اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاخیر دهنده صدا با میکروی PIC

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاخیر دهنده صدا با میکروی PIC

از بین PIC ها نمیدونم. ولی بیشتر ARM ها دارن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد ایجی
      درسته .
      در pic ها ، کلاک تقسیم بر 4 میشه . یعنی با هر 4 کلاک یک دستور اجرا میشه . پس با 180MHz تقریبا میشه 40mips
      سلام

در PIC24H و dsPIC33F کلاک تقسیم بر 2 می شود ، بنابراین برای حداکثر کلاک 80MHZ سرعت 40MIPS دارند

نوشته اصلی توسط amintlk
      میکرویی که dac داشته باشه و توی بازار ایران هم باشه کسی سراغ داره..البته به غیر از xmega
      dsPIC33FJ128GP804

:bye

دیدگاه

میشه قیمتش روهم بگین ...ممنون میشم..
        دست هایی که کمک میکنند از دست هایی که دعا میکنند مقدس ترند....کوروش کبیر

دیدگاه

89000 ریال --- ایران الکترونیک

http://www.iranpicmicro.com/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Study
            با تشکر از معرفی و اطلاعات شما
            اگر سرعت کلاک CPU به 180 مگاهرتز برسه و با هر کلاک CPU بتونه یک دستوالعمل اجرا کنه سرعتش میشه 180 MIPS در صورتی که طبق فرمایش خود شما 40 MIPS هست، منظورم این هست که با هر کلاک، CPU یک دستورالعمل اجرا نمیکنه.
            و مابقی دعواهای سر pic کلاک 8 و 4 و 2 و ... . دوستان عزیز و دانشوران گرامی , در ابتدا نکاتی در مورد تفاوت معماری در مورد سه خوانواده میگم که شاید یکم یه قرونی بعضیا بیوفته :
            بابا به پیر و به پیغمبر و ...ش اصلا این شرو ورای تقسیمات کلاکی در هر خوانواده از pic با اون یکی فرق میکنه و در ضمن دوستان گرامی که به mips اشاراتی نامعلوم داشتند اصلا فکر نکنم بدونن که این چی چی هستش ( در مورد pic ها هر خواهنواده فرق میکنه ) . در مورد سمپل خودم که 24hj128gp310a بودش این نکات رو تروخدا بخونین !:
            این میکرو در حالت سیمپل تیپیکالی بدون هیچ سیخ سخت افزاری مجزا و کاملا حالت طبیعی و نرمال ، کریستال 40 مگاهرتز میخوره . اصلا بعضیا ( مثل خودم ) فقط عقده گیر دادن دارن ! اصلا نمیدونن راجع به چی میگن . این میکرو در حالت عادی بدون pll اضاف کردن ، 40 مگ کریستال میخوره و با هر کلاک کریستال یک دستورالعمل 24 بیتی ( اغلب ) رو اجرا میکنه . در صورتی که پیشرفته ترین مگای دنیا حداکثر قابلیت 8 بیت پردازش دیتا رو در هر کلاک داره . حالا با کریستال 40 مگ cpu در کلاک کامل 40 مگ کار میکنه و بدون هیچ تقسیم فرکانسی ( مگه خودتون بهش اعمال کنین که حوصلش رو ندارم اینجا راجع بهش توضیح بدم که اصلا بحث کوتاهی نیست ) کار میکنه و میشه 340mips مگا دستورالعمل در هر ثانیه ( محض اطلاع بعضیا ! ) این از اونش . اما تو پی دی اف بحث ضریب فرکانسی کاملا جداست . بعدشم مگه فلان جاشون خله که بیان اول فرکانس رو تقسیم کنن بعدش دوباره ضرب کنن ؟؟!؟!!؟!؟ خیر عزیزان . شما وقتی cpu کامپیوترتون رو overclock مکنید در حقیقت همین ضرب کننده pll رو افزایش میدین . حالا من cpu کامپیوترم q8500 هستش و من فرکانسش رو از 2.5 گیگ به 3.2 گیگ رسوندم . پس با توصیف شما باید من cpu q9900 رو خریده باشم که 6 برابر قیمتش هست !!! بابا پدر من فرزند من ... pll در کامپیوتر و میکروکنترلرها همون قضیه overclock کردن هستش . دیگه اول پی دی اف نمیان بگن این سی پی یو با اورش میرسه به خدا کلاک که !!! اصولا اور یک کار حرفه ای و در گذشته ای نه چندان دور غیر اخلاقی و غیر اصولی بوده . هنوزم که