file Boot Loader baraye PIC-e 16f877a dar ferekanse 4MHZ ro kasi linki dare ke beshe azash bardasht ? (baraye program kardan ba estefade az porte RS232)
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
file program karadane 16f877a
Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X
-
پاسخ : file program karadane 16f877a
سلام. خوبی علی جان؟
اول اینکه اگه براتون مقدوره فارسی بنویسید.
مطلب دیگه اینکه من زیاد با PIC کار نکردم ولی همون یک باری هم که کار کردم خاطرم هست که این امکان مال خود کامپایلر بود یعنی کامپایلر PicBasic Pro Compiler V2.46 خودش یه گزینه ای داره که همراه برنامه بوت لودر رو هم پروگرم میکنه میده. فکر میکنم حداقل یک بار باید آی سی رو به صورت معمولی و به همراه کد بوت لودر پروگرم کنید ولی برای دفعات بعد میشه با همون بوت لودر کار کرد.
اگه اشتباه میگم دوستان دیگه اصلاح کنن.
موفق باشید.شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
-
پاسخ : file program karadane 16f877a
ممنون از راهنمایتون النان هم فارسی می نویسم
ولی من همون فایل رو می خوام که بار اول باید پروگرم کنی که بشه از بار های بعد با rs232 پروگرم کرد.یه فایل هگز که فکر کنم توeeprom ذخیره می شه و امکان سریال پروگرمر رو بهمون میده.حالا تو نرم افزار PIC BASIC COMPILER هم نگاه می کنم ولی فکر نکنم تو نرم افزار فایل رو بزارن اگه جاش می دونید به من هم آدرسشو بدید.مرسی.
دیدگاه
-
پاسخ : file program karadane 16f877a
سلام
تو خود کامپایلر وجود داره . یکی برای سرعت 4 و دیگری برای سرعت 20 . در مسیر نصب PBP و در فولدر MCLoader ، فایلهای برنامه BootLoader موجود هست . هر فولدر مختص به یک تراشه هست که با همان شماره تراشه ، نام گزاری شده .
اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط ali_813یه فایل هگز که فکر کنم توeeprom ذخیره می شه و امکان سریال پروگرمر رو بهمون میده.
همچنین این قابیلت رو هم داره که تعیین کرد که بعد از اینکه عمل پروگرام کردن تراشه تمام شد ، برنامه بوت لودر باز هم روی حافظه قرار داشته باشه که بشه باز هم به این وسیله تراشه رو پروگرام کرد و یا اینکه بعد از تمموم شدم پروگرام کردن ، برنامه بوت لودر هم پاک بشه .
فقط چند تا نکته ای که وجود داره اینه که این قابلیت فقط مخصوص میکرو هایی هست که می تونند تو حافظه برنامه خودشون اطلاعات رو بنویسن و فقط هم مخصوص پورت سریال نیست . میکرو اطلاعات رو سریال دریافت می کنه . اما شما می تونی به جای اینکه با کامپیوتر این کارو انجام بدی ، با یه میکروی دیگه این کارو بکنی .
و موقع انجام این کار حتما حواست باشه که فیوز بیت cp رو فعال نکرده باشی . چون اگه این کارو کنی همین که برنامه بوت لودر رو ریختی ، دیگه هیچ رقمه نمیشه تو حافظه میکرو چیزی نوشت .
این لینک رو هم اگه خواستی یه نگاهی بنداز :
http://72.232.133.139/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3 53
به دلیل رعایت نکردن قوانین ، امضا ویرایش شد.
دیدگاه
-
پاسخ : file program karadane 16f877a
نوشته اصلی توسط ali_813حامد جان ممنون
من نمی دونستم سیستم کار کردن میکرو به وسیله bootloader رو ولی برای راه انداختن این سیتم باید اول یه فایل رو پروگرام کرد که بشه از این قابلیت استفاده کرد .من اون فایل رو می خوام که مخصوص" PIC16F877A" در فرکانس 4MHz است.
هر دوتا فایلو داشتم روی سایت اپلود کردم .
جناب آقای بلورچیان محبت بفرمایند برای این دوستمون قرار بدن .
(یه فایل رار با نام 16f877A)
موفق باشید :smile:
[left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
، همین ... *. * * *. * * * [color=re
دیدگاه
-
پاسخ : file program karadane 16f877a
سلام
coloory عزیز دانلود سنتر رو برای مقالات و پروژه های تکمیل شده قرار دادیم.
شما موقع ارسال پست گزینه بیشتر (اون پایین) رو بزنید یک قسمت برای پلود خواهید دید که اونجا میتونید پلود کنید و دیگه نیازی به تایید بنده هم نخواهد بود.
متشکر (اگر مشکلی بود PM بزنید)I ❤️ ECA
دیدگاه
دیدگاه