اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع ت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلا&#

سلام
    این مدار و برنامه مطمئن هستید برای آند مشترک هست؟ چون تا جایی که یادمه و در پروتئوس الان تست کردم در کاتد مشترک باید به پایه های ABCDEFG ولتاژ داد و به پایه های 1234 منفی داد تا روشن بشه (برنامه شما اینجوری هست یعنی 123 بیشتر منفی و ABCDEFG هم بیشتر مثبت میدند)
    فکر کنم مدار شما برای کاتد مشترکه
    درسته :-?? :-/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
      فکر کنم مدار شما برای کاتد مشترکه
      درسته :-?? :-/
      آند مشترک ، 1234 > مثبت و ABCDEFG > منفی

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
      این رو نگاه کنید ...
      همه رو گفته به غیر اون دو تا نقطه ...
      جالب اینجاست که دونقطه رو پیدا کردم ولی این چهار نقطه مطابق با این نقشه نیست ...
      قطعه هیچ پارت نامبری نداره ؟
      اگر نقطه ممیز روشن نمیشه ، نگران نباشید از نقطه پایین ساعت میشه به عنوان ممیز تاریخ استفاده کرد ...

- اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
      ارتباط با من : ir02x6
      طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
        قطعه هیچ پارت نامبری نداره ؟
        بقلش نه
        ولی روی اون برد دولایه ای که پشتش هست دوتا شماره نوشته تو گوگل زدم گوگل بدبخت هنگ کرد

نوشته اصلی توسط ir02x6
        اگر نقطه ممیز روشن نمیشه ، نگران نباشید از نقطه پایین ساعت میشه به عنوان ممیز تاریخ استفاده کرد ...
        نه نمیشه ...
        جفتش به هم وصله ....
        [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
        معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
        معرفی نرم افزار Codewizard PWM
        با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

در پست قبلیم هم منظورم کاتد بود اشتباهی آند گفتم آخه مدار شما بیشتر به کاتد مشترک میاد
          چون در مدار و برنامه شما پایه های 1234 بیشتر اوقات منفی میدند و ABCDEFG هم بیشتر مثبت

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلا&#

در پست قبلیم هم منظورم کاتد بود اشتباهی آند گفتم آخه مدار شما بیشتر به کاتد مشترک میاد
            چون در مدار و برنامه شما پایه های 1234 بیشتر اوقات منفی میدند و ABCDEFG هم بیشتر مثبت
            بله درسته ،
            چون تمامی سون سگمنت ها با هم روشن نیستند و به ترتیب فقط یکی از اون ها یک لحظه روشن میشه ...

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع تغذیه خازن

نوشته اصلی توسط کوروش بزرگ
              یعنی پیدا کردن پایه های یه سون سگمنت انقد پیچیده اس که دارید تحلیلش میکنید :mrgreen:
              بابا من که دیگه PHD این 7Segment رو گرفتم ... :mrgreen:
              ولی این چیزی که دارم به خدا اتیغه است ...

اضافه شده در تاریخ :
              خب جنس به روز بخر چیه رفتی از سگمنت های دوران کهن استفاده میکنی :mrgreen: یعنی مثبت منفی که میزنی اصلا اون ممیزها روشن نمیشه؟
              نه ...
              تمام پایه ها رو هم منفی و مثبت کردم ...
              ولی اصلا نمیشه ...
              شاید واقعا اصلا روشن نمیشه ... هااا؟؟ :cry: :cry2:

اضافه شده در تاریخ :
              میگم یه های ولتاژ بده بترکونش عکس متلاشی شدنشم بذار کمی خنده کنیم :mrgreen: با چند ولت تست کردی؟
              اگر های ولتاژ داشتم که همون ظهر انجام میدادم ...
              اولش با 2 ولت بدون مقاومت ...
              بعدش با 5 ولت با مقاومت 330 اهم
              با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع تغذیه خازن

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
                خرج رو دستمون ننداز ... :mrgreen: من و که میشناسی ... کله کنم ... دیگه هیچی ...
                تابستونی که تهران رفتم چند تا نمونه خریدم ...
                نمیدونم شایدم سوخته ... ولی چرا واقعا یه دیتاشیت توی این دنیا پیدا نمیشه ؟؟؟ چرا ؟؟؟ :angry: :angry: :angry:
                سلام مهندس جان
                اگر میتونید عکسی از 7سگمنت خودتون بگیرید و قرار بدید ببینم باهاش کار کردم
                چون اون موقع ها وقتی اسمبلی کار میکردم بجای lcd کاراکتری از 7سگمنت استفاده میکردم و انواع 7سگمنت استفاده کردم اگر قدیمی باشه و ساخت جدید نباشه شاید بتونم کمکی کنم (هنوز کلی مدارهای اون موقع با 7سگمنت های متفاوت دارم).

