با سلام خدمت دوستان گرامی .اگه بخوایم یک مدار طراحی کنیم که عددی که در صفحه کلید فشار داده میشه توسط یک 7segment نشون داده بشه ما بین صفحه کلید و 74147 از چه آیسی استفاده کنیم که تو Proteus6 موجود باشه؟(واسه شبیه سازی ) اصلا میشه این مدارو بدون استفاده 74147 طراحی کرد ؟ساده ترین طراحی به چه شکلی میتونه باشه؟
با تشکر از دوستان.
با سلام خدمت دوستان گرامی .اگه بخوایم یک مدار طراحی کنیم که عددی که در صفحه کلید فشار داده میشه توسط یک 7segment نشون داده بشه ما بین صفحه کلید و 74147 از چه آیسی استفاده کنیم که تو Proteus6 موجود باشه؟(واسه شبیه سازی ) اصلا میشه این مدارو بدون استفاده 74147 طراحی کرد ؟ساده ترین طراحی به چه شکلی میتونه باشه؟
با تشکر از دوستان.
سلام
دوست عزیز :
تو مدار بالا هم همینکار را کردن. و فقط فرقش در اینه که باید خروجیتونو به سون سگمنت بدین (به جای ال سی دی )
موفق باشید :smile:
[left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
، همین ... *. * * *. * * * [color=re
سلام لطفا اگه می شه کد برنامه اسکن صفحه کلید 4 در 4 رو به زبان c بذارید رو سایت
ممنون
درود
یک آیآسی به شماره 74922 وجود داره که میشه بین میکرو و Keybord قرار بدین، اگر از ای آیآسی استفاده کنید برای خواندن Keybord فقط 4تا از پین های میکرو برای Keybord گرفته میشه. برای دوستانی که با اسمبلی کار میکنند مفید هست.
از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
شاد و موفق باشید
فقط موقع استفاده از این ای سی باید به خازنی که زمان رفرش و بانچ رو تعیین می کنه باید دقت بکنید و مقدار اون رو از روی نمودارهائی که توی خود کاتالوگ ارائه شده در منظور بکنید
:smile:
دیدگاه