اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

mplab c18 & usart

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

mplab c18 & usart

با سلام خدمت دوستان عزیز
    آیا کسی از دوستان با کامپایلر mplab c18 به زبان c با میکروکنترلر pic18f452 کار کرده است
    در رابطه با کار با usart سوالاتی داشتم اینکه usart برای چه کار هایی استفاده می شود و یک مثال از چگونگی فعال کردن وکار با آن می خواستم

با تشکر
    *** کم رنگ ترن قلم جهان از. پررنگ ترن حافظه  جهان ماندگارتر است ***

پاسخ : mplab c18 & usart

فکر میکنم قبلا به این سوال جایی جواب دادم ولی دوباره مینویسم !
    راستش من کامپایلر C18 رو گیر نیاوردم که باهاش کار کنم ولی در مورد USART اگر سوالی دارید شاید بتونم کمک کنم. این ماژول برای ارسال و دریافت سنکرون یا آسنکرون به صورت 8 بیتی یا 9 بیتی استفاده میشه و به صورت دوطرقه میتونید اطلاعات رو بفرستید و دریافت کنید. کاربردهای زیادی داره، شما با هر سیستمی که با این پروتکل کار کنه میتونید توسط این ماژول ارتباط برقرار کنید، مثلا با پورت Com کامپیوتر و خیلی چیزهای دیگه.
    در مورد نحوه راه اندازی و ارسال دریافت توسط این ماژول بهترین راهنما همون دیتاشیت 18F452 هست، شما اگر با انگلیسی مشکلی ندارید اون رو مطالعه کنید اگر جایی متوجه نشدید هر کدوم از دوستان که اطلاع داشتند حتما کمک خواهند کرد.
    موفق باشی.
    از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
    هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
    اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
    اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
    شاد و موفق باشید

دیدگاه

پاسخ : mplab c18 & usart

سلام

فکر کنم مشکل با لینک زیر حل بشه

http://www.microchipc.com/sourcecode/index.php#serial
      :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X