اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد شروع PIC

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد شروع PIC

سلام :cry2:
    اقا من می خوام PIC کار کنم . برای شروع از ای سی PIC12f675 استفاده کردم . Datasheet رو کامل خوندم :read: . بعد اومدم سر وقته CCS ( حتما می خوام با این کامپایلر کار کنم ) :angry: ، اینجا گیر افتادم . البته من قبلا AVR کار کردم اما Basic . الان مشکلم اینه :مثلا چطوری Counter رو راه بندازم ؟؟!!! یا Timer یا comprator یا ... هر یک از امکانات دیگه ی آی سی رو :cry: . خلاصه یه Help ی برسونید . نجات بدید . .

پاسخ : کمک در مورد شروع PIC

سلام

help این کامپایلر بسیار ضعیف تر از حد انتظار هست برای کار حرفه ای با PIC بهتر هست در کنار یادگیری زبان C از اسمبلی هم غافل نشیم اما اگر میخواین با CCS کار کنین یه فایل آموزشی هست به زبان فارسی که می تونین از اینجا دانلودش کنین و از اطلاعات سایتش هم استفاده کنین بد نیست
    ccsinfo.com
    لینک مطالب آموزشی

http://iranmicro.ir/forum/showthread.php?t=1366

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      اگر میخایید با pic کار کنید اشتباه منو تکرار نکنید یا با کامپایلر mikrobasic یا با mikroc مخصوص pic کار کنید چون هخم کاربردی تره هم سادهست
      میتونید فیری هم دانلود کنید از سایت mikroe.com
      موفق باشید. :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi_mosafard
        سلام دوست عزیز
        اگر میخایید با pic کار کنید اشتباه منو تکرار نکنید یا با کامپایلر mikrobasic یا با mikroc مخصوص pic کار کنید چون هخم کاربردی تره هم سادهست
        میتونید فیری هم دانلود کنید از سایت mikroe.com
        موفق باشید. :biggrin:
        با سلام
        دوست عزیر اول از همه بهتون خوش امد میگم که به جمع ما ملحق شدید
        در مورد کامپایلرهای شرکت mikro باید عرض کنم که در نوع خود جالب و دارای محیطی بسیار کاربر پسند و نیز یک help کامل هست. من خودم تقریبا پنج شش ماه پیش باهاشون کار میکردم ولی مشکلاتی داشتن که نمیشد از اونا چشم پوشی کرد. در مورد مشکلات این کامپایلر و کامپایلرهای دیگر میکروهای پیک در لینک زیر بررسیهایی شده و هر یک از دوستان تجربیات خودشون رو مطرح کردن امیدوارم شما هم تجربه کاریتون رو در اونجا مطرح کنید

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=39146.0

موفق باشید

دیدگاه

سلام دوستان
          ممنون سعید جان
          در مورد این کامپایلر باید بگم که خیلی عالی کار میکنه حتی ازش دفاع هم میکنم قبول دارم گاهی اوقات عم اذیت میکنه ولی فکر میکنم بر میگرده به بحت اورجینال نبودنش ولی تا بحال باحاش مشکلی نداشتم ازش راضی هم هستم اگر کسی هم مشکلی داشت خوشحال میشم کمکی کرده بکنم.
          منظورتون از مشکل مربوط به کدوم قسمت نرافزاره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X