اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرم کردن میکرو

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرم کردن میکرو

آقا پروگرمر من اینه
    http://ne-ir.com/Programmers/NPP106.aspx?lang=Fa

یه برنامه به زبون سی نوشتم

void main() {

TRISC=0;

while(1)
    {
    PORTC=0xFF;
    delay_ms(400);
    PORTC=0x00;
    delay_ms(400);

}

}

که داخل پروتئوس جواب می ده ولی وقتی روی میکرو می ریزمش عکس العملی نداره

کریستال 4 مگاهرتز با خازناشو وصل کردم و پایهی 1 آی سی رو با یه مقاومت پول پ کردم تغذیه و همه چی دیگه درسته اما انگار نه انگار

اقا مشکل از پروگرمره یا برنامه یا تنظیم فیوز بیت خاصی داره (برای پروگرم کردم oscilator رو روی HS انتخاب کردم)

آقا آی سی پروگرم و وریفای با موفقیت می شه اما هیچی عملی نشون نمی ده

تراشه های 16f877a و 18f452 هم تست کردم جواب نگرفتم

مشکل از کجاست؟
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

پاسخ : پروگرم کردن میکرو

اقا انگار انجمن PIC از همه بینوا و فقیر تر!!!!!
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
      اقا انگار انجمن PIC از همه بینوا و فقیر تر!!!!!
      با چه کامپایلری مینویسی؟
      مقدار خازن هات چقدره؟
      طبق دیتاشیت مقدار 15 پیکو رو پیشنهاد کرده:

بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
      موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
      نلسون ماندلا

دیدگاه

کامپایلرم mickroc و خازن ها هم دقیقا 15 پیکوفارادن با 33 پیکوفاراد هم چک کردم جواب ندادن ، کریستال های متفاوتی مثل 4 مگاهرتز 10 مگاهرتز 8 مگاهرتز 6 مگاهرتز وبا فیوز بیت های مختلف hs , Xt برای تعیین محدوده فرکانس کاری میکرو تعیین کردم (حتی برای کریستال های بالای 4 مگاهرتز xt رو به جای hs تست کردم ولی باز جواب نداد)

دیدگاه

آقا این برنامه رو از لینک زیر بگیر و روی PIC ایت بریز ببین چی میشه. پورت C در هر 500 میلی ثانیه روشن خاموش میشه.
          کریستال هم همون 4 مگه.
          http://altium.persiangig.com/MicroBASIC.rar
          نلسون ماندلا

دیدگاه

آقا یکم امیدوار شدم

الان وقتی یه ال ای دی رو وصل می کنم به تراشه اگر سر کاتدش به پایه وصل باشه و آندش به مثبت چشمک می زنه اما نورش خیلی کمه (احساس می شه یه نیم ولتی انگار داره برق بهش می رسه) اما وقتی سر کاتد ال ای دی رو وصل می کنم به منفی و سر آندش رو وصل می کنم به پایه میکرو ال ای دی خیلی پور نور می درخشه (ولتاژ خروجی دقیقا 5 ولت) اقا باز بهتر شد اون موقع صفر ولت هم روی هیچ کدوم از پایه ها نداشتم .... حالا این مشکل رو چه جوری می تونم حل کنم (یا بگم کمکم کنید که حلش کنم)؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
              آقا یکم امیدوار شدم

الان وقتی یه ال ای دی رو وصل می کنم به تراشه اگر سر کاتدش به پایه وصل باشه و آندش به مثبت چشمک می زنه اما نورش خیلی کمه (احساس می شه یه نیم ولتی انگار داره برق بهش می رسه) اما وقتی سر کاتد ال ای دی رو وصل می کنم به منفی و سر آندش رو وصل می کنم به پایه میکرو ال ای دی خیلی پور نور می درخشه (ولتاژ خروجی دقیقا 5 ولت) اقا باز بهتر شد اون موقع صفر ولت هم روی هیچ کدوم از پایه ها نداشتم .... حالا این مشکل رو چه جوری می تونم حل کنم (یا بگم کمکم کنید که حلش کنم)؟
              شما کدوم برنامه رو تست کردید؟
              این برنامه ای که گذاشتم رو ریختید ببینید نتیجه چی میشه؟
              نلسون ماندلا

دیدگاه

آفا همین برنامه ای که گذاشته بودید برای دانلود

دیدگاه

آقا میکروهایی که من دارم
                  16f887a
                  18f452

دیدگاه

آقا زیاد نا امید نباشید. من ازتون عذر میخوام چون تو فایلی که گذاشته بودم یه اشکال کوچیک وجود داشت. کار شما درسته. لطفا فایل زیر رو هم یه بار امتحان کنید و نتیجه رو بگید.
                    http://altium.persiangig.com/MicroBASIC.rar
                    سخت افزار مثل قبلی هست. شک نکنید درست کار میکنه.
                    منتظر جواب هستم.
                    نلسون ماندلا

دیدگاه

اقا مشکلم حل شد
                      مشکل من با ورژن جدید کامپایلر mikroc بود که وقتی به نسخه قبلیش برشگردوندم درست شد ایول دستوراتم به درستی کار می کنن !!!!!

آقا برنامه ای هم که فرستادین کار کرد می تونم بدونم دلیل کار نکردن سورس قبلی چی بود؟ که داخل چیز جدیدی که فرستادین حل شد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
                        اقا مشکلم حل شد
                        مشکل من با ورژن جدید کامپایلر mikroc بود که وقتی به نسخه قبلیش برشگردوندم درست شد ایول دستوراتم به درستی کار می کنن !!!!!

آقا برنامه ای هم که فرستادین کار کرد می تونم بدونم دلیل کار نکردن سورس قبلی چی بود؟ که داخل چیز جدیدی که فرستادین حل شد؟
                        خوشحالم که مشکلتون حل شد. بله ، دستورات رو بنده درون حلقه بی نهایت گذاشته بودم ولی یادم رفته بود که برای زمان خاموشی هم تاخیر بزارم و زمانی که پورت رو یک میکرد500 میلی تاخیر میکرد ولی به صفر کردن که میرسید تاخیری وجود نداشت. برای همین بود که شما ال ای دی تون دائم روشن بود بازم شرمنده.
                        منم از همون اول حدس زده بودم که مشکل شما از کامپایلر باشه. چون خودم همین مشکل رو قبلا با محصولات MIKROE داشتم. برای همین اصرار داشتم برنامه بنده رو تست کنید.
                        موفق باشید.
                        نلسون ماندلا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X