اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت گیرنده ریموت کد لرن توسط PIC16F876 به زبان PICBASIC PRO

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت گیرنده ریموت کد لرن توسط PIC16F876 به زبان PICBASIC PRO

با سلام
    من میخام از ATMEGA8 استفاده کنم.با کرسیتال 8MHZ.وتایمر 0.پریسکال 1
    بازه زمانی پریمبل و صفرو یک چه مقداری هست؟
    با تشکر
    منتظر جوابتون هستم
    شاد بودن تنها انتقامی است که انسان میتواند از زندگی بگیرد"چگوارا"

دیدگاه

شما متصلش کن به کامپیوتر یا ال سی دی مقادیر را ببین بازه یک یا صفر چند هست
      ضمنا یکی از دوستان برنامه اش را با avr گذاشته یک سیرچی کنید میبینید
      همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
      کانت

دیدگاه

یه سوال: میشه چشمیهای بیسیم دزدگیرها رو با این گیرنده لرن ست کرد؟

دیدگاه

ممکنه از روش دیگه فرکانس دیگه استفاده کرده باشن که اهمیتی نداره
          وقتی روش را یاد بگیرید میتونید
          اول این را درست کن که یاد بگیری چطوری کدها را بخونی
          بعدش خروجی گیرنده دزدگیر را به اسکوپ دیجیتال بزن ببین چه کدی دریافت میکنه و برنامه ات را برای اون بنویس
          اصلا مهم نیست چی ارسال میکنه برای هر چیزی میتونی گیرنده بسازی
          کانت

دیدگاه

سوال و قبلش صدها تشکر.
            1-اگر بخواهیم از خود ماژول فرستنده به جای ریموت اماده استفاده کنیم و با توجه به اینکه در ریموت از EV15227 استفاده شده حالا چطوری بدون استفاده از EV1527یا موارد مشابه میتوان ریموت فرستنده لرن طراحی کرد؟
            2-اگر بخواهیم گیرنده ای هم ریموتهای لرن و هم ریموتهای فیکس رو ساپورت کنه تقریبا به چه سازوکاری نیاز داریم؟

دیدگاه

ممنون
              کدهای فیکس فکر کنم 16 بیتی هستند پس با همین برنامه ایی که داریم هم فیکس را میتونید لرن کنید هم ریموتهای لرن را
              که البته برنامه ایی که اینجا گذاشتم هر دو را لرن میکنه

شما میتونید با میکرو خودتون یک دستور سریال با فرستنده ارسال کنید و در گیرنده اون را دریافت کنید میتونید اول دستور کد خاصی بزارید که در گیرنده ذخیره کنه سپس اگر همون کد اومد کار کنه - خود به خود لرن کد ساختید
              بهتره جای دستور سریال با صفر و یک پایه ها یک پالس توسط فرستنده ارسال کنید و در گیرنده اون پالس را تشخیص بدین
              خیلی کارها میشه کرد
              کانت

دیدگاه

واقعا ممنونم
                1-یعنی هر ریموتی را بدون در نظر گرفتن نوع ریموت(لرن یا فیکس) میتوان توسط این برنامه (یا شبیه این برنامه) به گیرنده ست کرد؟
                2_با سری ptاشنایی دارم اما بعضا ریموتهایی هستند که تو خروجیشون از cs5211agp استفاده شده است.
                3_ با توجه به فرضیه ساپورت گیرنده از ریموتهای متفاوت قضیه این مقاومت اوسیلاتور رو چطوری میشه حل کرد؟

دیدگاه

سلام خسته نباشید ببخشید الان ما بخواییم یک لامپ رو کنترل کنیم به جه شکلی هستش ممنون راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام.آیا شما فرمودین این پروژه رو تولید کرده و توی بازار میفروختین؟یعنی برنامه این قدر قابل اعتماده؟به عبارتی مام میتونیم بهش اعتماد کنیم و توی کارامون ازش استفاده کنیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen_microcontronic نمایش پست ها
                      به نظر من در این برنامه بهتره از وقفه تایمر 2 استفاده بشه وبا فرکانس 40 کیلوهرتز بارگذاری بشه ودر هر بار وقفه وضعیت پین RF-IN چک بشه و وضعیتاون ثبت بشه ودر صورتی که وضعیت اون از حالت 0 به 1 تغییر حالت داد چک بشه که طول صفر بین 6 تا 15 میلی ثانیه باشه اگر نبود بیت استارت نیست اگر بود بیت استارت هست و وثبت بیت ها آغاز می شود وبرای ثبت بیت ها به ازای هر یک بار 0 و1 شدن پالس چک شود که اگر 0 بین 700 تا 1500 میکروثانیه بود و بیت 1 هم بین 200 تا 600 میکروثانیه بود آنگاه بیت صفر است وبلعکس این بیت یک است ودر غیر این صورت نویز است وتمام رجیسترها باید پاک شود و دوباره شروع کرد
                      و به ازای هر دریافت 24 بیت برای اطمینان از صحت کد بهتر است آن را یک بار دیگر ثبت و با مقدار قبلی مقایسه کنیم ودر صورت برابری عمل لازمک انجام شود من خودم به این سبک کار کرده ام وجواب خوبی گرفته ام و درصد خطا در این روش تقریبا به صفر وسرعت عملکرد نیز بسیار خوب وبرد نیز عادی است وضمنا در این کار دقت داشته باشید که سرعت کریستال میکرو پیک حداقل 10 مگاهرتز باشد درغیر این صورت برد دستگاه در صورت سنگین بودن برنامه کم می شود اما اگر برنامه اختصاصا فقط برای کار لرن و باز کردن رله باشد می توان با کریستال 4 مگاهرتز نیز این کار را انجام داد
                      آقا واقعا دمت گرم. با این طول پالسهایی که گفتی جواب گرفتم. این همه آموزش داخل اینترنت بود هیچکدوم طول پالسهایی که گفته بودن کار نمیکرد. واقعا ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X