اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شناسایی میکروکنترلر ۴۴ پین مخدوش

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شناسایی میکروکنترلر ۴۴ پین مخدوش

یه آی سی میکروکنترلر ۴۴ پین smd مخدوش شده به چه صورت باید شناسایی کرد؟

اینم نقشه وصل شدن این میکروکنترلر به این قطعات هست که نقشه اش در آوردم میکروکنترلر از مدار با هیتر جدا کردم و پشتش این موارد نوشته به نظر شما با حروف پشت میشه شناسایی کرد؟ این پین هدر هم کنارش نصب شده فکر کنم واسه پروگرام هست درسته؟ من میگم احتمال داره این مدل pic16f59 باشه چون کریستال به پایه ۳۲ و ۳۳ وصل شده درست میگم؟

بنده پروگرامر pickit2 شرکت شما رو دارم اگه بخوام این مدل ۴۴ پین بهش وصل کنم واسه استخراج فایل هگز به چه صورت وصل کنم نحوه سیم کشی پروگرامر به این میکروکنترلر ۴۴ پین واسم میفرستید چون تو نت هر چی گشتم ندیدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mnbvcxzaqwsx نمایش پست ها
      یه آی سی میکروکنترلر ۴۴ پین smd مخدوش شده به چه صورت باید شناسایی کرد؟

اینم نقشه وصل شدن این میکروکنترلر به این قطعات هست که نقشه اش در آوردم میکروکنترلر از مدار با هیتر جدا کردم و پشتش این موارد نوشته به نظر شما با حروف پشت میشه شناسایی کرد؟ این پین هدر هم کنارش نصب شده فکر کنم واسه پروگرام هست درسته؟ من میگم احتمال داره این مدل pic16f59 باشه چون کریستال به پایه ۳۲ و ۳۳ وصل شده درست میگم؟
      سلام و درود،
      معمولا وقتی شرکت تولید کننده برد، خودش جداگانه با استفاده از سنباده و... شماره آیسی رو پاک میکنه، به این معنی هست که از یک قطعه بازاری استفاده کرده و قطعه سفارشی و خاص و ... نیست.
      برای تشخیص بهتر میکروکنترلر اول باید پایه های تغذیه و کریستال شناسایی بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mnbvcxzaqwsx نمایش پست ها
        بنده پروگرامر pickit2 شرکت شما رو دارم اگه بخوام این مدل ۴۴ پین بهش وصل کنم واسه استخراج فایل هگز به چه صورت وصل کنم نحوه سیم کشی پروگرامر به این میکروکنترلر ۴۴ پین واسم میفرستید چون تو نت هر چی گشتم ندیدم

نحوه اتصال دادن پروگرامر به میکروکنترلر :
        PGD=ICSPDAT=RB7
        , PGC=ICSPCLK=RB6,
        VPP=MCLR
        و البته PGM هم لازم نیست.
        ضمن اینکه چنین شرکت هایی معمولا فیوزبیت حفاظت از داده میکروکنترلر هم فعال میکنن.
        ​​​​​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X