اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [گفتگو و تبادل نظر] PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

نوشته اصلی توسط leader. نمایش پست ها
    طبق دستور یه آپدیتی پیدا کردم
    و
    حالا میکرو شناسایی میشه و پروگرام هم میشه
    اما قبل از پروگرام یه خطایی میده بدین مضمون:warning:no configuration words in hex file.in MPLAB use file -Expoet to save hex with config.
    میکرو کامل پروگرام میشه اما در عمل کار نمیکنه.
    خب مشخص هست دیگه چی میگه. فایل هگز شما، تنظیمات اولیه میکرو همراهش نیست.تنظیمات کریستال و ریست و.... رو انجام بدین از کامپایلر. کامپایلرتون چی هست؟

دیدگاه

• ۶۲٬۸۰۰ ریال ۴۷٬۱۰۰ ریال
      ۱٬۱۳۰٬۰۰۰ ریال ۲۸۲٬۵۰۰ ریال
      ۲٬۵۴۰٬۰۰۰ ریال ۱٬۹۰۵٬۰۰۰ ریال
      ۱٬۹۵۰٬۰۰۰ ریال ۱٬۴۶۲٬۵۰۰ ریال
      ۲۸٬۳۰۰ ریال ۲۲٬۶۴۰ ریال
      ۴۷۲٬۰۰۰ ریال ۲۳۶٬۰۰۰ ریال
      ۱۲٬۳۰۰٬۰۰۰ ریال ۷٬۹۹۵٬۰۰۰ ریال

کامپایلرم micro code studio هست.
      در مورد تنظیماتم عرض کنم خدمتون که میکروی 14 پین دیگری را اگر پروگرام کنم مثل 16f688 بدون مشکل کار میکنه
      اما
      این مدل جدید مثل 16f1823 or 16f1824 همین خطار را میده.
      جدیدترین ویرایش توسط leader.; ۱۳:۱۴ ۱۳۹۵/۰۹/۱۷.

دیدگاه

سلام
        من یه پروگرامر USB مدل PICKIT2 خریدم بعد به محض اتصال به کامپیوتر چراغ ال ای دی قرمز رنگ چشمک میزنه هر کاریشم کردم درست نشده مشکل کجاست دوستان؟

دیدگاه

کسی چیزی می دونه؟

دیدگاه

کسی چیزی می دونه؟

دیدگاه

سلام. چشمک زدن اون LED نشونه ی اینه که برنامه ی میکرو توی پروگرمر مشکل داره و دوباره باید پروگرم بشه.
              این لینک رو مطالعه بفرمایید که مربوط به صفحات اولیه همین تاپیک هست
              جدیدترین ویرایش توسط شاهرخ مستقیمی; ۰۸:۳۷ ۱۳۹۵/۱۱/۱۶.

دیدگاه

خیلی ممنون
                اما من اول نرم افزار pickit 2 رو باز کردم از منوی تولز رفتم قسمت downluad pickit 2 operating system بعد فایل هگز رو ازمنوی فایل از ادرس C:\Program Files\Microchip\PICkit 2 v2 فراخونی کردم و گزینه ی warit رو زدم مشکلم حل شد
                از شما هم به خاطر کمکتون ممنونم
                جدیدترین ویرایش توسط شاهرخ مستقیمی; ۱۵:۱۱ ۱۳۹۵/۱۱/۳۰.

دیدگاه

سلام
                  پروگررمر pickit2 من میکروکنترلر را شناسایی نمیکنه
                  لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید زارعی نمایش پست ها
                    سلام
                    پروگررمر pickit2 من میکروکنترلر را شناسایی نمیکنه
                    لطفا راهنمایی کنید
                    سلام.
                    تغذیه میکرو از کجا تامین شده؟
                    مدار کریستال رو بستین؟
                    شماره ی میکرو چند هست؟
                    چه خطایی میده؟
                    قبلا با PIC کار کردین و میکرویی پروگرم کردین؟
                    و کلی سوال دیگه!

دیدگاه

[گفتگو و تبادل نظر] PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

با سلام و تبریک سال نو

من تا الان با AVR برنامه نویسی میکردم و چند روزیه که روی به PIC با کامپایلر CCS آوردم و فعلا هم بطور آزمایشی چند تا پروژه نوشتم که توی سیمولاتور به درستی اجرا میشن. ولی موقع پروگرام کردن درست کار نمیکنه!!!
                      مثلا یه برنامه ساده چشمکزن وقتی میریزم روی میکرو PIC16F883 بعضی وقتا ممکنه خیلی سریع چشمک بزنه و یا اصلا چشمک نزنه و کلا یه جورایی قاطیه!!
                      یه نکته جالب دیگه اینکه روی زیف سوکت هر بار با موفقیت پروگرام میشه ولی بصورت ICSP با وجود اینکه پایه ها رو هم بدرستی وصل میکنم یه بار OK میده و 50 بار خطا !!!!
                      البته با موفقیت هم که پروگرام میشه ولی گفتم که کارش خرابه!! خودم حدس میزنم یه مشکلی توی فیوز بیتهاست

از دوستان عزیزی که توی کار PIC هستند خواهش میکنم که ریزه کاریهای پروگرام کردن رو از ما دریغ نکنن و اگه میشه بگین:
                      1- فیوزبیتها رو برای کریستال خارجی مثلا 8 مگ چه جوری باید تنظیم کرد؟
                      2- فیوزبیتها رو برای کریستال داخلی مثلا 8 مگ چه طوری؟
                      3- آیا روشی نداره که تنظیم فیوزبیتها مثل AVR بصورت گزینه ای در دسترس باشه؟

ضمنا پروگرامر هم از همین سایت خریدم و PICkit2 هستش.
                      ممنون و متشکرم.
                      قال امام صادق (ع):
                      هر چیزی زکاتی دارد و زکات علم آنست که به اهلش بیاموزی.

