اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای فیوز بیت های سری PIC18f

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای فیوز بیت های سری PIC18f

سلام نوید جان.......برنامه برای کدوم کامپایلره.....من با mcs و proton امتحان کردم syntax error میده.؟؟؟؟
    دست هایی که کمک میکنند از دست هایی که دعا میکنند مقدس ترند....کوروش کبیر

دیدگاه

درود
      امین جان این برنامه اسمبلی هست و من با همون MPLAB اون رو اسمبل کردم. تنظیمات فیوز بیت رو توی برنامه انجام دادم که دیگه لازم نباشه توی تنظیمات پروگرامر دستکاری کنید، من خودم برنامه melab programmer رو که باز میکنم این فایل hex رو open میکنم فیوز بیتها به همین حالت که توی برنامه نوشته شده در میاند و فقط Program رو میزنم و میریزمش توی میکرو. ( پاک کردن خودکار و verify کردن و ... به صورت اتوماتیک رو تیک کردم که فقط Program رو میزنم )
      شما هم این فایل Hex رو قرار بده خودش تنظیمات فیوز بیت رو بعد از Open کردن مطابق برنامه انجام میده و لازم نیست تغییرش بدید، از کریستال 4 مگا استفاده کنید، اگر جواب بده احتمال زیاد 20 هم جواب میده چون من 4 رو هم در حالت HS قرار دادم ( 20 مگا ندارم اینجا که امتحان کنم )
      اگر باز هم مشکلی بود تا اونجا که بتونم همفکری میکنم:

http://navidt.persiangig.com/Electronic/1.HEX
      از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
      هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
      اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
      اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
      شاد و موفق باشید

دیدگاه

امین جان اگر پروگرامر شما تغذیه رو از USB میگیره فیوزبیت LVP رو موقع برنامه نویسیی غیر فعال نکنید. من دوتا 18F452 رو با پروگرامر های نوآوران که تغدیه رو از USB میگیرند برنامه ریزی کردم، هر دو درست و بدون مشکل جواب میدادند ( یکی با اسمبلی یکی با C ) اونی که فیوزبیت LVP رو توش غیرفعال کرده بودم رو پروگرامر نمیتونه دیگه پاک کنه و برنامه ریزی کنه ، اونیکی که این فیوز بیت رو فعال گذاشتم هم اوضاع بهتری داره اما باز هم مشکلاتی با پاک شدن داره و درست پاک نمیشه، چیزی که برام روشن هست اینه که مشکل از همین پروگرامر ها هست و به احتمال خیلی زیاد هم برمیگرده به تغذیه پروگرامر ( نه تغذیه میکرو در مدار ) اما راه حل داره، فرصت امتحان کردن راه حل رو پیدا نکردم و حالا دوباره مسافر هستم، اگر فرصت شد و مشکل این پروگرامر کامل حل شد همینجا توضیحات لازم رو مینویسم.
        از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
        هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
        اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
        اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
        شاد و موفق باشید

دیدگاه

مرسی از راهنمایی هات نوید جان....من هنوز وقت نکردم برنامه رو امتحان کنم ...درگیره یه پروژه ی جدیدم......تا چند وقت دیگه بازم تست میکنم ببیینم مشکل نویز برطرف میشه یا نه!!!!

دیدگاه

امین جان من پروگرامر رو به کامپیوتر خودم که زدم کلا مشکلات حل شد، حالا هم پاک میشه هم درست نوشته میشه.
            این برنامه ساده رو توی CCS کامپایل کن و فایل HEX رو مستقیم بریز توی میکرو ( تنظیمات فیوز بیت در برنامه انجام شده ) فرکانس 4 مگا هست اما در حالت HS. اگر جواب گرفتی بعد 20 مگا رو هم امتحان کن، من 20 مگا نداشتم وصل کنم.
            ببخشید مختصر توضیح دادم اگر جایی مبهم بود یا توضیحات بیشتر لازم بود باز میام مینویسم، حالا یکم عجله دارم.

#include "18F452.h"
            #use delay(clock=4000000)
            #fuses HS,NOPROTECT,OSCSEN,NOBROWNOUT,NOWDT,PUT,STVREN,NO DEBUG,LVP,
            #fuses NOWRT,NOWRTD,NOWRTB,NOWRTC,NOCPD,NOCPB,NOEBTR,NOEB TRB

void main()
            {
            output_d(0x00);
            set_tris_d(0x00);
            while(1)
            {
            output_d(0xff);
            delay_ms(3000);
            output_d(0x00);
            delay_ms(3000);
            }
            }
            شاد و موفق باشید

دیدگاه

امین جان فکر میکنم دقیقا فهمدیم علت مشکل شما چی بوده، بر میگرده به فیوزبیت LVP.
              اگر LVP رو فعال قرار دادید باید پایه PGM رو به وسیله یک مقاومت ( مثل 4.7 کیلو ) PULL DOWN کنید ( به زمین وصل کنید ) اگر نمیخواید این کار رو بکنید باید LVP رو غیرفعال کنید. من هم LVP رو که فعال کردم دقیقا همون حالاتی که شما فرمودی رو پیدا کرد مدارم، بعد که تحقیق کردم فهمیدم قضیه از این قراره.
              اگر احیانا این کارها رو هم انجام دادی و باز هم نشد خبر بده تا بیشتر بررسی کنیم ولی فکر میکنم حل بشه دیگه من با CCS و HI-TECH PICC18 و اسمبلی سه تا برنامه متفاوت نوشتم همشون با رعایت این اصل بدون مشکل کار کردند.
              شاد و موفق باشید

