اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی sim800l با pic

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی sim800l با pic

با سلام دوستان.....متاسفانه با اینکه میکرو های pic ازمیکرو های avr صنعتی تر و جدیدتر هستن اما در ایران جا نی افتادن و اکثرا حدود۹۸ درصد اساتید همه ب همون avr بسنده کردن..بگذریم
    کسی از دوستان sim 800رو با pic راه اندازی کرده؟؟؟من قصد دارم sim 800 رو با pic راه اندازی کنم ولی خب یکم اطلاعاتم پایینه نسبت ب ارتباط با sim 800...
    دوستان کسی میتونه کمک کنه

نوشته اصلی توسط miladtandis نمایش پست ها
    با سلام دوستان.....متاسفانه با اینکه میکرو های pic ازمیکرو های avr صنعتی تر و جدیدتر هستن اما در ایران جا نی افتادن و اکثرا حدود۹۸ درصد اساتید همه ب همون avr بسنده کردن..بگذریم
    کسی از دوستان sim 800رو با pic راه اندازی کرده؟؟؟من قصد دارم sim 800 رو با pic راه اندازی کنم ولی خب یکم اطلاعاتم پایینه نسبت ب ارتباط با sim 800...
    دوستان کسی میتونه کمک کنه
    با سلام و احترام
    ارتباط با SIM800L در میکروهای AVR و PIC هر دو از طریق سریال و ارسال AT Command و دریافت پاسخ میباشد. بنابراین اگر شما از نحوه ارتباط سریال در میکروهای PIC اطلاع دارید میتوانید همان روش اجرا شده در AVR را در PIC دنبال کنید.

دیدگاه

خیلی گشتم هیج حا تو سایت های ایرانی ندیدم sim800 روباpicراه انداری کرده باشن.....من حتنا راه اندازیش میکنم و فایل برنامه و نقشه اش رو اینجا میزارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X