اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط mahdi.7
    ... گه قسمتیش براتون مبهمه بگین بیشتر توضیح بدم
    اون قسمت که برای ارتباط با کامپیوتر هست ( و شما حذف کردید ) به چه دردی می خوره ؟
    دلیل خاصی داره که خازن 100 میکروی پایه + بازر رو اتصال کوتاه کردید ؟
    ---
    ممنون میشم لیست کامل قطعات به همراه نکاتشون رو قرار بدید ؟

نوشته اصلی توسط abritco
    ir02x عزیز همانطور که مستحضرید پرشین گیگ مدتیست با مشکل رو به روست در صورت امکان فایل را بر روی اپلود سنتر دیگری اپلود کنید.
    مجتمع بهار:66760061-66723590-66725644
    خدمت شما :
    http://www.4shared.com/rar/pH8KAawgb..._-_Altium.html
    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
    ارتباط با من : ir02x6
    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

اون ارتباط RS232 هست دیگه به چه درد میخوره رو متوجه نمیشم! مثلا برای دیباگ برنامه میشه استفاده کرد
      دلیل اتصال کوتاه کردن خازن و مقاومت رو هم گفتم که معلومه با دقت نخوندین!
      همونطور که گفتم طراح خواسته از بلندگوی معمولی استفاده کنه برای همین خازن کوپلاژ و مقاومت گذاشته اما من خواستم از بیزر استفاده کنم و همونطور که میدونید بیزر با 5 ولت DC کار میکنه پس خازن کوپلاژ و مقاومت نمیخواد

قطعات که چیزی خاص و نکته ای نداره :eek:
      از روی شماتیک هر چیزی هست یادداشت کنید و تهیه کنید فقط برای دقت بیشتر از مقاومت های 1 درصد و به جای خازن های عدسی از خازن های MKT استفاده کنید. بقیه قطعات هم دیگه نکته ای ندارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        دلیل اتصال کوتاه کردن خازن و مقاومت رو هم گفتم که معلومه با دقت نخوندین!
        من تا این قسمت رو کامل خوندم :
        خب توضیحات بالاخره تموم شد دوستان اگه نظری , سوالی , انتقادی , پیشنهادی چیزی درباره این LC متر و LC متر جناب نوربخش دارن خوشحال میشیم بگین
        چون در حین خدمتم باید مرخصی ساعتی بگیرم برم قطعات رو تهیه کنم ؛ چون مقدور نیست خواستم با همون یه بار رفتن همه قطعات رو یه جا بگیرم .
        به هر حال ببخشید :sad:

دیدگاه

وحید جان یک بار دیگه پست شماره 21 رو توی صفحه 2 ببین! این قسمت گفتم:
          7. پین 27 میکرو برای اتصال به بلندگو استفاده شده که طراح بلندگوی معمولی رو خواسته استفاده کنه برای همین از خازن کوپلاژ و مقاومت استفاده کرده ولی من خواستم از بیزر های 5 ولت استفاده کنم برای همین خازن کوپلاژ و مقاومت رو استفاده نکردم (توی PCB جاشون رو گذاشتم اما اتصال کوتاهشون کردم)
          مدار شلوغ نیست بخدا 2 تا صفحه شماتیکه 5 دقیقه نگاهشون کن سریع قطعات رو بنویس کاری نداره که!
          خواهش میکنم کاری نکردم وظیفست

دیدگاه

امروز رفتم تمام قطعات رو گرفتم ؛ فقط نمی دونم چرا کریستال 16 مگ یادم رفت بگیرم :sad:
            قیمت قطعات هم :

---
            خازن های :
            100u x5 , 47u x1 , 100n mkt x4 , 1n mkt x4 , 100u 25v x5 , 47u 35v x1 , 10u 50v x2 , 470u 16v x2 , 22p x2 , 220n x2
            +
            پتانسیومتر 5k
            +
            c547b x2 , bs250 x3
            +
            1n5817 x2 , 4148 x2
            +
            سوکت آی سی 8 پین
            +
            بازر
            +
            رله دو کنتاک مخابراتی 5 ولت
            =
            10,500 تومان
            ---
            ---
            مقاومت های 0.25 وات ؛ 1% :
            (هر کدام 5 عدد)
            100k , 3.3m , 3.3k , 100 , 2.2k , 470 , 4.7k , 10k , 22k , 1k , 39k , 47k
            2,500 تومان
            ---
            ---
            سلف (بشکه ای) :
            100u , 68u
            +
            LM7805 , LM311
            +
            3 تا پوش باتون
            +
            سوکت آی سی 28 پین
            =
            3,500 تومان
            ---
            ---
            Atmega8a
            +
            Char LCD
            =
            16,000 تومان
            ---
            ---
            چاپ PCB مدار
            13,500 تومان
            ---

مجموع : 46,000

که البته کریستال و جعبه موند واسه بعد ...

