اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [گفتگو و تبادل نظر] PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

نوشته اصلی توسط 88arash نمایش پست ها
    زمانی که خازن 10میکرو رو با 100میکر عوض کردم باعث شد تا دیگه آی سی رو نشناسه وهمینطور
    خوده پروگرمر رو ....خازن 10 میکرو را سرجای خودش گذاشتم و دوباره تست کردم اما دیگه پروگرمر را نمیشناسه..
    نرم افزار را پاک کردم و دوباره نصب کردم و بار ها ری استارت کردم ...اما فایده نداشت هنوز پروگرمر رو نمیشناسه
    نرم افزار رو روی یک لپ تاپ دیگر نصب کردم و زمانی که پروگرامر را وصل کردم بازم هم نشناخت احتمالا با این تعویض قطعه ای که فرمودین خوده پروگرامر مشکل فنی پیدا کرده
    دوست عزیز با یه تعویض خازن، هیچ وقت پروگرمر طوریش نمیشه. من بارها و بارها با این پروگرمر سر و کله زدم و انواع اشکالاتش رو برطرف کردم یا شاهد برطرف شدنش توسط کاربرهای دیگه بودم. این ایرادی هم که فرمودین چون باهاش مواجه شده بودم، پیشنهاد تعویض خازن رو دادم.
    ببینین بذارین یه توضیح کوچولو از عملکرد پروگرمر خدمتتون ارائه بدم. برای اینکه PIC وارد مد پروگرم بشه، لازمه که یه ولتاژ 13 ولت به پایه ی MCLR اعمال بشه. خب این ولتاژ رو چطور میشه با ورودی 5 ولتی ایجاد کرد؟ پاسخ استفاده از مدار مرتبه دوم LC هست. یعنی با اعمال یه پالس، مدار تانک به نوسان میفته و وقتی میکروی 18F2550 روی پروگرمر تشخیص داد ولتاژ مدار LC به 13 ولت رسیده، اون رو به پایه ی Vpp اعمال میکنه و میکرویی که میخوایم پروگرمش کنیم، وارد مد پروگرم میشه. خب... حالا اون لحظه ای که پروگرمر میخواد 13 ولت رو لحظه ای ایجاد کنه، از ورودی جریان میکشه، اگر خازن تغذیه ظرفیتش کم باشه، ولتاژ USB افت خیلی لحظه ای پیدا میکنه و پروگرمر خطا میده. راهش هم افزایش ظرفیت خازن مسیر تغذیه هست.
    این عکس رو نگاه بکنین.

بزرگترین خازنی که تو این عکس ملاحظه میفرمایید (اولین خازن در راستای سوکت USB) همون خازنی هست که عرض میکنم و جالبش هم اینه که من اول از یه PCB دیگه استفاده میکردم واسه پروگرمر، بعدا اومدم این PCB رو زدم ، تنبلی کردم و اون خازن رو از روی برد قدیمی در نیاوردم. خازن دیگه ای هم نداشتم. پروگرمر کار نکرد. بعد از کلی معطلی، آخرش گفتم بذار این خازن رو هم بزنم ببینم چی میشه؟ که جواب داد...
    و این ایراد رو روی یه پروگرمر دیگه از فروشگاه هم دیده بودم که باز همینجوری برطرفش کردم.

(دوست من اگه میخواین عکسی رو تو ارسالهاتون قرار بدین، ابتدا عکس رو توی سایتی مثل پیکوفایل آپلود کنین و بعد آدرس عکس رو اینجا قرار بدین. باتشکر)
    جدیدترین ویرایش توسط شاهرخ مستقیمی; ۱۱:۵۶ ۱۳۹۵/۰۶/۰۲.

دیدگاه

ممنون از توضیحات...حالا چیکار کنم؟؟ پروگرامر رو تشخیص نمیده و ارور میده

روی سه تا سیستم دیگه هم چک کردم اما متاسفانه پروگرامر را نمیشناسد
      از بین دوستان ممنون میشم اگ کسی میتونه کمکم کنه
      با تشکر
      جدیدترین ویرایش توسط شاهرخ مستقیمی; ۰۰:۱۰ ۱۳۹۵/۰۶/۰۳. دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 88arash نمایش پست ها
        ممنون از توضیحات...حالا چیکار کنم؟؟ پروگرامر رو تشخیص نمیده و ارور میده

روی سه تا سیستم دیگه هم چک کردم اما متاسفانه پروگرامر را نمیشناسد
        از بین دوستان ممنون میشم اگ کسی میتونه کمکم کنه
        با تشکر
        ممکنه یه عکس از صفحه کامپیوتر قرار بدین که وقتی نمیشناسه، چه پیامی میاد؟
        و یه عکس از خود پروگرمر؟
        (به توضیحات آخر پست قبلی نگاه بکنین برای نحوه ی قرار دادن عکس)
        ضرر نداره اتصالات USB هم یه چک کنین، شاید کابل/ کانکتور USB مشکل داشته باشه.
        جدیدترین ویرایش توسط شاهرخ مستقیمی; ۱۰:۴۰ ۱۳۹۵/۰۶/۰۳.

