست :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...5567#msg475567

ولی در مقایسه با اونی که داداش مهدی ساخته خیلی ابتداییه

دیدگاه

بله متاسفانه طی هک شدن پرشین گیگ عکس های این پروژه پاک شده...
      عکس هاش رو دیگه ندارم و امکانش نیست دیگه دوباره عکس بگیرم شرمنده
      الان PCB مدار رو دوباره اپلود کردم میتونید از همون پست دوباره دانلود کنید. سورس کد هم توی لینک اصلی پروژه که صفحه اول تاپیک گذاشم هست از اونجا میتونید دانلود کنید
      بازم ببخشید
      نوشته اصلی توسط ir02x6 - وحید اسدی
      همچنین نظرتون درباره این چیه

Simple to build digital LC meter with tiny2313 & 7seg
      راهنمای فارسی + PCB + کد هگز

http://ir02x6.persiangig.com/sch/sim...r.rar/download
      همونطور که دوستمون sina8 گفت این مدار ابتداییه قابلیت های خیلی کمی داره و قابل مقایسه با این مدار نیست

دیدگاه

این هم لینک عکسها که من قبلا سیو کرده بودم
        https://www.dropbox.com/sh/l4mgo6hsrb0uw6r/p96lZyPXkP

دیدگاه

جناب voyager2020 واقعا ممنونم از لطفتون. بدون عکس این پروژه بی معنی میشد
          الان دوباره لینک هاشو میزارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
            من این lc متر رو ساختم.
            ولی در مقایسه با اونی که داداش مهدی ساخته خیلی ابتداییه
            ممنون میشم بیشتر توضیح بدید ، که از لحاظ دقت ضعیف تره یا رنج اندازه گیریه کمتری داره ؟

نوشته اصلی توسط mahdi.7
            الان PCB مدار رو دوباره اپلود کردم میتونید از همون پست دوباره دانلود کنید. سورس کد هم توی لینک اصلی پروژه که صفحه اول تاپیک گذاشم هست از اونجا میتونید دانلود کنید
            ممنونم
            - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
            ارتباط با من : ir02x6
            طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

دوستان لینک تمام عکس ها درست شد بازم از جناب voyager2020 تشکر میکنم

جناب اسدی اون LC متر رنج اندازه گیریه خوبی داره اما دقتش پایینه و خطا زیاد داره. درضمن مثل این LC متر کالیبره نمیشه و امکاناتی نداره. اما مدار فوق العاده ساده ای داره اگه شما یه LC متر درست حسابی میخواین که از LC متر های اماده بی نیاز بشید توصیه میکنم LC متر من رو بسازید اگر یه مدار ساده ای میخواین که فقط کارتون رو راه بندازه و دقت خوبی هم نمیخواین اون مناسبه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                دوستان لینک تمام عکس ها درست شد بازم از جناب voyager2020 تشکر میکنم
                خواهش میکنم -فکر کنم از خود مدار بیشتر بهتون حال داده :biggrin:

دیدگاه

اقا مهدی واقعا نخسته ولی بهتر نبود همه نیازهای پروژه رو تو ی فایل میگذاشتی ( سورس - نقشه ها - توضیحات و pcb ) و اپ میکردی تا به راحتی بشه از اون استفاده کرد ؟
                  ممنون

