اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

PIC Prog

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

PIC Prog

salam doostan too narm afzare pic prog neveshte bood ke gabl az programe kardan pic baraye avvalin bar onu erase na****n man in karo karadm hala bayad chikar konam?
    aya ic dor endakhtany shode?
    mazerat ke farsi type nakardam akhe windowsam farsi nadasht.

پاسخ : PIC Prog

میدونم ویندوزتون فارسی نداره ولی لطفا فارسی بنویسید

حالا میکروتون پروگرام و verifyآ‌میشه یا نه ؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      بله میکرو هم پروگرم میشه و هم ورفای میشه.
      ولی می خواستم بدونم چرا گفته این کارو نکنین؟
      راستی یه سواله دیگه: من اشتباهی یه ولتاژه 5 ولت رو به پایه 15
      PIC16F84A وصل کردم گفتم میکرو حتما سوخت بعدش باز میکرئ رو پروگرم کردم هم پروگرم میشه هم وریفای میشه یعنی میکرو چیزیش نشده؟
      آخه مگه می شه؟ من 5 ولت رو به پایه خروجی اسیلاتور وصل کنم بعدش میکرو خراب نشده باشه؟ شما یه راهی بفرمایید که بشه باهاش میکرو رو تست کرد دید که سالمه یا خراب شده(سوخته)؟
      ممنون از همتون.

دیدگاه

سلام
        خوب یه برنامه چشمک زن ساده بریز رو میکرو . ببین کار می کنه یا نه . اما من همیشه همون اول هم پاک کردم و مشکلی هم تا حالا نداشتم باهاش .
        اینی هم که ولتاژ 5 ولت رو اشتباه زدی مهم نیست . میکرو چیزیش نمی شه . مهم اینه که از 5.5 ولت بالاتر نره . اون موقع می سوزه . پایه های میکروهای PIC که الان تو بازار ایران هست اکثرا از 2.5 تا 5.5 محدوده کاریشون هست . هر پایه هم نهایت تا همون 5.5 می تونه تحمل کنه .
        به دلیل رعایت نکردن قوانین ، امضا ویرایش شد.

دیدگاه

سلام دوست عزیز ممنون از پاسخ کاملت ولی یه مورد :
          من می دونم که محدوده کاریه میکرو تا5.5 هست ولی من این ولتاژ رو به پایه های تغذیه و صل نکردم به پایه خروجی کریستال زدم آیا این پایه هم در برابر ولتاژ موردی نداره یعنی میکرو چیزیش نمی شه؟
          یه امتیاز مثبت از طرف من به تو که 13 بشه 14

اضافه شده در تاریخ :
          یه سوال دیگه توی بیشتر برنامه هایی که موجوده اصلا از دستورDEFINEبرای تعریف سرعت کریستال استفاده نمی شه قضیه این دستور چیه آیا حتما باید تعریف بشه یا بی مورده تعریف سرعت کریستال توی کدهای برنامه؟
          ممنون از پاسخ هات دوست عزیز

دیدگاه

در مورد وصل تغذیه به پایه اسیلاتور که چیزیش نمی شه . در مورد دستور define osc ، این دستور مواردی به کار می ره که از دستوراتی استفاده بشه که وابسته به زمان هستند . مثلا دستور pause 1000 یه تاخیر 1 ثانیه هست و نسبت مستقیم با زمان داره . حالت پیش فرض واسه اسیلاتور 4mhz هست . حالا اگه شما بیای سرعت اسیلاتور رو تعریف نکنی و به جای 4 ، از 20 استفاده کنی ، تاخیری هم که در عمل داری به جای 1 ثانیه ، 0.2 ثانیه هست .
            و یا دستورات سریال که سرعت انتقال در ثانیه باید استاندارد باشه .
            وقتی هم که میبینی استفاده نمی شیه یعنی اون برنامه رو واسه اسیلاتور 4mhz طراحی کردن و چون اگه این دستور اضافه نشه ، به صورت پیش فرض 4 در نظر گرفته میشه .
            به دلیل رعایت نکردن قوانین ، امضا ویرایش شد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X