اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانه LCDآ‌ گرافیکی AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کتابخانه LCDآ‌ گرافیکی AVR

با سلام.
    با زحمات همکاران در معاونت علمی آموزشی، قصد داریم برای قطعات مختلف و پرکاربرد کتابخونه هایی رو جمع آوری کنیم که اولا توابع متنوعی و کاربردی رو داشته باشن و ثانیا با توضیحات کافی باشن تا کاربرا بتونن به راحتی از اونها استفاده کنن.
    اولین کتابخونه ای که کار شده کتابخونه LCD گرافیکی هست که برای چند نوع از پروسسور های مختلف با قابلیت های مناسبی پیاده سازی شده.
    از طرف تمامی کاربران این بخش از آقای محمد فخر و آقای محسن قاسم پور تشکر میکنم.
    ---
    کاربران عزیز می تونن از این کتابخونه در پروژه های مختلفشون استفاده کنن و هر نقصی درش دیدید یا پیشنهادی برای بهتر شدنش دارید همینجا مطرح کنید تا بتونیم بمرور و با کمک همه شما عزیزان این کتابخونه ها را کامل کنیم.

[s]http://dlc.eca.ir/index.php?act=view&id=101[/s]

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...5847#msg355847

با سپاس
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

پاسخ : کتابخانه LCDآ‌ گرافیکی AVR

سلام.واقعا ممنونم.دست شما درد نکنه.
    فقط من با این برنامه glcd_editor مشکل دارم.هر عکسی از نوع bmp را که در آن Load می کنم این پیغام را می دهد:
    Bitmap size is invalid!
    و فونت را درست نمی کند.شما همچین مشکلی ندارید؟ چی کار کنم که درست بشه؟
    فکر کنم مشکل از اینه که رزولوشن عکس که باید 64*128 باشه, نیست.خب من هر عکسی را Resize می کنم نمی توانم رزولوشنش را به این مقدار برسانم.(با ACDSee)
    یعنی مشکل از اینه؟
    یه سوال دیگه: حتما رزولوشن باید 64*128 باشه؟ نمی شه کمتر باشه؟ بیشتر چطور؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز....
      این کتابخونه قابلیت نمایش bmp با سایز 128*64 و کمتر رو داره......acdsee برای کار های گرافیکی ضعیفه......شما باید عکست از نوع bmp یک بیتی باشه....این کار رو میتونی با فوتوشاپ انجام بدی.....

دیدگاه

سلام.
        ممنونم.نمی شه با نرم افزار دیگه ای این کار را انجام داد؟ کی حوصله داره فتوشاپ را نصب و رجیستر کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط regiona
          سلام.
          ممنونم.نمی شه با نرم افزار دیگه ای این کار را انجام داد؟ کی حوصله داره فتوشاپ را نصب و رجیستر کنه.
          سلام.
          من برای کار دیگه ای با نرم افزار Paint خود ویندوز اینکار رو کردم، فکر میکنم برای کاربرد شما هم بشه با Paint اینکار رو انجام داد.
          موفق باشید.
          شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
          هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
          چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

سلام
            در راهنمای که گذاشتید تفاوت glcd_DrawF(Pat و glcd_Draw(Pat رو متوجه نشدم میتونید کمی بیشتر توضیح بدید
            ممنون

دیدگاه

سلام.آقا من فتوشاپ را نصب کردم و یک نقاشی در Paint کشیدم و در قسمت Save as type گزینه اول یعنی Monochrome Bitmap را انتخاب کردم.بعد با فتوشاپ بازش کردم و Save as را انتخاب کردم و بصورت Bmp یک بیتی ذخیرش کردم.بعد با فتوشاپ Resize کردم که تقریبا شد 64*95 یعنی از 64*128 کمتر.اما وقتی رزولوشنش را کم کردم (یعنی همون 64*95 که شد) تقریبا هیچی از عکس باقی نمی مونه که بشه دیدش.با اینحال بازم وقتی در برنامه glcd_editor بازش کردم همون پیغام قبلی را داد و دوباره قبولش نکرد.
              اگه ممکنه مراحل کار را توضیح بدهید.
              مثلا همین عکسی که توی مثال پروتئوس آوردید و اسم سایت روش نوشته شده را چطوری به فونت تبدیل کردید؟ اگه ممکنه توضیح بدید.
              ممنونم.

