اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط mahdi.7
    وحید جان شرمنده هرچی سعی میکنم ترجه کنم نمیتونم وقت ازاد ندارم سرم خیلی شلوغه شرمندتم
    چیز خاصی نداره اصلا هم سخت نیست خودت از روش بخونی راحت میفهمی چی گفته
    نه آقا این چه حرفیه ؛ شما لطف داری تا همین جاشم که کمک کردی ممنونتم ؛ الان که نگاه کردم چیز خاصی نداشت , فقط باید پرینت بگیرم ببرم پادگان اونجا ترجمه کنم ، راستی قرار بود چند تا نکته در مورد باکس بگی ؟
    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
    ارتباط با من : ir02x6
    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

اختیار داری کاری نکردم وظیفه بوده
      نیازی به ترجمه هم نداره از روش که بخونی و انجام بدی اصلا 10 دقیقه هم وقت نمیگیره!
      اره چند تا نکته برای گذاشتن مدار توی جعبه هست (اگه همین جعبه منو میخوای استفاده کنی) که شما اول مدار رو راه بنداز تا وقتی خواستی بری سراغ جعبه بهت بگم

دیدگاه

سلام
        در مورد این روش برای ساخت LC متر نکاتی وجود داره که دونستنش بد نیست..........
        اول اینکه خطای اندازه گیری سلف با افزایش اندوکتانس سلف مجهول افزایش پیدا میکنه........
        علتش هم اینه که با افزایش تعداد دور سلف ظرفیت خازنیش هم افزایش پیدا میکنه.........
        مسئله بعدی اینکه جنس هسته میتونه برای این سلف متر خطای فاحش ایجاد کنه........
        فرض کنید محدوده عملکرد یک بوبین برای 200 کیلوهرتز تعریف شده و با اندوکتانس 4.7 میکرو هانری
        در این این مدار فرکانس از مرز 200 کیلو هرتز رد میشه ...........
        و مورد دیگه ای که ممکن اتفاق بیافته ......... در ترانسهایی با چند خروجی مشترک یا با ورودی های مشترک مثل
        پوش پول امکان اندازه گیری هر قسمت بصورت مجزا وجود نداره................

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

جناب Ghasede del ممنون از تذکر خوبتون. بله بالاخره هیچ دستگاهی کامل نیست ولی بنظرم اکثر نیاز ها رو پوشش میده...
          پیشنهاد شما برای اندازه گیری سلف هایی به بزرگی چندین هانری با دقت بالا چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
            جناب Ghasede del ممنون از تذکر خوبتون. بله بالاخره هیچ دستگاهی کامل نیست ولی بنظرم اکثر نیاز ها رو پوشش میده...
            پیشنهاد شما برای اندازه گیری سلف هایی به بزرگی چندین هانری با دقت بالا چیه؟
            سلام
            استفاده از مدارRL سری و فرکانس ثابت سینوسی هست که با اندازه گیری ولتاژ دو سر مقاومت و استفاده از فرمول های مدارات RL سری
            مقدار سلف محاسبه بشه.............که فکر میکنم در مدلهای ارزان قیمت بازاری از این روش استفاده شد.............
            روش دیگه استفاده از خازن معلوم و فرکانس متغیر (مثلآ در محدوده 50تا 10 کیلوهرتز)
            در این روش با تغییر فرکانس دنبال رزونانس هستیم و با استفاده از فرمول های رزونانس سلف محاسبه میشه.............
            البته روش راحتر خرید یک LCR متر حرفه ای هست چون در هر صورت برای مطمئن بودن از وسیله ای که خودتون میسازین نیاز به
            یک مرجع هست...............

