پاسخ : [گفتگو و تبادل نظر] سوالات برنامه نویسی در کامپایلر CCS
فیوزبیت های کلاک:
HS: کریستال خارجی بالای 4 مگاهرتز(این مقادیر در دیتا شیت تعیین می شود و در میکرو های مختلف ممکن است فرق داشته باشد
XT: کریستال خارجی زیر 4 مگاهرتز
LP: کریستال خارجی با فرکانس های پایین(در حد کیلوهرتز که محدودش تو دیتا شیت نوشته
RC: اوسیلاتور RC خارجی
EC: اوسیلاتور خارجی
اینها که بالا گفتم تقریبا تو تمام مدل ها هست(اون تقریبا رو برای این گفتم بعضی آی سی ها RC رو پشتیبانی نمی کنن)
این پایینی ها تو همه مدل ها نیست. چیپ هایی مثل 18F4550و تمام چیپ های دارای واحد ضرب کننده یا همون PLL
HSPLL و XTPLL و ECPLL: همون توضیحات قبلی فقط با یک تفاوت که به PLL منتهی میشه
CPUDIVx: این برای تقسیم کردن فرکانسه که معمولا توی چیپ هایی هست که PLL دارن تا فرکانس بالایی که PLL برای USB میسازه(96MHz) رو بشه کاهش داد
PLL, NOPLL: این دوتا برای آی سی هایی مثل 16ّF1823 هست که یه PLL ضریب 4 داره راحت میشه فعال یا غیر فعالش کرد
PLL_SW: برای تنظیم واحد PLL در void main
حالا اینایی که می نویسم برای اونایی که اوسیلاتور داخلی دارن
INTRC: اوسیلاتور داخلی رو فعال می کنه البته حواستون باشه باید اگر از این آپشناستفاده می کنین حتما از setup_oscillator(OSC_xMHZ) در void main استفاده کنین
حالا این کانفیگ بیت هایی که می نویسم برای چیپ هایی که پایه CLOCKOUT یک پایه دیجیتال هم هست.
INTRC_IO و EC_IO : همون توضیحات قبلی فقط پایه clockout میشه دیجیتال
ECPLL_IO برای اونایی که PLL دارن clockout میشه دیجیتال
البته فیوز های بیشتری هم هست که توی دیتا شیت قطعات نوشته
موفق باشید
نوشته اصلی توسط saeidkhy
نمایش پست ها
HS: کریستال خارجی بالای 4 مگاهرتز(این مقادیر در دیتا شیت تعیین می شود و در میکرو های مختلف ممکن است فرق داشته باشد
XT: کریستال خارجی زیر 4 مگاهرتز
LP: کریستال خارجی با فرکانس های پایین(در حد کیلوهرتز که محدودش تو دیتا شیت نوشته
RC: اوسیلاتور RC خارجی
EC: اوسیلاتور خارجی
اینها که بالا گفتم تقریبا تو تمام مدل ها هست(اون تقریبا رو برای این گفتم بعضی آی سی ها RC رو پشتیبانی نمی کنن)
این پایینی ها تو همه مدل ها نیست. چیپ هایی مثل 18F4550و تمام چیپ های دارای واحد ضرب کننده یا همون PLL
HSPLL و XTPLL و ECPLL: همون توضیحات قبلی فقط با یک تفاوت که به PLL منتهی میشه
CPUDIVx: این برای تقسیم کردن فرکانسه که معمولا توی چیپ هایی هست که PLL دارن تا فرکانس بالایی که PLL برای USB میسازه(96MHz) رو بشه کاهش داد
PLL, NOPLL: این دوتا برای آی سی هایی مثل 16ّF1823 هست که یه PLL ضریب 4 داره راحت میشه فعال یا غیر فعالش کرد
PLL_SW: برای تنظیم واحد PLL در void main
حالا اینایی که می نویسم برای اونایی که اوسیلاتور داخلی دارن
INTRC: اوسیلاتور داخلی رو فعال می کنه البته حواستون باشه باید اگر از این آپشناستفاده می کنین حتما از setup_oscillator(OSC_xMHZ) در void main استفاده کنین
حالا این کانفیگ بیت هایی که می نویسم برای چیپ هایی که پایه CLOCKOUT یک پایه دیجیتال هم هست.
INTRC_IO و EC_IO : همون توضیحات قبلی فقط پایه clockout میشه دیجیتال
ECPLL_IO برای اونایی که PLL دارن clockout میشه دیجیتال
البته فیوز های بیشتری هم هست که توی دیتا شیت قطعات نوشته
موفق باشید
دیدگاه