دیدگاه

مشکل با پروگرامر pickit 2

سلام.
          دوستان قبل از پروگرام کردن میکرو باید فیوزبیتهای میکرو را دستکاری کنم والا میکرو کار نمیکنه.
          مثلا از سمت راست باید حتما اولی را که یک هست صفر و دومی که 0 هست را یک کنم تا میکرو طبق برنامه کار کنه.
          کسی میدونه ماجرا چیست؟
          زبان برنامه نویسی ام بیسیک هست.
          قبلا این مشخصات این فیوزبیتها را یکی از دوستان برام ارسال کرده بودند اما الان ندارم. کسی داره؟
          سوال اصلی اینه که در برنامه از فرکانس کاری میکرو گرفته تا همه ملزومات دیگر در برنامه اصلی لحاظ میشه حالا چرا قبل از پروگرام باید فیوزبیتها را دستکاری کنیم !!؟
          جدیدترین ویرایش توسط leader.; ۰۹:۵۸ ۱۳۹۵/۰۸/۰۶.

دیدگاه

سلام.
            معمولا اینکار لازم نمیشه. شما فایل هگز رو اینجا قرار بدین تا من یه تست بکنم.

دیدگاه

چشم.قضیه ای که یادم رفت خدمتون عرض کنم اینه که فایل هگز در پروتویوس بدون مشکل جواب میده ولی وقتی بصورت عملی بخوام رو میکرو پروگرام کرده و تستش کنم حتما باید فیور بیتها دستکاری بشه.
              برنامه هم فرقی نمیکنه چی باشه از یک چشمک زن ساده گرفته تا یه برتامه سنگین.
              هیچ فرقی نمیکنه.
              بدون دستکاری فیوزبیتها تاحالا نتونستم راه اندازیش کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط leader. نمایش پست ها
                چشم.قضیه ای که یادم رفت خدمتون عرض کنم اینه که فایل هگز در پروتویوس بدون مشکل جواب میده ولی وقتی بصورت عملی بخوام رو میکرو پروگرام کرده و تستش کنم حتما باید فیور بیتها دستکاری بشه.
                برنامه هم فرقی نمیکنه چی باشه از یک چشمک زن ساده گرفته تا یه برتامه سنگین.
                هیچ فرقی نمیکنه.
                بدون دستکاری فیوزبیتها تاحالا نتونستم راه اندازیش کنم.
                شماره ی میکرو چنده؟ فایل هگز بفرستین تا تست کنم.

دیدگاه

پاسخ : PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

سلام.
                  دوستان این پروگرامر میکروpic16f1824 را ساپورت میکنه؟
                  کلا چطوری بفهمیم کدام میکرو ها را ساپورت میکنه؟
                  البته پروگرامر من همون مال فروشگاه که یه سه سالی هست گه گرفتم . واین مدل 1824 تو لیست لایبرریش نیست.

دیدگاه

پاسخ : PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

دوستان.
                    کمکی؟ نظری ؟
                    کسی در مورد این مورد اطلاعی نداره؟

دیدگاه

سری های جدید میکرو تو پروگرمر PICkit3 بیشتر پشتیبانی میشن. احتمال زیاد این شماره رو پشتیبانی نکنه PICKit2

دیدگاه

مال فروشگاهebay تولیستش از قول میکروچیپ نوشته میشناسه.
                        ولی من امتهان کردم مدل دیپش رو که نمیشناسه.متاسفانه.
                        حالا تکلیف چیه بنظرتون؟
                        نمیخوام بخاطر یک احتمال برم یه پروگرامر دیگه بخرم!
                        و
                        یک نکته دیگه اینکه با توجه به اینکه در مدلهای جدیدی مثل همان16f1824 با توجه به اینکه پینهای مربوط به پروگرام با ( و پروگرامر نمیتونه اینا رو بشناسه) با پینهای مدلهای قدیمی متفاوته آیا به روشicsp میتوان اینا رو پروگرام کرد؟
                        جدیدترین ویرایش توسط leader.; ۰۰:۰۶ ۱۳۹۵/۰۹/۰۴.

دیدگاه

بهتره لیست میکروهای پشتیبانی شده رو از سایت میکروچیپ استخراج بگنین. یا سرچ بزنین و چند تا مرجع رو مقایسه بکنین.
                          روش پروگرم کردن میکروهای PIC بدون استثنا، ICSP هست. تو بعضی از مدل های میکرو، اسم پایه ی PGC رو گذاشتن ICSPCLK و PGD رو هم گذاشتن ICSPDAT

دیدگاه

سپاس از لطف شما مهندس.
                            متاسفانه با فیلترشکن هم به میکروچیپ دسترسی نمیده.
                            راهی هست؟

دیدگاه

آپدیت نسخه ی 2.61 از پروگرمر PICKit2 این میکرو رو پشتیبانی میکنه.
                              دنبال اون آپدیت بگردین، کارتون راه میفته.

دیدگاه

طبق دستور یه آپدیتی پیدا کردم
                                و
                                حالا میکرو شناسایی میشه و پروگرام هم میشه
                                اما قبل از پروگرام یه خطایی میده بدین مضمون:warning:no configuration words in hex file.in MPLAB use file -Expoet to save hex with config.
                                میکرو کامل پروگرام میشه اما در عمل کار نمیکنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X