هنوزه وقتی شما اورکلاک میکنین عمر قطعه کاهش پیدا میکنه . در ضمن من اگه حالا بخوام بگم که قدرت این میکرو از حد پردازشی یک پنتیوم 3 هم میتونه بگذره ، خودش یه هفته وقت میگیره که چرا و چطور ممکنه من حلزون نمیبافم ؟! این واقعیت داره . به دلیل همین قضیه هست ( البته امکاناتش جدا ) که pic ها کلا گرانترین میکروکنترلر های دنیا هستن و پیشرفته ترینشون . حتا arm ها هم به ندرت به قدرت پردازشی pic های پیشرفته میرسن . دیگه خوانواده pic32 رو که اصلا فکرش روهم نکن که داخلشون کش l1 - l2 - l3 دارن و چیپ گرافیکی ( کارت گرافیک داخلی دارن ) و کارت صدای داخلی و شبکه داخلی و یو اس پی و ................... . عملا ساده ترین کارشون یک مدیاپلیر همه چیز خور و خونه ! arm ها در گوشی ها استفاده میشه چون ارزونتر هستن اما در صنعت و مسایل نظامی فقط از pic ها استفاده میشه که گفتم چرا .
            در آخر بله . درسته . بدون pll ( اورکلاک کردن pic ) کردن ، pic حداکثر 40mips هستش . اما وقتی اورش کنی و pll*16 رو روش بزاری اونوقت طبق خود پیدی اف میکروچیپ ( برین قسمت pll رو که همش 200 و خورده ای صفحه بیشتر نیستش رو بخونین ) کلاک سی پی یو مستقیما تا 200 مگاهرتز برابر 200mips افزایش پیدا میکنه . این که چیزی نیست ! pic32 ها تا 600 و 800 مگ هم میرسن ! فکر کردین معماری سی پی یو های اتم اینتل از کجا اومده ؟ بله سالها تو جاهای مختلف از جمله pic ها استفاده شده تا بعد اون شده . محض اطلاع های بعدی : تمامی طراحی های معماری cpu های میکرو های دنیا توسط اینتل طراحی و اختراع شده و بعد اینتل اونها رو برای استفاده ی عمومی به کمپانی های مختلف طبق شرایطی خواص ، واگذار کرده . حتا تمامی چیپ های گرافیکی دنیا بر اساس معماری های اینتل هستن . خلاصش : اینتل اگه بخواد ( البته صدها میلیارد دلار باید پول نقض قراردادهاش رو بده ! ) یه شب راست کنه ، میتونه نسل کل گرافیک و سی پی یو ها و میکروهای دنیا رو باهم منقرض کنه . بد نیست برای شروع درکش سری به کتاب های مرجع آموزش های معماری کامپیوترتون بزنین . این مطالب رو بهش تو تمام اون کتاب ها اشاره کرده است . اینتل بزرگترین غول فن آوری دنیاست که بیخود نیست جیگر ! امیدوارم همه شیرفهم شده باشن ( البته اونهایی که مشکل داشتن و هنوز بو شیر مادر میدن ! ) .
            موفق باشید . با آرزوی بهترین ها برای همتون .
            من اغلب از لحن طنز عمومی و محاورهای در مکاتباطم استفاده میکنم و به هیچ عنوان هیچ قصد سوئ و نیت بد و یا اهانت به هیچ فرد حقیقی و حقوقی را نداشته و ندارم . با آرزوی سربلندی تمامی مبتکرین و مخترعین دنیا به خصوص فارسی زبانان صادق و پاک .
            if all men are the same
            then
            why do women take so long to choose one ?

دیدگاه

For example, suppose a 10 MHz crystal is being used,
              with “XT with PLL” being the selected oscillator mode.
              If PLLPRE<4:0> = 0, then N1 = 2. This yields a VCO
              input of 10/2 = 5 MHz, which is within the acceptable
              range of 0.8-8 MHz. If PLLDIV<8:0> = 0x1E, then
              M = 32. This yields a VCO output of 5 x 32 = 160 MHz,
              which is within the 100-200 MHz ranged needed.
              دیتاشیت خود میکروچیپ .
              if all men are the same
              then
              why do women take so long to choose one ?

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X