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام دوستان..بنده این LC متر رو ساختم..اما هرچقدر word رو میخونم نمیتونم کالیبره کنم..میخواستم خواهش کنم یه توضیحی راجع به روش کالیبره کردن بدید...چون اصلا ننوشته که کجای کار باید خازن و سلف رفرنس رو اندازه گیری کنی و یا کجا مقدارش رو وارد کنیم..شما که این همه زحمت کشید، این منت رو سر بنده بزارید و روش کالیبره رو توضیح بدید..ممنونم
              گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود.......آدمی باشیم،مذهب هرچه بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط spgpayam
                سلام دوستان..بنده این LC متر رو ساختم..اما هرچقدر word رو میخونم نمیتونم کالیبره کنم..میخواستم خواهش کنم یه توضیحی راجع به روش کالیبره کردن بدید...چون اصلا ننوشته که کجای کار باید خازن و سلف رفرنس رو اندازه گیری کنی و یا کجا مقدارش رو وارد کنیم..شما که این همه زحمت کشید، این منت رو سر بنده بزارید و روش کالیبره رو توضیح بدید..ممنونم
                سلام
                دوست عزیز همه چی رو واضح توضیح داده شما 2 تا خازن مثلا 1 نانو و 100 نانو رو با یک LC متر دقیق اندازه میگیرید و طبق راهنمایی های فایل word مقادیرش رو توی سورس برنامه وارد میکنید و کامپایل میکنید و میکرو رو پروگرام میکنید.
                یک بار دیگه فایل رو با دقت بخونید. شرمنده من وقت ترجمه ندارم وگرنه ترجمه میکردم همینجا میزاشتم

دیدگاه

عزیزم میدونم کار ترجمه ی word وقتگیره..اما اصلا احتیاجی به این کار نیست..چون شما خودتون این LC متر رو ساختید و میتونید یه توضیح مختصر توی چند خط بدید..میدونید مشکل بنده کجاست..من فقط نمیدونم خازن 1N و 100N رو تو کدوم مرحله به دستگاه وصل کنم و مقدارش رو بخونم..میدونم تا الانشم خیلی لطف داشتید،اما خواهشن این راهنمایی رو هم به بنده بفرمایید..ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط spgpayam
                    عزیزم میدونم کار ترجمه ی word وقتگیره..اما اصلا احتیاجی به این کار نیست..چون شما خودتون این LC متر رو ساختید و میتونید یه توضیح مختصر توی چند خط بدید..میدونید مشکل بنده کجاست..من فقط نمیدونم خازن 1N و 100N رو تو کدوم مرحله به دستگاه وصل کنم و مقدارش رو بخونم..میدونم تا الانشم خیلی لطف داشتید،اما خواهشن این راهنمایی رو هم به بنده بفرمایید..ممنونم
                    سلام
                    من فک کنم باید بایک ال سی ار متر دقیق مقدار دوتا خازن رو بخونید ومقدار دقیثشو به برنامه بدیدوکامپایل کنید
                    البته اگه اشتباه میکنم اقا مهدی اصلاح کنن :nerd:
                    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط spgpayam
                      نه هیچ اشکالی نداره هرکسی سوالی / مشکلی داشته باشه با کمال میل پاسخ میدم.
                      به طور خلاصه:
                      1. برنامه Pre-flight1 یک پیش اماده سازی و چک سخت افزار هست که در این برنامه چیزی اندازه گیری و ثبت نمیشه فقط باطری و چک کردن و پاک کردن EEprom و چک کردن شاسی ها و چک کردن بک لایت LCD (که توی PCB که خودم طراحی کردم بک لایت همیشه روشنه و نیازی به تست در این قسمت نیست) و چک کردن رله و چک کردن فرکانس میکرو و فیوزبیت مربوطه هست.

2. در قسمت دوم باید سورس برنامه Pre-flight2 در بسکام باز کنید و به جای XXXXX مقدار خازن 100 نانویی که با یک LC متر دیگه اندازه گرفتید رو به پیکو فاراد وارد و سپس کامپایل کرده و فایل هگز رو پروگرام کنید:
                      'Enter here the value of YOUR Elm calibration capacitor in pF's
                      Const C_cal1 =XXXXX
                      (کار هایی که باید در این قسمت انجام بدید رو خودتون بخونید)

3. در قسمت سوم باید سورس برنامه Pre-flight3 رو در برنامه بسکام باز کنید و به جای XXXXX مقدار خازن 10 نانویی که با یک LC متر دیگه اندازه گرفتید رو با ضریب 0.1 پیکوفاراد وارد و سپس کامپایل کرده و فایل هگز رو پروگرام کنید:
                      'Enter here the value of YOUR Elcie's cal cap : but in 0.1 pF's !!!
                      Const C_cal2 =XXXXX
                      (کار هایی که باید در این قسمت انجام بدید رو خودتون بخونید)

4. در قسمت چهارم و کامپایل نهایی باید سورس برنامه Elmcie2_0.bas رو در بسکام باز کنید و سپس اعدادی که در مراحل قبلی بدست اوردید و روی کاغذ نوشتید رو در قسمت "User_customizing" برنامه وارد کنید
                      (شرح کامل تمام کار هایی که باید انجام بدید و اعدادی که باید بدست بیارید رو خودتون توی فایل word بخونید)

خیلی ساده و مختصر توضیح دادم باز اگه سوالی براتون پیش اومد بپرسید

سلام. اگه بخوام یه دونه از lc متری که ساختی را بخرم. چقدر برام هزینه داره. البته با تضمین کارکرد صحیح.
                      دوست عزیز پیام خصوصی بدید صحبت کنیم.

