اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اصول پروگرام PIC

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اصول پروگرام PIC

سلام
    از اساتید یه سوال داشتم که اصول پروگرام میکروکنترولر های pic چه طوریه؟
    پایه هاش چیه؟
    چطور پروگرام میشه(مثل ای وی آر که mosi اطلاعات خروجی از کلمپیوتره و...)
    و تغذیه چند ولت میخواد برای پروگرام؟(یه جا دیدم 12 ولت بهش داده بود!)
    ممنون از راهنماییتون

پاسخ : اصول پروگرام PIC

سلام.
    میکرو های pic دو پایه برای پروگرم شدن دارن . یکی PGD (خط دیتا)و دیگری PGC (خط کلاک) . برای ایجاد شرایط پروگرم شدن ، باید به پایه ی MCLR میکرو 12.7 ولت اعمال کنیم . البته به پایه های VDD باید ولتاژ 5 ولت بدید . و پایه های VSS هم که زمین میشن .

دیدگاه

من پروگرامر هایی دیدم که با سریال کار میکنند و هیچ تغذیه ای بهشون وصل نمیشه.
      در ضمن پروگرامر های usb چه طور کار میکنه؟تبدیل ولتاژ میکنه تا 12 ولت؟

دیدگاه

اگه اشتباه نکنم پورت سریال کامپیوتر بین 11- و 11+ ولت کار میکنه. و پروگرمر هم ١٢ ولت مورد نیازش رو از همینجا تأمین میکنه.
        و تا جایی که من میدونم تمام پروگرمر های USB (همانند پروگرمر های LPT) نیاز به تغذیه خارجی دارن و از ولتاز پورت نمی تونن استفاده کنن.
        باید یه ترانس ١٥ ولت واسشون بذاری.

دیدگاه

تمام پروگرمر های USB (همانند پروگرمر های LPT) نیاز به تغذیه خارجی دارن
          این رو ببینید به نظر شما چی کار کرد؟!منبعی بهش وصل نشده!
          http://usbpicprog.org/

دیدگاه

سلام
            بسیار جالب بود!!! من حرف قبلیم رو پس می گیرم (همه پروگرمر های usb نیاز به تغذیه خارجی دارن). مثل اینکه این یکی پروگرمره نمی خواست!!
            من یکم تحقیق کردم به این نتایج رسیدم :
            میکرو های pic برای پروگرم شدن ، جریان بسیار کم و ناچیزی می کشند . و مدارات بسیار زیادی به منظور افزایش ولتاژ برای جریان های کم وجود دارد . یه نمونه شو همین پایین می بینید . در مدار پروگرمر هم آن قسمتی که 3 دیود و 3 خازن وجود دارد ، بخش افزایش ولتاژ مدار می باشد .
            در مدار زیر هم اگر شما پایه control را به طور متوالی 0 و 1 کنید ، ولتاژ دوسر خازن c2 دوبرابر ولتاژ ورودی خواهد شد .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X