دیدگاه

پاسخ : مشکل در پروگرام PIC

با سلام. راستش من یک کوچولو با میکروهای pic کار کردم ولی نه تخصصی. فک میکنم کمی این میکروها حساس هستند مثلا من یکبار یک قسمت از برنامه ام lcd رو اضافه (include) کرده بودم ولی LCD سخت افزاری وصل نشده بود. برای همین کلا قاطی کرده بود و بعضی وقت ها کار میکرد بعضی وقتها نه. بعد که فهمیدم، در ccs بخش lcd رو حذف کردم درست شد. سعی کنید تابع و متغیر و ... اضافه تعریف نکنید. هیچ خطایی موقع کامپایل نداری ولی کار نمیکنه در عمل. البته شاید حدس من اشتباه باشه. دوستان متخصص اگر اشتباهی هست من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط esmaeil57 نمایش پست ها
                          با سلام و تبریک سال نو

من تا الان با AVR برنامه نویسی میکردم و چند روزیه که روی به PIC با کامپایلر CCS آوردم و فعلا هم بطور آزمایشی چند تا پروژه نوشتم که توی سیمولاتور به درستی اجرا میشن. ولی موقع پروگرام کردن درست کار نمیکنه!!!
                          مثلا یه برنامه ساده چشمکزن وقتی میریزم روی میکرو PIC16F883 بعضی وقتا ممکنه خیلی سریع چشمک بزنه و یا اصلا چشمک نزنه و کلا یه جورایی قاطیه!!
                          یه نکته جالب دیگه اینکه روی زیف سوکت هر بار با موفقیت پروگرام میشه ولی بصورت ICSP با وجود اینکه پایه ها رو هم بدرستی وصل میکنم یه بار OK میده و 50 بار خطا !!!!
                          البته با موفقیت هم که پروگرام میشه ولی گفتم که کارش خرابه!! خودم حدس میزنم یه مشکلی توی فیوز بیتهاست

از دوستان عزیزی که توی کار PIC هستند خواهش میکنم که ریزه کاریهای پروگرام کردن رو از ما دریغ نکنن و اگه میشه بگین:
                          1- فیوزبیتها رو برای کریستال خارجی مثلا 8 مگ چه جوری باید تنظیم کرد؟
                          2- فیوزبیتها رو برای کریستال داخلی مثلا 8 مگ چه طوری؟
                          3- آیا روشی نداره که تنظیم فیوزبیتها مثل AVR بصورت گزینه ای در دسترس باشه؟

ضمنا پروگرامر هم از همین سایت خریدم و PICkit2 هستش.
                          ممنون و متشکرم.
                          سلام.
                          چند تا سوال برام پیش اومده، ممنون میشم بهشون پاسخ بدین.
                          1-کامپایلرتون چی هست؟
                          2-میکرو روی زیف سوکت پروگرم میشه، درسته؟ و بعد پروگرم شدن،کلا درست کار نمیکنه؟ یا با همون برنامه، تصادفی درست کار میکنه؟
                          3-بدون زیف سوکت و روی بردبورد، کدوم سیم ها رو به کدوم پایه ها وصل میکنین؟
                          4-فیوزبیت ها یا موقع پروگرم شدن با پروگرمر تنظیم میشن، یا از طریق برنامه.
                          5-اما سوای همه ی بندهای قبلی، احتمال میدم پروگرمر شما داره ادا در میاره. پیشنهاد میکنم که یه خازن 1000میکرو فاراد بین Vcc-GND تغذیه پروگرمر قرار بدین.
                          لطفا نتیجه رو اطلاع بدین که بدونیم حل شد یا نه؟
                          با سپاس

دیدگاه

پاسخ : PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

سلام.
                            در پروگرامر pickit2 خطای warning : no configuration words in hex file
                            چه معنی داره؟
                            برخی میکروها در هنگام پروگرام با این خطا مواجه میشوند.
                            راحل خروج ار این خطا چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط leader. نمایش پست ها
                              سلام.
                              در پروگرامر pickit2 خطای warning : no configuration words in hex file
                              چه معنی داره؟
                              برخی میکروها در هنگام پروگرام با این خطا مواجه میشوند.
                              راحل خروج ار این خطا چیه؟
                              سلام
                              کامپایلر فایل کانفیگ رو تولید نکرده. میتونین از تو پروگرمر هم تنظیمش کنین.

دیدگاه

باسلام یه سوال دارم اگه مزاحم نیستم
                                یه آی سی pic18f452دوستام ازترکیه برام آورده بودنداول روی مدارجاگزاری کردم خوب کارمی کردولی یه بارازسوکت درآوردم که یه آی سی دیکه روامتحان بکنم وبعد آی سی خودم رااشتباه جازدم ویه لحظه ولتاژرووصل کردم متوجه شدم اشتباهه زودخاموش کردم الان پروگرامرpickt2می شناسه ولی روی مدارکارنمی کنه استادعزیزم چه کارکنم به حالت اولش برگرده متشکرم

دیدگاه

• ۲٬۱۴۰٬۰۰۰ ریال ۲٬۰۵۴٬۴۰۰ ریال
                                  ۸۳۵٬۰۰۰ ریال ۸۰۱٬۶۰۰ ریال
                                  ۸۱۰٬۰۰۰ ریال ۷۷۷٬۶۰۰ ریال
                                لطفا صبر کنید...