اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در آشنایی با PIC32

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در آشنایی با PIC32

سلام دوستان :nerd:
    این تاپیکو زدم تا با تفاوتهای PIC32 با PIC اشنا بشم.
    حالا چند تا سوال از دوستان و اساتید دارم:
    1-چجوری میشه که PC (پروگرام کانتر) رو خوند و یا توش نوشت؟
    2-استک این میکرو کجاست و چجوری میشه استک و استک پوینتر رو خوند و نوشت؟

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

پاسخ : کمک در آشنایی با PIC32

یه سوال. کامپایلر c برای pic32 از چی استفاده میکنین؟ emulator چی؟ اینا تو بازار نباشن کارکردن با pic32 فعلا منطقی نیست. نظر شما چیه؟

دیدگاه

از MPLA IDE C32 محصول خود میکروچیب برای کامپایل و MPLAB SIM که داخل خود کامپایلر هست برای شبیه سازی که خیلی عالیه.شاید اگه کتاب
      Programming.32-bit.Microcontrollers.in.C.Exploring.the.PIC32.Apr. 2008.eBook-DDU رو بخونید دیکه این حرفو نمیزدید که رفتن سراغش غیر منطقیه.توی این کتاب از ADC توضیح داده تا MMC و تولید سیگنال برای تلوزیون.

دیدگاه

با سلام
        من یه فایل PDF که مربوط به خانواده PIC32 میشه رو پیدا کردم که به نظر من واسه شروع خیلی عالیه!! این فایل 1138 صفحه رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید. البته این فایل رو خود میکرو چیپ نوشته و کلا در مورد ساختار داخلی این سری و ماژولهای داخلیش به خوبی توضیح داده, امیدوارم به دردتون بخوره :icon_razz:

http://optics.csufresno.edu/~kriehn/teaching/ece191t/ece191t_files/docs/PIC32MX_Reference_Manual.pdf

درضمن تا اونجایی که من میدونم هسته پردازنده این میکروها MIPS32 M4K هست که سرعت و کارایی این هسته از CORTEX-M3 که بر روی ARM7 گذاشته شده خیلی بالاتره!!! من یه جدولی پیدا کردم که این دو هسته رو با هم مقایسه کرده بود که فکر کنم برای شما هم جالب باشه: :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasmh
          از MPLA IDE C32 محصول خود میکروچیب برای کامپایل و MPLAB SIM که داخل خود کامپایلر هست برای شبیه سازی که خیلی عالیه.شاید اگه کتاب
          Programming.32-bit.Microcontrollers.in.C.Exploring.the.PIC32.Apr. 2008.eBook-DDU رو بخونید دیکه این حرفو نمیزدید که رفتن سراغش غیر منطقیه.توی این کتاب از ADC توضیح داده تا MMC و تولید سیگنال برای تلوزیون.
          کتابو پارسال خوندم. سیمولاتور که نشد emulator!

دیدگاه

من یه فایل PDF که مربوط به خانواده PIC32 میشه رو پیدا کردم که به نظر من واسه شروع خیلی عالیه!!
            ممنون به نظر کتاب خوبیه ولی در واقع همون توضیحات میکروچیپه که در باره PIC32 و قبلا این ها بصورت فایلهای جدا جدا بوده و من اونارو خوندم و خیلی کلی درباره ریجستریهای cpu توضیح داده نه با جزئیات ولی به هر حال ممنون اگه چیز جدیدتری دارید ما رو هم بی خبر نگزارید :read:
            سیمولاتور که نشد emulator!
            حق باشماست.من هواسم نبود
            راستش منم دررابطه با امولاترش بی اطلاعم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X