اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] سوالات برنامه نویسی در کامپایلر CCS

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات برنامه نویسی در کامپایلر CCS

فکر کنم مشکل از ورژن ccs یا کرکش باشه
    دقیقا کد شما رو کامپایل کردم و جواب داد ولی هگزی که گذاشتید جواب نداد
    این هگز رو تست کنید این رو با کامپایلر خودم کامپایل کردم:
    http://s3.picofile.com/file/8189166884/onoff.hex.html
    AYRIC

دیدگاه

سلام
      متشکر
      فایل هگز که گذاشتین را با پرتئوس امتحان کردم ، درست بود
      من از ورژن 5.007 استفاده میکنم
      الان پاکش میکنم و بجاش همون که تو قسمت اموزش ccs هست را نصب میکنم
      :smile:

البته نمیدونم چرا وقتی مینویسم (output_high(pin_b0
      درست کار میکند !!!
      oo:

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
        بنده میخاستم روی یک فلش مموری توسط میکرو اطلاعات بصورت txt. ذخیره کنم.
        اول اینکه ایا این راه برای ذخیره راحت تره یا ذخیره روی مموری کارت؟
        دوم اینکه وقتی بخوایم تو فلش ذخیره کنیم، این خودش دوتا کاره یعنی هم باید با usb اشنایی داشته باشی و هم مموری کارت؟ یا نه.
        و اخر اینکه از کجا باید شروع کنم.
        هرگونه فایل اموزشی قابل تقدیر است.
        یه پروژه ای ب نام اتصال usb ب avr بود ک دانلودش کردم و توضیحاتشو خواندم.(البته اون برای کنترل میکرو با اتصال ان ب پورت usb کامپیوتر بود، نه برای ذخیره داده در فلش مموری)
        برای ادامه، نیازمند کمک دوستان هستم....
        من الله التوفیق
        رو به خودت نسبت هستی مده!**دل به چنین مستی و پستی مده! //زانچه نداری ز چه افسردهآ‌ای*و زغم و اندوه دل آزردهآ‌ای؟!//گر ببرد ور بدهد دست دوست*ور بِبَرد ور بنهد مُلک اوست//ور بِکِشی یا بکُشی دیو غم **کج نشود دست قضا را قلم//آنچه خدا خواست همان میآ‌شود**وآنچه دلت خواست نه آن میآ‌شود.
        ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amanver
          با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
          بنده میخاستم روی یک فلش مموری توسط میکرو اطلاعات بصورت txt. ذخیره کنم.
          اول اینکه ایا این راه برای ذخیره راحت تره یا ذخیره روی مموری کارت؟
          دوم اینکه وقتی بخوایم تو فلش ذخیره کنیم، این خودش دوتا کاره یعنی هم باید با usb اشنایی داشته باشی و هم مموری کارت؟ یا نه.
          و اخر اینکه از کجا باید شروع کنم.
          هرگونه فایل اموزشی قابل تقدیر است.
          یه پروژه ای ب نام اتصال usb ب avr بود ک دانلودش کردم و توضیحاتشو خواندم.(البته اون برای کنترل میکرو با اتصال ان ب پورت usb کامپیوتر بود، نه برای ذخیره داده در فلش مموری)
          برای ادامه، نیازمند کمک دوستان هستم....
          من الله التوفیق
          سلام.
          انجام اینکار نیازمند این هست که ماژول USB موجود در میکروکنترلر از نوع Device باشه، نه Host که این قابلیت در خانواده ی میکروچیپ،در مدل های PIC32 به احتمال زیاد وجود داره. میتونین سراغ خانواده ی ARM هم برین که مدل های پیشرفته شون این قابلیت رو دارن.
          بهترین راهی که به ذهنم میرسه، استفاده از مموری کارت هست که با SPI میشه راه اندازیش کرد.

دیدگاه

ممنون برادر عزیز.
            نکته ای ک تکرارش خالی از لطف نیست اینه ک بنده میخام با میکرو داده ای رو در SD card با فرمت txt. ذخیره کنم،و وقتی مموری رو ب کامپیوتر وصل کردم، بتونم دادمو ببینم.
            این ماژول راه انداز رم ک تو فروشگاه هست رو بنده گرفتم و مموری هم دارم.
            الان چگونه باید برم جلو؟
            از نتایج جست و جو هام ب این نتیجه رسیدم ک با مموری ب دو صورت میشه کار کرد، یکی نوشتن و خواندن سکتور ب سکتور هست ک این ب درد من نمیخوره چون تو کامپیوتر نمیشه داده های ذخیره شده رو دید و دیگری استفاده از جداول fat هستش. نمیدونم این نتایج هم درسته یا نه؟
            لطفا برای ادامه کمک کنید.
            موفق باشید.
            رو به خودت نسبت هستی مده!**دل به چنین مستی و پستی مده! //زانچه نداری ز چه افسردهآ‌ای*و زغم و اندوه دل آزردهآ‌ای؟!//گر ببرد ور بدهد دست دوست*ور بِبَرد ور بنهد مُلک اوست//ور بِکِشی یا بکُشی دیو غم **کج نشود دست قضا را قلم//آنچه خدا خواست همان میآ‌شود**وآنچه دلت خواست نه آن میآ‌شود.
            ....

دیدگاه

نتیجه جستجوتون درسته.
              شما باید توی مثالهای CCS از فایل EX_FAT.C استفاده کنید.البته ممکنه بسته به نوع کارت حافظتون یکم تبصره داشته باشه که باید روش کار کنید و حلش کنید.

