اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک سوال...

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یک سوال...

سلام.
    دوست خوبم اگر به همون بلاک دیاگرام هایی که پست زدی خوب نگاه کنی متوجه میشی که کار WDT همونی هست که توضیح دادم یعنی ریست شدن وقتی که میکرو هنگ میکنه.
    یعنی وقتی میکرو هنگ میکنه WDT Counter شروع به شمردن میکنه و اگر تا زمانی که Overflow میشه دستور جدیدی اجرا نشه (یعنی میکرو همچنان در حال هنگ به سر ببره) میکرو رو ریست میکنه.
    و منطور من از ساختار داخلی این نبود بلکه منظورم دقیقا ساختار داخلی فیزیکی تراشه بود.

در مورد PLL من نگفتم فرکانس کریستال تقسیم بر 4 نمیشه و ضربدر 4 میشه. بله فرکانس کریستال قبل از ورود به کلاک میکرو توسط PLL ضربدر 4 میشه و برای استفاده میکرو دوباره تقسیم بر 4 میشه پس فرکانس اجرای دستورات برابر فرکانس کریستال میشه و اگر دقت بکنید نوشتم 80 MIPS با کریستال 80MHz پس . . .
    شرمنده من ندیدم جایی رو که نوشته باشه فقط در مورد میکرو های 8 بیتی بحث میکنیم.

در مورد راحت کار کردن میکرو !!!
    این فرکانسی که در Datasheet نوشته فرکانس Safe یا همون مطمئن است و این یعنی با فرکانس 80Mhz میکرو راحت کار میکنه!
    و مثل همه ی Processor ها میتونید میکرو رو Overclock کنید. من 16F877a رو که تو Datasheet ماکزیمم فرکانس رو 10Mhz نوشته با 20MHz راه انداختم ولی طولانی مدت ازش استفاده نکردم تا اثرشو ببینم.

دیدگاه

یه بار توی یکی از کارخونه های زنجان بقل یه موتور بزرگ یه کامپیوتر بود و کنارش هم یه مدار کنترلر که از pic درش استفاده شده بود

جالب بود که نویز موتور بالا رفته و سیستم کامپیتری بر اثر نویز زیاد کلا هنگ کرده بود و اصلا کار نمی کرد ولی pic بدون پیدا کردن ذره ای اختلال به کارش ادامه می داد

دیدگاه

wdt که اصلا ربطی به نویز پذیری میکرو نداره wdt یه تایمره که شروع به شمردن میکنه و اگه overflow بشه میکرو رو ریست میکنه و برای اینه که از قرار گرفتن میکرو در وضعیت نامشخص جلوگیری میکنه یعنی اگه wdt فعال باشه باید توی برنامه بعد از مدتی پاک بشه و اگه بعد از مدتی پاک نشد باعث سرریز شدن و ریست میکرو میشه یعنی احتمالا میکرو هنگ کرده یا ما توی برنامه wdt رو پاک نکردیم از wdt برای خارج کردن میکرو از وضعیت خواب موقت هم استفاده میشه
        در مورد نویز پذیری هم روی ساختار pic کار شده تا حداقل تاثیر پذیری رو از نویزهای اطراف داشته باشه
        قیمت اون pic32 هم که تو فرم بود 13.5 و 14.5 تومنه که مشکلش پروگرامرشه که گرونه ICD2 که 56 تومنه یا باید خودمون بسازیمش که مدارش توی اینترنت هست و با 15 یا 20 تومن میشه ساختش

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X