اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل وقتی کریستال رو می برم بالا همه چیزم به هم می ریزه ؟؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل وقتی کریستال رو می برم بالا همه چیزم به هم می ریزه ؟؟؟؟؟

سلام به دوستان و مهندسان عزیز یک مشکل برای من پیش اومده اونم اینه که وقتی سرعت کریستالم رو از 11 مگاهرتز به 20 مگاهرتز می برم همه چیزم به هم می ریزه مثل adc و شمارنده و delay و ... می خواستم بدونم مشکل از چیه ، برنامه ام رو با ccs می نویسم مدل میکرومم pic18f4620

پاسخ : مشکل وقتی کریستال رو می برم بالا همه چیزم به هم می ریزه ؟؟؟؟؟

سلام
    من avr کار هستم وبه تازه گی داره رو pic هم کار میکنم
    ببینید من تو avr مثلا میومدم یه تاخیر یا پالسی تولید میکردم مثلا با سرعت 8مگاهرتز دامنه پالس میشد 102 میکرو ثانیه با 27 بار چرخش داخل حلقه
    خوب در این حالت شما میبینید که 102 میکرو تقسیم بر 27 میشه یه چیزی حدوده 3.7333 میکرو ثانیه یعنی هر step زمانی در حدود 3.73 میکرو ثانیه زمان میبره
    حالا اگه کریستال روی 16 مگاهرتز بذاریم همه چی نسبت به تنظیماتمون بهم میخوره چون هر چرخش در حلقه یا step میشه 1.89 میکرو ثانیه پس با این حساب پالس 102 میکرو ثانیه تغییر میکنه به 27 تا 1.98 میکرو ثانیه که میشه دامنه پالس 51 میکرو ثانیه همینطور تو پزیود پالس و فرکانس و سرعت adc نیز نسبت به تنظیمات قبلیت بهم
    میخوره و شما باید تنظیمات زمان بندیت رو نسبت به سرعت 16 مگا تنظیم کنی مثلا عدد 27 در 8 مگاهرتز باید تغییر کنه به 54 تا دامنه پالس بشه همون 102 میکرو ثانیه
    البته این عدد ها که گفتم بر فرض مثال بود نه واقعی :biggrin:
    امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)

دیدگاه

سلام.

دوست عزیز اون چیزایی که شما گفتی، همشون به طور مستقیم به کلاک ربط دارن.
      وقتی شما داخل برنامه تون کلاک رو مثلا 11 مگ میزارین، کامپایلر تمام محاسبات Delay، شمارنده ها و زمان های مورد نیاز برای SH و تبدیل AD را برمبنای 11 مگاهرتز انجام میدهد. و وقتی که شما فرکانس کریستال رو تغییر میدین، تمام این پارامترها تغییر میکنن.
      اگر میخواین فرکانس کریستال رو تغییر ببرین، باید در کد میکرو هم کلاک (Fosc) رو تغییر بدین و دوباره کامپایل کنین.

در مورد AD، اگه عملیات تبدیل رو با رجیسترها انجام میدین (یعنی از کدهای کامپایلر استفاده نمیکنین) باید به TACQ و TAD توجه خاص مبذول نمایید :biggrin: در غیر اینصورت خروجی AD رو نادرست درخواهید یافت!
      خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

سلام
        درسته
        اونی که من گفتم برای موقعیه که حالا نسبت به امکاناتی از قبیل تنظیم کلاک یا پریاسکیلر نیست و گرنه برای نکاتی که شما گفتید قابل حله :biggrin:
        امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)

دیدگاه

فیوز بیت اسیلاتورتون رو رو 20 مگا هرتز تنظیم میکنید دوست عزیز؟ با این دستور
          #use delay (crystal=20Mhz)

راستی وقتی کریستال عوض میکنید اگر کلاک تایمر 1 از اسیلاتور داخلی گرفته شده باشه باید دوباره محاسبه کنید مقدار اولیه تایمر و بعد در رجیسترش بزارید
          طب اسلامی

دیدگاه

سلام
            جناب mahdifaheca شما از چه کامپایلری برای میکرو های pic استفاده میکنید؟

دیدگاه

از کامپایلر ccs چطور مگه؟
              طب اسلامی

دیدگاه

سلام
                من همه کامپایلر های pic رو دانلود کردم ونصب کردم mikro basic و mikro c و ccs و mplab id and mplab x c18 با هر کدومش یخورده ای کار کردم
                اما میخواستم بدونم کدومشون از نظر کتابخانه و مثال ها تو اینترنت و جا های دیگه بیشتر هست یعنی با کدومش بیشتر کار میشه؟

دیدگاه

توی pic خیلی کم آموزش هستش. من خودم هم با basic pro کار کردم هم ccs واس بیسیک سایت ir-micro.com فکر میکنم بیشترین مثالار داشت کتاب آقای مظاهری واقعا خوبود. ولی توی ccs من نه مثال زیاد دیدم و نه آموزش خاصی
                  طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad_sth
                    سلام به دوستان و مهندسان عزیز یک مشکل برای من پیش اومده اونم اینه که وقتی سرعت کریستالم رو از 11 مگاهرتز به 20 مگاهرتز می برم همه چیزم به هم می ریزه مثل adc و شمارنده و delay و ... می خواستم بدونم مشکل از چیه ، برنامه ام رو با ccs می نویسم مدل میکرومم pic18f4620
                    سلام دوست گرامی
                    در تنظیمات فیوز بیت ها دقت فرمایید که احیانا PLL را روشن نکرده باشید ، زیرا مقدار نهایی فرکانس تولیدی توسط کریستال 20MHz و فعال بودن PLL خارج از رنج استاندارد این میکرو می باشد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X