اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برتری PIC32 نسبت به میکروهای ARM7 Cortex

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برتری PIC32 نسبت به میکروهای ARM7 Cortex

موردی نداره بدونم می خواستید چه استفاده ای از lpc1768 بکنید که نا موفق بود؟
    دوستان توجه کنید که ARM به نوع های مختلف پردازندهاش رو میفروشه. یعنی یکی ممکنه اجازه دست زدن به پردازنده رو داشته باشه و یکی نه!
    پس لطفا نزنید توی سر ARM! همین ARM داره نفس اینتل رو قطع میکنه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
      موردی نداره بدونم می خواستید چه استفاده ای از lpc1768 بکنید که نا موفق بود؟
      دوستان توجه کنید که ARM به نوع های مختلف پردازندهاش رو میفروشه. یعنی یکی ممکنه اجازه دست زدن به پردازنده رو داشته باشه و یکی نه!
      پس لطفا نزنید توی سر ARM! همین ARM داره نفس اینتل رو قطع میکنه!
      data transfer
      من ول کردم، می خوام ببینم که شما هم ول می کنین یا نه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط x.m.k
        data transfer
        خب یعنی این رو با 32 بیتی میکروچیپ تونستی بسازی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
          خب یعنی این رو با 32 بیتی میکروچیپ تونستی بسازی؟
          Yes

دیدگاه

قصد منحرف کردن تاپیک رو ندارم ولی اقای xmk بهتره که برین سراغ چیپ چینی A13 پکیجش هم qfp هست و هسته ی cortex a8 داره و اندروید هم ساپورت میکنه (برای تبلتتون میگم) احتمالا خودم یه چندتایی بگیرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PLASMA
              قصد منحرف کردن تاپیک رو ندارم ولی اقای xmk بهتره که برین سراغ چیپ چینی A13 پکیجش هم qfp هست و هسته ی cortex a8 داره و اندروید هم ساپورت میکنه (برای تبلتتون میگم) احتمالا خودم یه چندتایی بگیرم
              ممنون
              دنبال این چیپ بودم، گیر نیاوردم.
              از اون گذشته - ما یه تیم هستیم و داریم نوشتن سیستم عامل رو از 0 شروع می کنیم- فعلا با یه 1768 خودمونو سرکار گذاشتیم.

دیدگاه

منم تو سایتای خارجی نتونستم پیدا کنم

به هر حال امیدوار کارتون نتیجه بده چون منم میخوام با ارم این کارو بکنم

دیدگاه

سلام
                  من امروز داشتم می گشتم ببینم کسی با pic32 کار کرده یا نه که به این تاپیک خوردم.

اولش خواستم منم تجربه کممو اینجا در اختیار بزارم. ولی متاسفانه ما عادت داریم همیشه همه چیمونو به رخ هم بکشیم. ARM انقدر DMA داره AVR سرعتش چهار برابره pic و از این دست حرفا و به رخ کشیدنا.

وقتی به یه کشوری می گن توسعه یافته، یعنی توی انجمنایی که بحث میشه اگر هم این حرفا باشه خیلی قصد به رخ کشیدن نیست.
                  من قصد توهین به کسی ندارم ولی:
                  اونایی که با اترنت یه میکرو کلاس می زارن، چند بار و تو چند تا محصول راه اندازیش کردن؟ چرا اکثر دستگاه های ایرانی ماژولای آماده اترنت مثل Tibbo کار کردن؟
                  اونایی که می گن DMA، چند درصدشون می دونن اصلن DMA چیه و به چه درد می خوره؟
                  اونایی که میگن AVR سرعتش چهار برابر PIC هست، تا حالا شده دو تا میکرو تو یه رده رو با هم مقایسه کنن ببینن همیشه AVR حداکثر سرعت کلاکش هم یک چهارم PIC هست و عملا این دو تفاوت سرعتی ندارند؟
                  انقدر بحث سرعت میشه، ما چقدر تو پروژه هامون، یا به کلی نیازهای مملکتمون مشکل کمبود سرعت داریم؟ روی تجهیزاتی که عموما می بینیم ایرانی هستن، چه کار پر سرعتی لازم هست انجام بشه که ما انقدر مسئله حاد باشه؟

خیلی از دوستان اینجا کارهایی انجام دادن، زحمتای زیادی کشیدن و تلاش کردن و این روندشون هم ادامه داره که واقعا باید دستشونو بوسید. من از جمله کسایی هستم که کاملا عملی با میکرو کنترلرهای PIC درگیر شدم. تک تک مواردی که توی Errata هر میکرو اومدرو با جونو دل لمس کردم و به ضعفای زیادشون واقفم. البته بنویسیم ضعف بخوانیم دقت بیشتر در برنامه ریزی.
                  کلیات حرفام اینه که به جای این موارد و وقت و انرژی، باید بسازیم تا تجربه ای بدست بیاد.
                  سعی کنیم امکانات انواع میکرو رو البته به علاوه توان مصرفی و قیمت توی یه کاربرد مقایسه کنیم.