PCB همین که آماده شد مدار رو مونتاژ می کنم , فقط اگر توضیحاتی در مورد نحوه پروگرام کردن و کالیبراسیون بدید ممنون میشم

دیدگاه

چه قیمت هایی! من چون 90 درصد قطعات مدار رو قبلا داشتم نتونستم براورد قیمت کلی بکنم
              PCB بدون چاپ سبز و ماژکار رو گفتن 13.500؟ از من 6.500 گرفت. جعبه هم 12.500 گرفتم نمیدونم الان قیمتش فرق کرده یا نه
              برای راهنمای کالیبراسون و پروگرام یه فایل word با سورس کد برنامه که دانلود کردید هست توی اون همه چی رو ساده و روان توضیح داده طبق اون پیش برید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                چه قیمت هایی!
                ای آقا همین قطعات رو 1 ماه دیگه بری بگیری میشه 60,000 تومان ؛ با یه مشت دلال طرفیم ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6 - وحید اسدی
                  ای آقا همین قطعات رو 1 ماه دیگه بری بگیری میشه 60,000 تومان ؛ با یه مشت دلال طرفیم ...
                  بزنگ به بازرسا ، من خودم حال چندتا فروشنده بی انصاف رو گرفتم که مثلا مقاومت 10 تومن رو 100 تومن و...ال سی دی 9 رو 11 و ..میداد
                  برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                  راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                    PCB بدون چاپ سبز و ماژکار رو گفتن 13.500؟ از من 6.500 گرفت. جعبه هم 12.500 گرفتم نمیدونم الان قیمتش فرق کرده یا نه
                    آقا مهدی PCB رو کجا دادی بزنن ؟؟؟
                    من جعبه رو 13.500 گرفتم ، رنگ مشکی .

دیدگاه

من اصفهانم همینجا دادم چاپ کردن
                      همین جعبه که من استفاده کردم رو گرفتین؟ تا جایی که من یادمه رنگ مشکی نداشت!!
                      وحید جان مدار رو که مونتاژ کردی خواستی بری سراغ جعبه حتما خبرم کن تا چند تا نکته خیلی مهم رو عکس بگیرم بهت بگم
                      اگه مشکلی هم برای پروگرام کردن میکرو داشتی بگو تا راهنماییت کنم

دیدگاه

بچه ها سلام.
                        یه چیز بگم من داشتم از پست 1 شروع به خوندن میکردم وهمین طور جلو اومدم تا رسیدم به پست خودم در تاریخ 10 آذر !اونجا گفتم 45 روز اینده.امروز 25 ام هستش.یعنی دقیقا 45 روز
                        ولی حالا اگه بریم سر کار ساخت
                        من مطالبشو داشتم میخوندم.ترس منو گرفت.که به نتیجه نرسم.من به خودم قول داده بودم یا خودم طراحی کنم یا اگه کپی کردم بفهمم چی به چیه!اگه ببخوام بفهمم این چی به چیه،خیلی وقت گیره.الان دودل شدم که به سرانجام میرسم یانه :cry:
                        چیکار کنم :smile:
                        [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                          وحید جان مدار رو که مونتاژ کردی خواستی بری سراغ جعبه حتما خبرم کن تا چند تا نکته خیلی مهم رو عکس بگیرم بهت بگم
                          اگه مشکلی هم برای پروگرام کردن میکرو داشتی بگو تا راهنماییت کنم
                          سلام ؛ مهدی جان کار مونتاژ تموم شد ؛ فقط موند یه مقاومت 3.3M که اونم شنبه میگیرم ، ممنمون میشم نکات رو بگی :redface:

