سلام .. من واسه یک کاری به یک پروگرامر pic پارالل نیاز دارم ولی هیچ کدوم از این پروگرامر هایی که توی اینترنت هست جواب نمیده .. کسی تا حالا از این پروگرامر ها جواب نگرفته به ما هم نقشه شو بده .. با تشکر
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
پراگرامر lpt
Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X
-
پاسخ : پراگرامر lpt
با سلام به دوستان
نرم افزار melabs programmer v4.20 به نظر من بهترین جواب رو میده.
من خودمم با این کار کردم ولی تنها مشکل من با این پروگرمر به خاطر پورت پرینترش بود که با لب تاپ نمیتونستم کار کنم.
درضمن من خودم دو تا پرینتر دارم که وقتی درایورهای اینارو نصب میکنم دیگه پروگرمر کار نمیکه!! که این دومین مشکل من بود. البته این رو هم بگم که همه ی دوستایه من هم پرینتر دارن و هم با این پروگرمر کار میکنن!!oo:
امیدوارم که مثل من بد شانس نباشی! :redface:
موفق باشید
دیدگاه
-
من خودم با MELAB کار کردم و جوابم گرفتم شاید شما هم مثل من مشکل درایور پرینتر داشته باشید. درضمن یه نرم افزاری به نام WINPIC800 هست که واسه اکثر پروگرمرهای PIC رو ساپورت میکنه ولی من خودم با این نرم افزار با پروگرمر JMD کار کردم. نمیدونم با LPT جواب میده یا نه.
http://www.winpic800.com//descargas/WinPic800.zip
موفق باشید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمد ایجیواسه چه کاری میخوای؟ سری 18 رو میخوای پروگرم کنی؟
من خودم از این پروگرمر استفاده میکنم . تاحالا که خوب کار کرده . سری 18 رو هم پروگرم میکنه . ببین کارت رو راه میندازه؟دست هایی که کمک میکنند از دست هایی که دعا میکنند مقدس ترند....کوروش کبیر
دیدگاه
-
واسه درایور من فقط یک فایل icprog.sys پیدا کردم که توی فایل های سیستم کپی کردم ... همین طوریه دیگه ؟ ویندوز من 7 است ولی فکر نکنم مشکل از ویندوز باشه چون توی یک سیستم با ویندوز xp هم امتحان کردم و نشد ...دست هایی که کمک میکنند از دست هایی که دعا میکنند مقدس ترند....کوروش کبیر
دیدگاه
دیدگاه