دیدگاه

ممنون دوست عزیز
                    ببینید اینجا یه انجمن علمی هست. افراد میاین اینجا به میل خودشون مطالب علمی یاد بگیرن ; درواقع خود افراد باید طالب این چیز ها باشن و برن دنبالش و از اینطرف و اونطرف مطالب رو گیر بیارن.
                    این چیزی که شما میگین عینا مصداق "هلو برو توی گلو" هست. که من شدیدا باهاش مخالفم به عقیده من اگر کسی واقعا طالبه خودش راهشو پیدا میکنه خودش جواب سوالاتش رو پیدا میکنه و اخر هم بهش میرسه و از کار خودش راضیه.
                    من به مدت زیادی سر این مدار کار کردم تا تونستم چم و خم کارشو پیدا کنم چون به این مدار نیاز داشتم (دلیلش رو هم گفتم برای تغذیه سوییچینگ میخواستم) اجباری برای من نبود از طرفی پروژه درسی من نبود که بیام براش توضیحات تکمیلی و اموزش و.... بنویسم. تمام اون توضیحاتی هم که برای شماتیک و غیره دادم از روی علاقه بود که اگر کسی مایل به ساخت این مدار هست راحت تر از من بتونه اقدام کنه. اینی که میگین "سورس - نقشه ها - توضیحات - PCB رو یه جا جمع کنم به نظر من وجهه خوبی نداره هرچند که همه چی مدار توی 2 صفحه اول هست دیگه جمع ترش رو من بلد نیستم! شرمنده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      من به مدت زیادی سر این مدار کار کردم تا تونستم چم و خم کارشو پیدا کنم چون به این مدار نیاز داشتم (دلیلش رو هم گفتم برای تغذیه سوییچینگ میخواستم) اجباری برای من نبود از طرفی پروژه درسی من نبود که بیام براش توضیحات تکمیلی و اموزش و.... بنویسم. تمام اون توضیحاتی هم که برای شماتیک و غیره دادم از روی علاقه بود که اگر کسی مایل به ساخت این مدار هست راحت تر از من بتونه اقدام کنه.
                      ممنون خیلی لطف کردی :redface:

اینم PCB , پروتل ( آلتیوم ) :
                      http://ir02x6.persiangig.com/sch/eml...20meter.PcbDoc

دیدگاه

من توضیحات رو خوندم اگر ممکنه یه بار دیگه نقش اون 3 تا کلید رو توضیح بدید ؟
                        کلید ها از چه نوعی هستند ؟ قاب پلاستیکی رو از کجا تهیه کردید ؟

دیدگاه

خواهش میکنم
                          ببینید این بهترین و ساده ترزین توضیح برای شاسی ها هست (کلید نیستن شاسی هستن) که توی سایتش هست:
                          When Elmcie is Off, Button3 is the ON-button. Once in on-state, it acts as Null-button.
                          Default it starts up in Elm-mode (reason for that is the lowest power-consumption)

To null it, press button3 again. Instructions are given in the display.
                          To calibrate Elm, press button2 and button3 simultaneously. Further instructions in the display
                          Elm-mode is auto-ranging; connect the DUT (Device Under Test) to the Elm-terminals.

To switch to Elcie-mode, press button1 for inductances, or button2 for capacitance. To Null or Cal: same as above, and again, instructions in the display.

No need to worry about making mistakes: the software checks if the validity of your actions. If out of expected range, it burps and displays the error-message.

Once in Elcie-mode you can switch back to Elm-mode by pressing button1 or button2, depending on where you are in Elcie.

The display informs you (as user) always where you are.

To turn Elmcie OFF, press and hold button1 and 2
                          All commands are provided with audio-feedback. You'll get used to it as the tones are self-explanatory.
                          اگه قسمتیش براتون مبهمه بگین بیشتر توضیح بدم
                          قاب رو از فروشگاه بهار گرفتم 3 تا اندازه برای این مدل داره که کوچکترین اندازش مناسبه

دیدگاه

عذر میخوام ایا این مدل رله پارت نامبر خاصی داره؟از کجا میشه تهیه کرد ؟ (نمیخوام پی سی بی رو تغییر بدم)
                            --
                            فروشگاه بهار همون بهار صنعت هست که انواع مختلف جعبه داره؟ اگر درسته شماره تماسی ازش ندارید من تو سایتش هیچ شماره تماس و ادرسی تا جایی که یادمه پیدا نکردم

دیدگاه

پارت نامبر خاصی که نداره رله دوکنتاکت 5 ولت یک امپر هست. راحت گیر میاد من چند تاشو از چند مارک مختلف دارم.
                              برای این که مطمئن شید میتونید قسمت روی PCB رو روی کاغد چاپ کنید و رله رو که گرفتید ببینید همون اندازه هست یا نه. فروشگاه بهار هم همون فروشگاهیه که طبقه دوم امجد هست و معروفه همه هم میشناسنش. شماره تماس ندارم شرمنده حضوری خرید کردم

دیدگاه

ir02x عزیز همانطور که مستحضرید پرشین گیگ مدتیست با مشکل رو به روست در صورت امکان فایل را بر روی اپلود سنتر دیگری اپلود کنید.

مجتمع بهار:66760061-66723590-66725644
                                Someone who can change the world
                                ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X