من نه فخر فروشی می کنم نه می خوام بگم بلدم. دستگاه ها و تجهیزاتی هم که طراحی می کنم حداکثر تو کل دنیا تو 3 تا کشور تولید نمیشن.
                  موارد زیر کاربردایی که داشتم:
                  در مورد PICهای 8 بیتی (PIC10, PIC12, PIC16 و PIC18)
                  طبیعتا ARM Cortex A10 خیلی امکانات و سرعت و ... بیشتری نسبت به PIC10 و PIC12 داره. ولی اگر که حرفه ای با مودم (نه ماژول) sim900 کار کرده باشید، می بینید بعضی وقتا نیاز به ریست کردن داره که برای استفاده به عنوان یک تایمر ساده، یه میکرو زیر 3 هزار تومن حکم طلا رو داره. بخصوص که توان پایینی داره و اکثرا رنج ولتاژ وسیعی و ساپورت می کنن. اضافه کنید اسیلاتور داخلی و محافظت های اولیه برای هنگ مثل WDT و BOR

مطالبی که یکی از دوستان در مورد PICها نوشتن خوب بود. ولی اضافه کنم که:
                  dsPIC ها
                  معمولا استفاده تو کارهای قدرت دارن. ADC با سرعت پایین در حد نیاز، Input Capture با امکانات پایین باز هم در حد نیاز و PWMهای بسیار قوی.
                  برای مثال، وقتی که می خواهید یک DCAC Conerter بسازید، یا یک برشگر، یا یه کنترلر دور و توان موتور AC، با راه انداز ژنراتور سنکرون می بینید که 3تا PWM همزمان، چقدر به کارتون میاد.
                  PIC24F ها
                  ویژگی اصلیشون مصرف توان فوق العاده کم و قابلیت تعویض اسیلاتور، و یا سرعت اسیلاتور در حین اجرای برنامست. مد های مختلف کاری، مثل Deep Sleep مواقعی که می خواهید دستگاهتون با یه باتری CR2032 چند سال کار کنه، خیلی به درد می خوره، مثلا سنسورهایی که تنظیم میشن هر چند دقیقه یکبار پارامترو اندازه گیری کنن و بفرستن یا ذخیره کنن. دقیقا فلومترهایی مثل Krohne که 15 سال با باتری کار میکنن.
                  Input Capture خیلی پیشرفته ای دارند که تقریبا همه جوره جوابگوه. و همشون حداکثر 16MIPS هستند.
                  PIC24Hها مثل همون Fهان به صورت کلی، با این تفاوت که سرعتشون 40MIPS هست، همینطور که PIC24ها EEPROM داخلی ندارند و اکثرا رو خودشون RTCC پیاده شده. علت اینکه EEPROM ندارند، چون تا جایی که من کار کردم میشه از حافظه فلش به عنوان EEPROM استفاده کرد.
                  یه ویژگی اصلی PIC24ها Remapple Pinها هستن، به این صورت که پایه ها رو میشه برای ماژول های مختلف داخلی انتخاب کرد. یعنی احتمال تداخل پایه های ماژول ها خیلی کمتر هست.

PIC32ها که من هنوز عملی وارد نشدم
                  دلیل اصلی استفاده من، Prefetch Catch هست، و همون خاصیتیه که میشه با 80مگاهرتز به سرعت پردازش بالاتر رسید.

امکانات مختلفی دارن PICها، مثلا برای USB من PIC18 پیشنهاد می کنم چون سادست و روون.
                  اگه صرفا یه اترنت تو پروژه لازم داریم و نه پردازشای دیگه بهترینش استفاده از ENC24J60 و ENC24J600 هست. چون باز هم سادست و روون. ضمن اینکه اون آیسی واسط (درایور که همیشه مورد نیازه) توش پیاده شده.

برای پردازش تصویر هم این سرعتا جوابگو نیست. چون تو هیچ پروژه پردازش تصویری صرفا ذخیره 10 فریم بر ثانیه به هیچ دردی نمیخوره.

ولی کلا به نظر من (با AVR کار صنعتی نداشتم و همش آزمایشگاهی بوده) اگر به PIC مسلط بشید، همه رفتاراش قابل پیش بینی هست.

دیدگاه

سلام
                    در اصل arm پردازنده هستش و میکروهایی که شرکتها تولید میکنن پردازندشون آرم هست.پردازنده خوبی هستش بهتره بگم عالی ولی اگر میخوایید pic کار کنید باید بگم هم صنعتی تر هستش هم پایه های خوبی داره تقریبا همه چی داره.بحث ما الان میکرو هستش آرم هایی که تو موبایل استفاده میشن میکروپروسسور هستن نه میکروکنترلر.اگر میخوایید pic32 کار کنید پراگرامرش 170 تومن قیمتشه طبقه پایین پاساژ عباسیان داره فروشگاه انتهای طبقه زیرزمینش.بهتره کاربریتونو مشخص کنید.سری 33 پیک هم محشره.
                    با عرض پوزش از اساتید محترم
                    ببخشید پر حرفی کردم :nice:

دیدگاه

هر کدوم از اینا کاربرد خودشون رو دارن. به خاطر همین نمیشه گفت کدوم بهتره. البته اگه فقط پردازنده رو بخواین مقایسه کنید شاید بشه
                      ولی به هر حال به نظر من هر کدوم اگه بر اساس کاربردی که براش طراحی شدن استفاده بشن عملکرد خوبی دارن. چه ARM چه PIC32 یا ...

دیدگاه

سلام دوستان من با این PIC32MX360F512L میخوام کار کنم ولی نه با PICKIT2 و نه با PICKIT3 نمیتونم پرگرامش کنم و اصلا نمیشناسه میکرو و پایه VREGENABLEبه مثبت وصله و ولتاژ از پرگرامر 3.3 میاد و خازن ده میکرو تانتال گذاشتم روی VCORولی ولتاز رو این پایه صفر هست دوستانی که کار کردن لطفا کمک کنید
                        روی پایه VCORE باید چند ولت باشه(در حالت فغال بودن رگولاتور داخلی)؟
                        چرا پروگرامر نمیشناسه؟؟؟ ؟
                        حتی کریسال 8 مگا هم گذاشتم
                        دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                        بانک اطلاعاتی سنسورها
                        ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                        تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                        [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X