در ضمن یک سری ماژول هم هست که کار های FAT رو خودش انجام میده و شما با یه سری دستور ساده توی حافظه فایل ایجاد میکنید.

دیدگاه

ممنون از پاسختون. این ای سی هایی ک جدول fat ایجاد میکنن، اسمشون یادتون هست ایا؟
                ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amanver
                  ممنون از پاسختون. این ای سی هایی ک جدول fat ایجاد میکنن، اسمشون یادتون هست ایا؟
                  این ماجول هست http://www.mmcmodule.com که البته توصیه میکنم اگر میتونید خودتون با همون PIC راه بندازید.
                  اینو صرفاً جهت اطلاع گفتم که اگر دیدید نمیتونید با خود میکرو راه بندازید، یه همچین چیزی هم هست.

دیدگاه

ممنون.
                    مموری بنده از این کوچولو هاست ک با خشاب ب ماژول راه انداز رم وصل میشه.
                    حالا الان باید از توابع مربوط ب mmc استفاده کنم یا sd؟
                    مثالی هم ک توی خود کامپایلر بود رو خوندم،ولی فعلا چیزی نفهمیدم،مثال ساده تر برای شروع نداره؟
                    ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amanver
                      ممنون.
                      مموری بنده از این کوچولو هاست ک با خشاب ب ماژول راه انداز رم وصل میشه.
                      حالا الان باید از توابع مربوط ب mmc استفاده کنم یا sd؟
                      مثالی هم ک توی خود کامپایلر بود رو خوندم،ولی فعلا چیزی نفهمیدم،مثال ساده تر برای شروع نداره؟
                      متاسفانه شخضاً کار نکردم نمیدونم. اگر تو انجمن خود CCS به آدرس www.ccsinfo.com/forum حتماً جواب میگیرید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط freedom_truth
                        متاسفانه شخضاً کار نکردم نمیدونم. اگر تو انجمن خود CCS به آدرس www.ccsinfo.com/forum حتماً جواب میگیرید.
                        برنامه ای ک هست کامپایل میشه الان میکرو شو نمیدونم از کجا باید گیر بیارم، ایا از میکرو های دیگه هم میشه استفاده کرد؟ میکرو استفاده شده : 18F67J60

اضافه شده در تاریخ :
                        یه کمکی هم در این رابطه نمایید.
                        ممنون
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108744.0
                        ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amanver
                          برنامه ای ک هست کامپایل میشه الان میکرو شو نمیدونم از کجا باید گیر بیارم، ایا از میکرو های دیگه هم میشه استفاده کرد؟ میکرو استفاده شده : 18F67J60
                          اگر اون میکرو پیدا نشد که بعیده چون الان تقربلاً همه چی پیدا میشه، بله از میکرو دیگه هم میشه استفده کرد.
                          فقط یکبار کد رو بررسی کنید که مشکل خاصی نباشه. ترجیحاً میکروی جایگزین تا حد امکان به اون میکرو نزدیک باشه.
                          تعداد پایه هاش هم یکی باشه بهتره که مجبور نشید کد رو زیاد عوض کنید. فقط اسم آیسی رو عوض کنید و کامپایل.
                          به ترتیب از مطلوب به نامطلوب
                          18FxxJ60
                          18Fxxx60 سری K مد نظر هست
                          18Fxxx80
                          18Fxxx50
                          18Fxxx22

دیدگاه

سلام

منم از تازه کارهای PIC و کامپایلر CCS هستم .قبلا AVR کار میکردم و از وقتی PIC شروع کرده ام فکر میکنم به مراتب قدرتمند تر و بهتره.
                            بگذریم.
                            الان یه سوال دارم.یک عدد float دارم که کمتر از 10 هست و میخوام عدد صحیح و رقم اول بعد از اعشار رو ازش استخراج کنم.
                            برخورد کردم به دستور Floor و برای اون تابع math.h رو include کردم ولی متاسفانه کامپایلر error میده و math.h رو باز میکنه.
                            متن ارور هم اینه:
                            A #device required before this line

لطفا اگر ممکنه راهنمایی کنید.
                            در ضمن اگر راه ساده تری وجود داره ممنون میشم عنوان کنید

با تشکر

دیدگاه

برنامتون رو هم قرار بدید
                              شما میتونید رقمتون رو ضرب در 10 کنید و اون رو توی یه متغیر صحیح بریزید
                              AYRIC

دیدگاه

سلام دوستان
                                من امروز موقع کار با ماژول sim900 یه مشکل عجیب برام پیش اومده...
                                وقتی بدون وقفه خارجی به sim900 پیام میدم درست کار میکنه اما وقتی توی برنامه وقفه خارجی را قرار میدم ارتباط سریال مشکل پیدا می کنه و پیامک را از ماژول دریافت نمی کنه. همچنین این اخطارها را هم کامپایلر نشون میده:

(Warning 216"line follow.c"Line 553(0,1): Interrupts disabled during call to prevent re-entrancy: (@delay_ms1
                                (Warning 216"line follow.c"Line 553(0,1): Interrupts disabled during call to prevent re-entrancy: (@lcd_send_nible
                                (Warning 216"line follow.c"Line 553(0,1): Interrupts disabled during call to prevent re-entrancy: (@lcd_send_byte

انگار که وقفه خارجی و سریال با هم نمی تونند ;کار کنند!!!!!!!!!!! oo: oo:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X