دیدگاه

ببخشید ،اما شما جواب سوال اصلیه من رو ندادید..من فقط میخوام بدونم خازن 1n و 100n که واسه کالیبره کردن هستش تو چه مرحله ای و وقتی دستگاه چه پیامی داد باید به دستگاه وصل کنم و عددش رو یادداشت کنم..میدونم خیلی مزاحمتون شدم..اما اخه من همه چیز رو تهیه کردم ( منظورم جهبه و pcb هستش) ،خداییش حیفه بخاطر یه مشکله کوچک بی خیالش بشم..اگه ممکنه راهنماییم کنید..ممنون

دیدگاه

ضمنا" وقتی پیام conn. cal-elm روی lcd میاد منظورش چیه و باید چی رو وصل کنیم؟

دیدگاه

ببینید دوست عزیز معلومه اصلا فایل word رو نگاهم نکردید! این قسمت رو ببینید:
                            Conn. Cal_Elm
                            and press Null

- Do so
                            - It performs 8 measurements and shows
                            Elm_low_range
                            and a number

write these down
                            - press Null
                            - It performs 8 measurements in high range
                            Elm_hi_range
                            and a number

write these down
                            - Press Null again
                            نوشته های ابی رنگ روی LCD نمایش داده میشه
                            نوشته های مشکی کارهایی هست که باید انجام بدید
                            نوشته های قرمز میگه چه چیز هایی رو باید روی کاغذ بنویسید

خب معلومه دیگه وقتی پیام conn. cal-elm نشون میده یعنی باید خازن کالیبراسون elm رو متصل کنید که اندازه ای بین 100 نانو تا 1 میکرو فاراد میتونه داشته باشه (همه اینها توی فایل word گفته شده)

دوست عزیز فایل word رو کامل و با دقت بخونید و اجرا کنید اونوقت اگر مشکلی داشتید من در خدمتم

دیدگاه

بازم مزاحمت :redface: من بالاخره تونستم قسمت اندازه گیری خازن رو راه بندازم..البته نصفه و نیمه..فقط اگه ممکنه بگید قسمت اندازه گیری سلف رو چطوری باید کالیبره کنم..چون راجع به کالیبره ی سلف توی word چیزی ننوشته..

دیدگاه

خب خداروشکر! ولی اصلا چیزی نداره خیلی اسون تر از اونیه که فکر میکنید! نمیدونم چرا دوستان تا یه متن انگلیسی رو میبینن فکر میکنن خیلی سخته و عذا میگیرن برای خوندنش؟ oo:
                                کالیبره کردن سلف متر با همون کالیبره کردن توسط خازن 1 نانویی هست که در روال برنامه "Pre-flight3.bas" انجام میشه. کامل و با دقت بخونید متوجه میشید. اصلا از کلمات قلمبه و سلمبه و ادبیاتی استفاده نشده بخدا!
                                در حد دوم دبیرستان هم که ادم زبان بدونه راحت میتونه متوجه بشه

منظورم از کمک کردن دوستان برای ساخت این LC متر اینه که فرد اول تمام مراحل کالیبراسیون و پروگرام کردن رو خونده باشه و فهمیده باشه اونوقت اگر اشکالی داشت من در خدمتم. بعضا دوستانی هستند که اصلا فایل word رو باز نکردن و توی پیام خصوصی هی سوال میپرسن. دارم به همون نتیجه ای میرسم که دوستان پیشکسوت و اساتید سایت بهش رسیدن که گذاشتن پروژه ای در سایت واقعا دردسر هست و ثوابش به کباب شدنش نمیارزه متاسفانه :sad:
                                به همین دلیله که چند تن از اساتید دیگه اصلا مایل نیستن به سایت بیان نیازی به اسم بردن نیست خودتون متوجه شدید حتما...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X