دیدگاه

سلام
                من این فرم رو تازه دیدم
                من با pic18f452 pic18f8722 کار کردم با حالتهای hs hspll xt هیچ مشکلی هم نداشته من با میکروبیسیک کار میکنم و با epic پروگرم میکنم پروگرامر من هم مال میکروهرتزه پارسال 10 تومان خریدم
                الکی هم نگو که مشکل از pic هست :bye
                شوخی کردم

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Study
                  امین جان فکر میکنم دقیقا فهمدیم علت مشکل شما چی بوده، بر میگرده به فیوزبیت LVP.
                  اگر LVP رو فعال قرار دادید باید پایه PGM رو به وسیله یک مقاومت ( مثل 4.7 کیلو ) PULL DOWN کنید ( به زمین وصل کنید ) اگر نمیخواید این کار رو بکنید باید LVP رو غیرفعال کنید. من هم LVP رو که فعال کردم دقیقا همون حالاتی که شما فرمودی رو پیدا کرد مدارم، بعد که تحقیق کردم فهمیدم قضیه از این قراره.
                  اگر احیانا این کارها رو هم انجام دادی و باز هم نشد خبر بده تا بیشتر بررسی کنیم ولی فکر میکنم حل بشه دیگه من با CCS و HI-TECH PICC18 و اسمبلی سه تا برنامه متفاوت نوشتم همشون با رعایت این اصل بدون مشکل کار کردند.
                  نوید زدی تو خال دقیقا همین چیزیه که گفتی...من همش با خودم فکر میکردم این گزینه LVP واسه چیه....چون توی پروگرامر نوآوران ولتاژ vpp پراگرامر 13 ولته و دیگه گزینه Low Voltage Programing بدرد نمی خوره....البته بکارم که نیومده تازه الان میفهمم علت همه ی این بدبختی ها همین LVP است....همین جا می خوام ازت یه تشکر جانانه بکنم :applause: :wow: ..........در ضمن واسه ی دوستان دیگه هم بگم که این مشکل فقط با پروگرامر نوآوران وجود داره و با پروگرامر میکرو هرتز( LPT , USB ) همچین مشکلی وجود نداره....!!!!

دیدگاه

خواهش میکنم امین جان کاری نکردم، حوشحالم که تونستم کمکی بکنم و علت اصلی مشکل رو با هم پیدا کنیم. :smile:
                    زمانی که شما LVP رو برای پروگرام کردن در ولتاژ پایین انتخاب میکنید باید تکلیف میکرو رو با پایه PGM مشخص کنید، اگر اون رو pull down نکنید این پایه در حالت شناور میمونه و باعث میشه میکرو درست در حالت اجرای برنامه قرار نگیره و یک نویز کوچک میتونه تغییر وضعیت این پایه و در نتیجه تغییر وضعیت عملکرد میکرو رو در پی داشته باشه، به همین خاطر باید حتما با مقاومت زمین بشه تا در وضعیت صفر قرار بگیره، مثل MCLR که اگر pull up نشه میتونه باعث Reset شدن میکرو بشه. اما اگر در هنگام تنظیمات LVP رو غیر فعال کنید دیگه لازم نیست نگران PGM باشید و از پایه میتونید به صورت I/O دوطرفه بدون مشکل استفاده کنید و هم جریان رو سورس کنید هم سینک کنید.
                    شاد و موفق باشید

دیدگاه

سلام
                      دوستان

کسی هست راهنمای فارسی برای کارکردن با نرم افزار EPIC Programer را داشته باشه ؟؟

اگر ممکن هست یه نفر در مورد گزینه های موجود تو منوی Configuration این نرم افزار توضیح بده .

ممنون
                      موفق باشید :smile:
                      [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
                      ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

وااااااای از همه ممنونم.
                        بعد از یک عالمه وقت بالاخره مدارم کار کرد :-) مرسی دوستان

دیدگاه

من با این میکرو کار کردم.
                          همچین مشکلی که میگیدو فقط تو همون موقعی داشتم که پایه MCLR آزاد باشه ؟؟؟ عجب مشکلاتی داری ؟؟
                          یک مشکل دیگه ای که داشتم این بود که وقتی که پروگرام میکردم تیک پروگرام فیوز بیت هارو نزده بودم بعده پروگرام
                          فیوز بیتهارو پروگرام میکردم از 10 تا یکیش جواب مبداد که تیکشو زدم بعد پروگرام خودش فیوز بیتهارو پروگرام میکرد مشکلی نداشت
                          البته نمیدونم ربتش چی بود :mrgreen: البته پروگرامر من TNM هست.
                          شایدم تو برنامت یک پایه ورودیه مقاومت پولاپ براش نگزاشتی تا دست میکشی یکم قاتی میکنه فکر میکنی هنگ کرده .
                          درد من تنهائی نیست . بلکه مرگ ملتی است که گدائی را قناعت و بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند میدانند . گاندی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X