اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو روان بسیار بزرگ و حرفه ایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تابلو روان بسیار بزرگ و حرفه ایی

سلام به همه دوستان
    یه سوال داشتم این تابلو روان های خیلی بزرگ که بعضی جا ها دیدیده میشه ( مثلا100*400) همه led هاش رو یک میکرو هدایت میکنه یا تابلو به چند قسمت کوچکتر تقسیم میشه و هر قسمت رو یک میکرو کنترل میکنه؟
    سوال دوم و مهم تر هم اینه که ما که نمیخوایم همیشه یه متن رو تابلو باشه میخوایم مثلا هر روز یه متن رو بنویسه برای این کار چی کار میکنن؟ به کامپبوتر وصل میشه چه طوری؟؟؟!!!!

پاسخ : تابلو روان بسیار بزرگ و حرفه ایی

سلام
    تا اونجایی که من می دونم و کار کردم یه تابلو بزرگ را به بلوک های ۸*۸ یا ۱۶*۱۶ تقسیم کرده و در هر بلوک یک شیفت رجیستر سریال به موازی قرار می دن که خروجی هر شیفت رجیستر به طبقه ورودی شیفت رجیستر بعدی متصل می شه .
    چون تابلو بزرگه یا از یک میکرو قدرتمند باید استفاده کنی که این روش بهتره چون پیچیدگی مدار کم می شه ولی معمولا کسی که بخواد صنعتی یه تابلو بزرگ بزنه ماژول های اماده ای هست که با سرعت بالا این کار را انجام می دن.

نیازی نیست تابلو به رایانه متصل بشه و می تونی ازفلش های حافظا موبایل استفاده کنی .
    اگه بخوایی هر روز یه چیزی رو نشون بدی می تونی داخل یه ام ام سی هفتا فایل تکست قرار بدی بعد با یه نرم افزار مخصوص که یا خودت می نویسی یا اماده هست فیلم عکس متن یا انیمیشن مورد نظر به باینری تبدیل و داخل هر کدام از تکست ها می ریزی بعد با میکرو اطلاعات خوانده و پشت سر هم نمایش می دهی.

ممکنه روش های دیگه هم باشه ولی من این روشو به ذهنم می رسه.

موفق باشی

دیدگاه

توضیحاتت خیلی خوب بود شما با pic کار کردی؟

دیدگاه

سلام
        من این پروژه قبلا با avr (البته نه به این بزرگی) ولی چیز زیاد خاصی نداره به راحتی می شه به pic تبدیلش کرد .
        قسمت میکروکنترلرش زیاد سخت یا مهم نیست یه ارتباط سریال واسه ای سی های شیفت رجیستر
        یه ارتباط spi واسه mmc

قسمت مهم اون برنامه کامپیوتری هست که عکس یا فیلمو بگیره بعد فریم هاشو بکشه بیرون به علاوه مدت زمان هر فریم بعد سیاه و سفیدشون کنه و جاهایی که سیاه رو یک و جاهایی رو که سفیده رو صفر کنه بعد ذخیره کنه توی حافظه به صورت تکست (چون با میکرو راحت تر می شه خوندش) و بعدم که دیگه بقیه کار ها با میکرو هست که این اطلاعاتو پشت سر هم بخونه و نشون بده.

اگه هم خواستی سه رنگ بسازی باید یه تغییراتی تو برنامه کامپیوتری بدی و ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X