اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سازگاری پروگرامر PIC USB موجود تو فروشگاه با MikroC

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سازگاری پروگرامر PIC USB موجود تو فروشگاه با MikroC

سلام
    من به تازگی با MikroC v8.2 دارم برای PIC18 برنامه می نویسم. دو تا برنامه دیگه علاوه بر کامپایلر اصلی به نام Lv18PICFLASH و PicFlash هم کنار برنامه اصلی نصب شدند. که تا اونجایی که من فهمیدم جفتشون انگار پروگرامرش هستند اما تفاوتشون و نفهمیدم. اگه شما می دونید به ما هم بگید
    در ضمن می خواستم بدونم این پروگرامر PIC USB PROGRAMMER که تو فروشگاه برای فروش است با این دو تا برنامه سازگاری داره. و سخت افزارش تشخیص داده میشه.
    توان هر کس به وسعت همت اوست امام علی (ع)

پاسخ : سازگاری پروگرامر PIC USB موجود تو فروشگاه با MikroC

پروگرامر موجود در فروشگاه فقط با PICkit 2 و MPLAB IDE سازگاری داره

دیدگاه

حالا اگه یه بنده خدایی بخواد با MikroC برنامه بنویسه شما چه پروگرامری رو پیشنهاد می دید.که هم USB باشه و هم MikroC اونو بشناسه؟
      توان هر کس به وسعت همت اوست امام علی (ع)

دیدگاه

یعنی یه نرم افزار مثل ic prog یا ... همراش نیست که بشه باهاش یه فایل هگز رو تو میکرو ریخت ؟

دیدگاه

حالا اگه یه بنده خدایی بخواد با MikroC برنامه بنویسه شما چه پروگرامری رو پیشنهاد می دید.که هم USB باشه و هم MikroC اونو بشناسه؟
          سلام

ایرادی که نرم افزار های شرکت mikroe دارن اینه که کامپایلر هاشون فقط پروگرمر های ساخت خودشون رو می شناسه و پروگرمر دیگه ای نمی توان با این کامپایلر استفاده کرد.
          البته زیاد هم مهم نیست و میشه به راحتی با پرورگرم هائی مانندpickit2(پروگرمر فروشگاه) فایل هگز تولید شده توسط کامپایلر رو به ic منتقل کنید.
          دکتر شریعتی:

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...