اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد pic

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چند سوال در مورد pic

سلام نمیدونستم کجا عنوان کنم گفتم یه پست جدید بزنم

1 . آیا pic ها هم مثل avr فیوزبیت دارن ؟ میشه اونا رو رو کریستال داخلی یا خارجی تنظیم کرد ؟
    2 . برای شروع کدوم مدل از pic خوبه ؟( ارزون هم باشه از نوع 28 پایه که بشه با همون پروگرامر LVISP
    پروگرامش کرد ؟)
    3 . کار باهاشون به راحتیه avr هست ؟
    4 . آیا نوسان ساز داخلی هم دارن مثل avr یا حتما باید کریستال داشته باشه ؟
    5 . چون تو avr با بیسکام کار میکردم میخواستم بدونم به غیر از کامپایلر mikrobasic کامپایلر دیگه هم هست که به زبون بیسیک باشه ؟
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

پاسخ : چند سوال در مورد pic

سلام

1- بله دارن - اون هم میشه
    2-برای شروع کار میتونی از سری 16f628a و 16F877a استفاده کنی (اینا 28 پایه نیستن - 28 پایه زیاد هست ولی نمیدونم که آیا تو بازار وجود دارد و هم ارزون باشه- اگه دوس داشتی اونا رو هم میتونم معرفی کنم)
    3- بله
    4-داره
    5- من خودم با C کار میکنم و با بیسیک کار نمیکنم!! نرم افزار راحت و خوبیه CCS

در نهایت اینکه PIC و AVRآ‌ به لحاظ عملکرد یک میکرو کاربردی مشابه یکدیگر هستن و فقط به لحاظ سرعت و نویزپذیری و قیمت باهم متفاوت هستن نه به لحاظ ساختار میکروئی.

سوالات بالا قابل طرح برای PIC نیست!! بخاطر اینکه هر چی AVRآ‌ داره هم PIC هم داره!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jn_1983
      سلام

1- بله دارن - اون هم میشه
      2-برای شروع کار میتونی از سری 16f628a و 16F877a استفاده کنی (اینا 28 پایه نیستن - 28 پایه زیاد هست ولی نمیدونم که آیا تو بازار وجود دارد و هم ارزون باشه- اگه دوس داشتی اونا رو هم میتونم معرفی کنم)
      3- بله
      4-داره
      5- من خودم با C کار میکنم و با بیسیک کار نمیکنم!! نرم افزار راحت و خوبیه CCS

در نهایت اینکه PIC و AVRآ‌ به لحاظ عملکرد یک میکرو کاربردی مشابه یکدیگر هستن و فقط به لحاظ سرعت و نویزپذیری و قیمت باهم متفاوت هستن نه به لحاظ ساختار میکروئی.

سوالات بالا قابل طرح برای PIC نیست!! بخاطر اینکه هر چی AVRآ‌ داره هم PIC هم داره!!
      ممنون از جواب دوست عزیز
      به نظرت با این میکرو شروع کنم خوبه ؟ PIC16F876A قیمتش هم مناسبه
      AV Maziton 100
      Render By Artlantis Studio
      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

حالا که میخوای شروع کنی به نظر من بهتره 16F877a شروع کنی. فرقش با 876 تو تعداد پورت و تعداد کانالهای ADC است. 877 بهتره
        حدود 3 تومن

حتی میگم برای شروع بهتر از 18F452 شروع کنی چون که مواردی که در بالا ذکر کردم ، Sram پائینی دارند. ولی این سری علاوه بر اینکه اس رم بالائی داره بلکه امکانات بهتری رو هم بهت ارائه میکنه!! در ضمن کریستال تا 40 مگ هم جواب میده. ولی بالائی ها اینطور نیستن!!
        قیمتش هم حدود 4200 تومن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
          سلام نمیدونستم کجا عنوان کنم گفتم یه پست جدید بزنم

1 . آیا pic ها هم مثل avr فیوزبیت دارن ؟ میشه اونا رو رو کریستال داخلی یا خارجی تنظیم کرد ؟
          2 . برای شروع کدوم مدل از pic خوبه ؟( ارزون هم باشه از نوع 28 پایه که بشه با همون پروگرامر LVISP
          پروگرامش کرد ؟)
          3 . کار باهاشون به راحتیه avr هست ؟
          4 . آیا نوسان ساز داخلی هم دارن مثل avr یا حتما باید کریستال داشته باشه ؟
          5 . چون تو avr با بیسکام کار میکردم میخواستم بدونم به غیر از کامپایلر mikrobasic کامپایلر دیگه هم هست که به زبون بیسیک باشه ؟
          سلام دوست عزیز
          1- تو PIC اسم فیوزبیت configuration bit هست
          2- اگه 28 پایه میخای میتونی از 18f252 هم استفاده کنی 4500 تومن pic18f2550 هم هست USB داره اسیلاتور داخلی هم داره 7500
          3- یه کمی سخت تره نیاز به تلاش و پشتکار بیشتری داره
          4- اکثر PIC ها نوسان ساز RC داره(خارجی) PIC18f2550 اسیلاتور داخلی هم داره (از 31 کیلوهرتز تا 8 مگاهرتز)
          استفاده از اسیلاتور داخلی RC کار زیاد خوبی نیست چون با تغییر دما و ولتاژ تغذیه فرکانس کاری نوسان ساز RC تغییر میکنه، برای کارهای دقیق از کریستال یا فیلتر سرامیکی استفاده می کنند.
          5- بله هست PICBasic Pro ولی مثل Mikrobasic توابع پیشرفته نداره ولی کامپایلر خوبیه من برای کارهای سبک ازش استفاده می کنم نسخه کاملش رو میتونی از لینک زیر دانلود کنی
          http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://emicro.persiangig.com/Program/MicroCode%20Studio%20Plus%203.rar
          برای PICهای سری 18 بهتره که از کامپایلر C استفاده کنی مثل Mplab C18,Hi-Tech PICC18,IAR PIC
          شما زندگی می کنید من بازی میکنم، زندگی شما را; زندگی بازی خدا و یک عروسکِ گِلی ست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X