[s]عکس رو با جی ال ایکس (میرا) گرفتم , برا همین بدون کیفیت ![/s]
                          در مورد پروگرام کردن هم ؛ فقط فایل هگز رو پروگرام کنم تو آی-سی ؛ نیاز به تغییر فیوز بیت ها نیست ؟
                          شرمنده به خدا ؛ اصلا وقت ندارم راهنمای انگلیسی رو بخونم ؛ خدمت زندگی واسه آدم نمیزاره که ... :cry:

دیدگاه

بچه ها سلام.
                            یه چیز بگم من داشتم از پست 1 شروع به خوندن میکردم وهمین طور جلو اومدم تا رسیدم به پست خودم در تاریخ 10 آذر !اونجا گفتم 45 روز اینده.امروز 25 ام هستش.یعنی دقیقا 45 روز
                            ولی حالا اگه بریم سر کار ساخت
                            من مطالبشو داشتم میخوندم.ترس منو گرفت.که به نتیجه نرسم.من به خودم قول داده بودم یا خودم طراحی کنم یا اگه کپی کردم بفهمم چی به چیه!اگه ببخوام بفهمم این چی به چیه،خیلی وقت گیره.الان دودل شدم که به سرانجام میرسم یانه :cry:
                            چیکار کنم
                            ترس برای چی؟ oo:
                            داداش من همه این راه رو رفتم و توضیحاتش رو مفصل دادم برای چی به نتیجه نرسی؟!
                            اگه میخوای اینو بسازی که خیلی راحت میتونی بفهمی چی به چیه سخت افزارش که کاری نداره برنامش هم اپن سورسه و همه مستنداتش موجوده میتونی ببینی چیکار کرده و خودت دستکاری کنی برنامه رو
                            اگه یه LC متری میخوای که دقت خیلی خوبی داشته باشه و از خرید LC بی نیازت کنه بهت پیشنهاد میکنم این رو بسازی چون منم با همین قصد ساختمش و الان راضیم و کارم رو راه انداخته
                            این یه کاردستی ساده با AVR نیست که بعد این که ساختیش بندازیش گوشه کمدت حتما نیازت میشه

نوشته اصلی توسط ir02x6 - وحید اسدی
                            سلام ؛ مهدی جان کار مونتاژ تموم شد ؛ فقط موند یه مقاومت 3.3M که اونم شنبه میگیرم ، ممنمون میشم نکات رو بگی :redface:
                            [s]عکس رو با جی ال ایکس (میرا) گرفتم , برا همین بدون کیفیت ![/s]
                            در مورد پروگرام کردن هم ؛ فقط فایل هگز رو پروگرام کنم تو آی-سی ؛ نیاز به تغییر فیوز بیت ها نیست ؟
                            شرمنده به خدا ؛ اصلا وقت ندارم راهنمای انگلیسی رو بخونم ؛ خدمت زندگی واسه آدم نمیزاره که ... :cry:
                            سلام
                            تبریک میگم عالیه
                            چون فایل word یکم زیاده طول میکشه ترجمش کنم ولی چشم برای فردا سعی میکنم بزارمش.
                            شما هم حتما باید اون مقاومت 3.3مگا رو بخری و مونتاژ کنی بدون اون نمیشه دستگاه رو کالیبره کرد. این کارو کردی برات توضیح میدم چجوری پروگرامش کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                              سلام
                              تبریک میگم عالیه
                              چون فایل word یکم زیاده طول میکشه ترجمش کنم ولی چشم برای فردا سعی میکنم بزارمش.
                              شما هم حتما باید اون مقاومت 3.3مگا رو بخری و مونتاژ کنی بدون اون نمیشه دستگاه رو کالیبره کرد. این کارو کردی برات توضیح میدم چجوری پروگرامش کنی
                              سلام , من مقاومت 3.3M رو امروز گرفتم و کار مونتاژ تموم شد ، ممنون میشم توضیحات رو ارئه بدید :rolleyes:

دیدگاه

وحید جان شرمنده هرچی سعی میکنم ترجه کنم نمیتونم وقت ازاد ندارم سرم خیلی شلوغه شرمندتم
                                چیز خاصی نداره اصلا هم سخت نیست خودت از روش بخونی راحت میفهمی چی گفته

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X