دیدگاه

سلام مهندس جان
                  اگر میتونید عکسی از 7سگمنت خودتون بگیرید و قرار بدید ببینم باهاش کار کردم
                  چون اون موقع ها وقتی اسمبلی کار میکردم بجای lcd کاراکتری از 7سگمنت استفاده میکردم و انواع 7سگمنت استفاده کردم اگر قدیمی باشه و ساخت جدید نباشه شاید بتونم کمکی کنم (هنوز کلی مدارهای اون موقع با 7سگمنت های متفاوت دارم).
                  سلام عزیزم

ولی رنگش سبزه ...
                  با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع تغ

[glow=green,3,300]سلام ، سورس برنامه به پست اول اضافه شد !
                    همچنین تاپیک پاکسازی شد ![/glow]

[hr]

[shadow=red,left]دوستانی که قصد توسعه کد رو دارن لطفا موارد زیر رو رعایت کنند :[/shadow]
                    1- هر نوع تغییر ( افزودن - ویرایش - حذف ) کد باید به فرم زیر انجام شود :
                    [code=vb]
                    ' { Taghirate anjam shode - Name farde code nevis - Tarikh
                    CODES
                    ' } Taghirate anjam shode - Name farde code nevis - Tarikh
                    [/code]

2- در صورت تغییر کد و شماتیک ، لطفا تغییرات جدید را ضمیمه کنید .

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع تغذیه خا

سلام.
                      پروژه جالبی است. برای من که تازه کارم خیلی عالیه. من فقط می خوام یه گوشه کوچیک از پروژه را انجام بدم و اون هم تایمرش
                      برای این کار از تایمر دو کریستال 32768 استفاده کردم. ولی هنگامی که توی پروتئوس شبیه سازی می کنم اصلا درست کار نمی کنه
                      می خواستم بدونم شماها که این پروژه( پروژه عظیم) را انجام دادن با مشکل من مواجه شدن؟
                      آیا باید هنگام تولید فایل هگز فیوز بیت ها را تنظیم کنیم ( البته برای شبیه سازی توی پروتئوس)
                      دنیا آنقدر وسیع هست که برای همه مخلوقات جایی باشد پس به جای آنکه جای کسی را بگیریم تلاش کنیم جای واقعی خود را بیابیم

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع تغذیه

نوشته اصلی توسط seda...
                        سلام.
                        پروژه جالبی است. برای من که تازه کارم خیلی عالیه. من فقط می خوام یه گوشه کوچیک از پروژه را انجام بدم و اون هم تایمرش
                        برای این کار از تایمر دو کریستال 32768 استفاده کردم. ولی هنگامی که توی پروتئوس شبیه سازی می کنم اصلا درست کار نمی کنه
                        می خواستم بدونم شماها که این پروژه( پروژه عظیم) را انجام دادن با مشکل من مواجه شدن؟
                        آیا باید هنگام تولید فایل هگز فیوز بیت ها را تنظیم کنیم ( البته برای شبیه سازی توی پروتئوس)
                        سلام ، دوست عزیز این مدار تو پروتئوس جواب نمیده ،،،

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلادی) + دما + سون سگمنت + منبع تغذیه خا

کلا مدارهایی که با کریستال خارجی هستند قابل شبیه سازی نیستند؟
                          حتما باید به صورت عملی چک کرد؟
                          دنیا آنقدر وسیع هست که برای همه مخلوقات جایی باشد پس به جای آنکه جای کسی را بگیریم تلاش کنیم جای واقعی خود را بیابیم

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] ساعت دقیق (باDS1307) + تاریخ (شمسی,میلا

نوشته اصلی توسط seda...
                            سلام
                            نه اینطوری نیست، مدارات با کریستال خارجی در پروتئوس جواب میده
                            یکی از دلایل جواب ندادن این پروژه تو پروتئوس اینه که پروتئوس این دو نوع 7 سگمنت نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seda...
                              برای تایمر دو نیازی نیست که کریستال خارجی بگذارید ... خودش فرکانس برای خودش درست میکنه ...
                              پس نیازی نیست که توی پروتئوس بگذارید ...

اما برای فرکانس اصلی میکرو باز هم نیازی به کریستال نیست ولی باید کاهایی زیر را انجام داد ...

موفق باشید
                              با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

ممنون از تلاش همه ی دوستان
                                خسته نباشید و خدا قوت
                                اما یه نکته !
                                واسه من که الان سر به این تاپیک زدم واقعا گیج کننده بود !
                                میتونم خواهش کنم هر کدوم از دوستان که به این برنامه تسلط کافی داره برنامه را قسمت به قسمت توضیح بده !
                                البته همون برنامه ساده اول که فقط نمایش تاریخ شمسی و ساعت هست !

بازم تشکر از همتون که اینقد مصمم و قاطع کار می کنید تا این پروژه به نتیجه ای رضایت بخش برسه .

امیر مسعود مقدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X