دیدگاه

دوباره سلام.آقا ببخشید.ارسال قبلی را نادیده بگیرید.مشکل حل شد.اشتباه من این بود که از اول با فتوشاپ کار نکردم و تصویر را در محیط Paint می کشیدم.
                در مورد سوال دوستمون.فرقش اینه که در دستور glcd_Draw فونت مورد نظرت در حافظه SRAM قرار داره.اما در glcd_drawF فونت در حافظه flash قرار داره.شما همیشه از glcd_drawF استفاده کن و فونت را در حافظه flash با دستور flash unsigned char ذخیره کن تا sram میکرو پر نشه.چون چیزی که زیاده حافظه flash است .اما مقدار sram کمه.(منظورم از فونت همون آرایه تصویره)

دیدگاه

به نام خدا
                  سلام دوستان :biggrin: آقا دمتون گرم گل کاشتید :applause: :applause: :applause: من دانلودش کردم خیلی باحال بود می خواستم بپرسم ممکنه در آینده توابع مهمی مثل کشیدن دایره و خط و غیره به اون اضافه بشه اگر جواب سوالام رو بدید خیلی ممنون می شم در پایان ضمن تشکر دوباره از شما دوستان عزیز آرزوی موفقیت روز افزون شما را از خداوند متعال دارایم :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط microtecknic
                    به نام خدا
                    سلام دوستان :biggrin: آقا دمتون گرم گل کاشتید :applause: :applause: :applause: من دانلودش کردم خیلی باحال بود می خواستم بپرسم ممکنه در آینده توابع مهمی مثل کشیدن دایره و خط و غیره به اون اضافه بشه اگر جواب سوالام رو بدید خیلی ممنون می شم در پایان ضمن تشکر دوباره از شما دوستان عزیز آرزوی موفقیت روز افزون شما را از خداوند متعال دارایم :bye
                    سلام

بله حتما ، هدف از ارائه این کتابخونه ها هم دریافت پیشنهادات شما برای رفع عیب ، ارتقاء و تکمیل کتابخونه هاست .
                    حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

سلام
                      من از این کتابخونه استفاده کردم.خیلی عالی بود بعد از این که با dspic نتونستم GLCD رو را بندازم(انواع و اقسام کد ها رو استفاده کردم ولی....) و کلی وقتم رو گرفت،مجبور شدم دیتامو برا نمایش بفرستم به avr و این کتابخونه خیلی حال داد.
                      به نظر من بزرگترین مزیتش اینه که میشه LCD رو بصورت یه تیکه دید واین خیلی کار رو راحت کرده. :agree:
                      جسارتا"چند تا پیشنهاد :
                      یه تابع به اسم glcd_clear هست.حالا اگه یه تابع هم باشه که تمام پیکسل ها رو روشن کنه خوبه.مثلا اسمش هم باشه glcd_Fill (همچین تابعی توی کتابخونه Mikro c هست)درسته که میشه یه عکس گذاشت ولی حافظه.... :NO:
                      اگه امکان انتخاب فونت هم باشه خیلی عالیه.همچنین امکان تنظیم سایز فونت.
                      یا رنگ فونت!! مثلا پارامتر 1=سفید 2=سیاه 3=پیکسل ها یکی در میون معکوس(خیلی قشنگ میشه) البته چندان ضرورتی هم نداره.همینجوری هم کار آدم را میوفته.
                      در کل از دست اندرکاران تشکر ویژه می کنم. :applause:
                      یه سوال هم دارم
                      اون فونت حرف E رو با چه نرم افزاری طراحی کردید؟من می خوام یه فلش(پیکان) درست کنم .چطور میتونم این کار رو کنم؟از نرم افزار Font استفاده کردم ولی اون چیزی رو که باید نشون نمیداد!
                      یه نرم افزار تو سایت دیده بودم که یه صفحه 64*128 پیکسلی داشت هر شکلی میخواستی رسم میکردی،الان هر چی میگردم پیداش نمی کنم!!
                      چقدر حرف زدم!! :surprised:

دیدگاه

سلام دوست عزیز.....فکر کنم نرم افزاری رو که نیاز داری تویه همین پکیجی که دریافت کردی باشه....البته یه نرم افزار دیگه هم قرار بود بهش اضافه بشه که نمیدونم شده یه نه....... در مورد تنظیم فونت باهات موافقم..کار جالبیه ولی میشه بگی که روشن کردن کل پیکسل ها کجا کاربرد داره.......؟

دیدگاه

درسته glcd_editor هست.ولی این حرف E که شما استفاده کردید،فرمتش فرق می کنه! با glcd_editor تولید نشده!!
                          واسه کار من میشه به صورت عکس گذاشت(کل صفحه) ولی من میخوام فقط یه گوشه از صفحه یه فلش نشون بدم.(بقیه صفحه دست نخوره)می خوام منو درست کنم!
                          درمورد کاربرد روشن کردن پیکسل ها همین جوری به ذهنم نرسید اینو تو کامپایلرهای دیگه دیدم.ولی استفاده ای که ازش کردم این بود که در شروع کار lcd با یه delay(که اولش کم بود بعد زیاد شد) چشمک میزد!باحاله .امتحانش کنید!
                          اگه در مورد اون E راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.

دیدگاه

سلام
                            ممنون
                            از این نرم افزار
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=11467.msg50734
                            استفاده کردم درست شد.

دیدگاه

سلام

دوستان تصاویر باید با این فرمت باشند :

حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X